Religie als alibi voor dierenmishandeling

 ‘Wij vinden het belangrijk dat de godsdiensten hun rituelen kunnen behouden.’

Dat vinden ze bij I.S. ook!

Een totaalverbod op ritueel slachten, de ambitie van minister Weyts, zal in elk geval niet meer voor deze legislatuur zijn. Dat verzekert CD&V-parlementslid Sonja Claes. ‘Wij vinden het belangrijk dat de godsdiensten hun rituelen kunnen behouden.’
Na de juridische stappen van de moslimgemeenschap tegen het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren, koos Ben Weyts (N-VA) voor de vlucht vooruit. De minister van Dierenwelzijn pleit ervoor het verbod op termijn uit te breiden naar de erkende slachtvloer.  Lees meer…

Tjeven.  Een woord waarin een allesomvattende ideologie vervat zit, waarmee men alle kanten uit kan.   Ze liggen graag “in het midden van het bed”. 

Maar ook de joden roeren zich.  En zijn mogelijk nog meer tjeef.  Zelfs Hitler wordt van stal gehaald.  Toch praktisch als je zo’n wereldwijd goedgekeurde tot-in-de-tijden-der-tijden antiheld bij de hand hebt.   Lees meer…

En de Katholieke Kerk?  Ach, die houdt zich voornamelijk bezig met een campagne voor méér, méér, méér import van vijanden der christenen.  Hun ritueel waarbij water in wijn en brood in het lichaam van Jezus verandert, sterft een niet langer langzame dood.

Nogmaals, zo zien de moslim en joodse “godsdienstige” rituelen eruit:

FT

41 gedachten over “Religie als alibi voor dierenmishandeling

 1. Anna,
  Als U aanwezig zou geweest zijn op het debat georganiseerd door de Delta stichting in Leuven op 19.11.2013 alwaar De Roover ook aan deelnam, dan was het artikel van De Roover in Knack geen verrassing geweest.
  Dit ligt volledig in de lijn van wat hij toen ook al zegde.
  Ik stelde mij toen, gezien zijn uitspraken tijdens het debat, al vragen over zijn “twijfelachtige rol” binnen het VVB. Zijn overstap naar de N-BA is dan ook een logisch gevolg van deze “rol”. (wetende waarvoor de N-BA staat).
  De Roover is dan ook één van de zovele “mollen” waar naar ik al verwees in mijn reactie op de “Bom van Coppieters”.
  Zijn artikel in Knack doet eerder denken aan een “politiek volkscommissaris” die gedecreteerd heeft wat men mag en moet denken. Het geeft te denken over de ware aard van dit individu. Mijn beroepservaring heeft mij geleerd dat dit “gevaarlijke elementen” zijn, zeker als ze worden tegengesproken!!!

  • Ook in de VVB decreteerde hij, manipuleerde hij, beledigde hij medestanders … idealisten-nationalisten, die onbezoldigd hun zolen versleten voor de Vlaamsche zaak. Zijn sarcasme wordt slechts overtroffen door dat van BDW.

 2. Update: wat die jurkendragers beweren over offerfeest, rituele slacht in casu
  de vrijheid van godsdienst is niet alleen GELUL, maar ook loepzuivere taqiyya!
  Islamitische en joodse martelpraktijken van schapen, geiten en runderen
  werden tig eeuwen geleden door (mentaal gestoorde) mensen UITGEVONDEN en zijn dus géén verordeningen van verzonnen goden.!!!
  http://www.hln.be/hln/nl/2661/Dieren/article/detail/2445457/2015/09/04/Moslimgemeenschap-dagvaardt-Vlaamse-regering.dhtml
  Zie nogmaals:
  http://tinyurl.com/njfwrl8

Reacties zijn gesloten.