De IJzertoren wordt verder gedegradeerd

Permalink voor ingesloten afbeelding

Een IJzerbedevaart hebben we al lang niet meer.  De bedevaartweide werd een festivalweide.  De Vlaamse Leeuw werd slechts aarzelend terug op de Toren geplaatst.  De IJzertoren werd gedegradeerd tot toeristische attractie.  Dieper in het stof kon het IJzersymbool en de Vlaamse Beweging niet geduwd worden.  Dachten we…

Tot we gisteren de beelden zagen van een spel dat zich vanop de IJzertoren afspeelde.

Martine Tanghe klaagde vol verontwaardiging het gebrek aan respect aan tijdens het journaal van de nullenzender (volg bruggetje).

Bal korven vanop de Ijzertoren: lukt het?
Vier spelers van onze nationale volleybalploeg proberen vandaag een zogenaamd “trick shot” vanop de IJzertoren in Diksmuide. Lees verder bij Knack, waar u ook beeldmateriaal van VTM kunt bekijken.

Hallo, IJzerbedevaartkransje, iemand thuis?  Wie heeft die “nationale” idioten toestemming en toegang gegeven?

Arm Vlaanderen!

FVE

3 gedachten over “De IJzertoren wordt verder gedegradeerd

  1. ‘t Is maar een tip hé, er zijn moskeeën van 200 meter hoog, véél hoger dus dan onze Ijzertoren, wedden dat Martine Tanghe dan ineens wél verontwaardigd zou zijn…

  2. Het is duidelijk dat dit door de Linkse Tangh zelf op poten is gezet: geen enkele club zou op het idee komen de vrt uit te nodigen voor een spelletje waarbij de kans op slagen vrijwel nihil is.

  3. Volgende spel gaat zo:
    Antoinette wie heeft den bal (bom)draait u om dan weet ge ‘t al (boem)!

Reacties zijn gesloten.