Wat mogen we niet weten van de ramp met het vliegtuig van Air Algérie?

lovenaarA2Volgens een bericht verschenen op de webstek van de International Business Times bevonden er zich  in het neergestorte vliegtuig  van Air Algérie AH5017 in het noorden  van Mali 33 Franse militairen waaronder 3 hoge inlichtingsofficieren. Er was ook een kopstuk van Hezbollah in het vliegtuig, weliswaar vermomd als zakenman.

Volgens de nieuwsuitzendingen (dd. 26.07.2014) van de Franse TV-zenders LCI en France 24 werden de familieleden van de Franse slachtoffers ontvangen op het Elysée door president Hollande, maar wel achter gesloten deuren!
Op de webstek van Strategic Culture Foundation is er een publicatie van Wayne Madsen onder de hiernavolgende titel “Libyan BUK Missile Unit May Have Been Used by AQIM to Down Algerian Passenger Plane” (Lybische BUK raket mogelijk gebruikt door AQIM om Algerijns vliegtuig neer te schieten)

In deze tekst wordt gesteld dat het toestel van Air Algérie kan neergehaald zijn met een Libische Buk-raket. In de tekst van Wayne Madsen wordt dan een grondige analyse gemaakt van de oorsprong van het wapenarsenaal dat in handen gevallen is  van een reeks rebellengroepen na het ineenstorten van het Khadafi regime. Hij gaat ook dieper in op wie dit wapenarsenaal ook rechtstreeks heeft geleverd aan deze rebellengroeperingen. Dit zijn o.a. de Verenigde Staten en de NATO, die de drijvende krachten waren achter de strijd tegen Khadafi. Wie er ook roepende was voor het leveren van wapens aan de rebellen tegen Khadafi was de “Franse intellectueel (sic) Bernard-Henry Levy”.

In dit artikel wordt ook ingegaan op de kuiperijen in Parijs om Frankrijk te betrekken in het Libische conflict. Een conflict waarvan de gevolgen dan ook dramatisch zijn, niet alleen voor Libië zelf, maar ook voor de omliggende landen.  (zie ook de gijzelingsactie in het zuiden van Algerije!!).

Als de versie van Wayne Madsen zou juist zijn, dan zitten de Fransen  met een probleem.  Gaat men het dan aandurven de oorlogsstokers, met B.H Lévy* op kop, mee aansprakelijk te stellen voor de ramp met het toestel van Air Algérie? Hierbij wetende wie B.H. Lévy is…

Als het toestel door rebellen zou zijn neergehaald, dan is er nog de vraag wie er achter deze rebellen staat en wiens instructies ze hebben uitgevoerd, wetende dat er achter tal van aanslagen steeds de hand van een “mysterieuze organisatie” schuil gaat!  Welke boodschap of bedreiging wou men dan desgevallend met deze aanslag  geven? Betreft het de levering door Frankrijk van de oorlogsschepen aan Rusland? Waardoor er opnieuw een verband is met Oekraïne.
Voorlopig blijft het dus afwachten. Als deze ramp de komende dagen echter uit de media verdwijnt, dan mag men er vanuit gaan dat er “str..aan de knikker is”.

Lovenaar

* Nvdr: Wij hebben in een vorig artikel de opruier Lévy aan de kaak gesteld en kunnen niet genoeg de nadruk erop te leggen toch niet in de val te lopen van degenen, die aan de touwtjes (willen) trekken.  Hierbij volgt nogmaals de video met zijn ‘toespraak’ op het Maidanplein om Oekraïne in oorlogsstemming te brengen. Zoals bekend heeft Vrhfstdt daar ook zijn steentje toe bijgedragen.

Men noemt hem ook de architect van de ‘Arabische lente’.  Welk land is na Oekraïne aan de beurt?

In Libië is intussen de complete chaos uitgebroken. Wij hebben het al geschreven: “Ze gaan hun ‘dictators’ nog missen!” Egypte heeft dit intussen begrepen.  Volg bruggetjes:

HLN VRT Verlaat LibiëThe Telegraph