Poetin: de nieuwe zwarte piet

Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is

Ik geloof niet dat ik, geboren in 1957, ooit heb meegemaakt dat er in de wereld zoveel gevaarlijke conflicten tegelijkertijd speelden. In willekeurige volgorde:

De openlijke Jodenhaat onder moslims in Europa.
    – De niet aflatende burgeroorlog in Syrië.
    – De overwinningen van ISIS en hun tentoon gespreide wreedheden.
    – MH17.
    – De groeiende oorlogszucht in de VS (maar ook in bijvoorbeeld Nederland) tegen Poetin.
    – Gaza/Israël.
    – Moslimterrorisme in de Saharastrook.
    – Beginnend imperialisme van China in Azië.
    – De almaar toenemende migratiestromen naar het Westen, zowel in Europa als in de VS.
    – Afghanistan/Pakistan.
    – Het einde van de democratie door de groeiende EU bureaucratie.

Lees verder bij De Nieuwe Realist

7 gedachten over “Poetin: de nieuwe zwarte piet

 1. De goedgelovige Amerikanen laten zich idd onder de voet lopen door oa tienduizenden middenamerikaanse kinderen, die, zoals de 12 miljoen illegale latino’s die er al wonen, het gemiddelde IQ en dus de welvaart flink naar beneden halen.
  Als Bush of Obama nog eens komen aandringen op een lidmaatschap van Turkije, moeten wij eisen dat ze eerst middenamerika als 51e staat erkennen.

 2. Waar kan ik me ergens aanbieden voor de aankoop van aandelen in de wapenindustrie. Volgens mij is dat het enige wat nog serieus winstgevend is en het is ook erg toekomstgericht

 3. Beste Rene, via het investeringsfonds van Verhofstadt.

  • Als VHST weet waar er winst kan gemaakt worden is hij erbij zeker weten

 4. Heeft het Westen de oproer op het Maiden plein niet tot stand laten komen? Hem niet ondersteund met geld en wapens? Rusland heeft zich in deze hele kwestie veel rustiger gedragen. En wat gebeurt er ondertussen in Oekraïne? Het leger heft zichzelf op, met soldaten die deserteren, ze hebben geen lust om op de eigen bevolking te schieten en de Slavische broederoorlog verder te voeren. Het gaat hier blijkbaar niet om een staat te behouden maar voor de USA een nieuwe vazalstaat te creëren. Als uitvalbasis voor een geplande oorlog tegen Rusland?

 5. Een tekst die een andere kijk geeft op het conflict tussen de USA en Rusland.(zie bruggetje)
  Belangrijk in deze tekst is de paragraaf waarin Putin verantwoordelijk gesteld wordt voor het heroplevende “nationalisme”=lees verzet tegen de EUSSR-USA en de NWO!!!
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/28/us-generalsstabschef-dempsey-vergleicht-putin-mit-stalin/
  Nog een ander aspect dat een doorslaggevende rol speelt is de “fracking-boom” in Europa, waartegen er veel tegenstand is. De USA wil immers de europese gasmarkt inpalmen en daarvoor moet eerst Putin verdreven worden. Oekraïne speelt daar een belangrijke rol in.
  Dit conflict kan evenmin los gezien worden van het op stapel staande TTIP akkoord tussen de USA en de EUSSR waartegen er ook heel wat tegenstand is. (met daarbij de GGG gewassen, giftige brol waarvan het personeel van o.a. Monsanto niet durft eten!!)
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/28/amerikaner-wollen-fracking-in-der-ost-ukraine-unter-ihre-kontrolle-bringen/
  Belangrijk bij al deze conflicten is te weten wie er achter de schermen actief is, en waarom, want schijn bedriegt!!! Ook al zijn dit “middens” waarover men geen “kwaad woord wil horen!!”, maar struisvogelpolitiek heeft echter nooit tot een klare kijk geleid.
  Vroeg of laat, maar eerder vroeg, zal men dit tot zijn schade en schande moeten ondervinden. Als we deze winter in de kou zitten… of in het donker… of er door de sancties tegen Rusland, er in de eerste plaats in het Westen banen verloren gaan..
  of wanneer er bank-bail-ins komen… of nog erger een hyperinflatie… want we mogen niet vergeten dat het Europa is dat geviseerd wordt in het kader van het conflict tussen de USA en Rusland, door de “banksters…”.

 6. Ik vind Poetin geen slechte mens hij verdedigt zijn eigen volk

Reacties zijn gesloten.