Planeconomie USSR overgenomen door de “EU”SSR

eu schulz1310Hoe de belastinggelden van de Europese burgers ook nog behalve de (bank)- reddingspakketten en bevolkingsverandering verspild worden.
Met de huidige Europese Unie hebben we een apparaat dat te groot, te duur, te vreemd, te beangstigend en ondemocratisch is, een kopie van de failliet gegane Unie van Socialistische Sovjet Republieken.
Gorbachov waarschuwde de EU-potentaten toen hij uitgenodigd werd voor een spreekbeurt,
“ik heb er alles aan gedaan om de Sovjetrepubliek op te doeken en jullie halen haar via de achterdeur binnen.”
Lees het vervolgverhaal dat ons allen mee de dieperik in zal zuigen.
http://ejbron.wordpress.com/2014/04/17/de-spilzucht-van-de-eu/

5 gedachten over “Planeconomie USSR overgenomen door de “EU”SSR

 1. Vrienden van golfbrekers.be
  mijn vraag is, waar zou je een sticker kunnen bemachtigen van de Eu vlag, met daarop een hamer en sikkel, zoals te zien is op dit item met de heer schulz.
  Mocht er iemand zijn die dat weet, of initiatief neemt om daar werk van te maken, dan kunnen we die op onze achterruit van onze auto plakken, lijkt me een goed idee.

  groeten Leo

 2. Een andere kijk op de EUSSR krijgen we van Vladimir Bukovsky in een interview met Paul Beliën op de webstek van Brussels Journal. Naar aanleiding van de Oekraïne crisis moet dit helpen om een klaarder inzicht te krijgen in deze crisis en zeker ook wat de EUSSR betrefft.

  http://www.brusselsjournal.com/node/865

  • Inderdaad, ligt niet ver af van onze mening. Spijtig dat er geen Nederlandse vertaling voorhanden is.

 3. Vreemd dat Bukovsky in dit 8 jaar oude interview zo’n schrik had van Europol, wat uiteindelijk op niets is uitgedraaid, en langs de andere kant het woord moslim of islam niet eens uitspreekt, maar het steeds heeft over ‘derdewereldmigranten’, terwijl toen toch al duidelijk was dat de EU alleen geinteresseerd is in het importeren van moslims en het promoten van de islam.

Reacties zijn gesloten.