“Het leven is hier gewoon heel normaal.”

Extra veiligheidsmaatregelen voor terrorismeproces rond Sharia4BelgiumElk westers land heeft nu zijn eigen jihadi’s.  “Onze jongens”, worden ze liefkozend genoemd in een duidingsprogramma van de nullenzender.  “Onze jongens”… Tja.

Panorama: Allah guerre.  Een Antwerpse inwoner-van-vreemde-oorsprong vertelt over zijn geslaagde vakantie in Allahs luilekkerland.

“Hoe wij hier in Syrië veel dingen kunnen doen.  Niet alleen strijden, en zo.  Je moet niet denken dat er hier elke dag lijken op straat zitten te vallen en zo.  Het leven is hier gewoon heel normaal. Naar de winkel gaan om chips en pepsi.”

En waarin een klein land groot kan zijn.  We leveren in verhouding tot ons bevolkingsaantal het grootste aantal “strijders”.  Wow.  Daar moeten we fier op zijn.

Herbekijk de uitzending via dit bruggetje. We kunnen de film niet insluiten.

Filip Dewinters profetische woorden:

“In onze ogen is dat kolder.  Clownesk.  Carnaval.  Maar vergeet niet dat er op deze wereldbol honderden miljoenen zoals hij zijn, die ook in de praktijk brengen wat hij vertegenwoordigt!”

“Iedere dag opnieuw wordt die strijd gevoerd tegen de islamisering. “

Intussen zijn we enkele jaren verder.  De terreur van IS en consoorten haalt elke dag het nieuws in alle werelddelen.  Zelfs in de VN, waar normaal minder hete hangijzers op de agenda staan.

Maandag start het proces tegen Sharia4Belgium.  Hadden ze het probleem niet geminimaliseerd, weggelachen, dan waren er allicht minder van “onze jongens” naar Allahs voorgeborchte van diens paradijs getrokken.  Hadden er meer Vlamingen de keuze van het gezond verstand gemaakt, dan zou het Vlaams Belang sterker gestaan hebben om de islamisering te stoppen.

FVE

1 gedachte op ““Het leven is hier gewoon heel normaal.”

  1. Het leven is daar , in hun kleine hersenpan heel normaal , gaan winkelen , chips en pepsi kopen , van iets anders hebben ze nog nooit gehoord . Naar school gaan om zich later nuttig te maken in de maatschappij .Zelf in hun levensonderhoud voorzien , een inspanning leveren , dat is blijkbaar niet normaal . Heel hun bestaan als nutteloze beroepssteuntrekker te slijten , hun enigste verplichting een paar keer Allah danken voor de chips Pepsi en financiele steun . Ze vergeten echter , dat niet Allah hun mistroostig , zielig bestaan mogelijk maakt maar wel , den brave ongelovige belastingbetaler en de correcte politieke partijen. Ik hoop dat er in het pretpark van Allah toch wat invloed van het westen toegelaten wordt , zodat er ook een winkeltje beschikbaar is voor het aanschaffen van Pepsi en Chips.

Reacties zijn gesloten.