Wat is het verschil?

Permalink voor ingesloten afbeelding

Het Vlaams Belang is een koele minnaar van een militaire actie tegen IS in Irak. Uiteraard moet IS bestreden, teruggedrongen en uitgeschakeld worden. Het is echter nog maar de vraag of dit ook  de intentie van de zgn. ‘Coalition of the Willing’ is. Wat is overigens de precieze doelstelling van deze coalitie? De spierballen laten rollen?

De militaire structuur van IS breken? De IS-leiders arresteren en berechten? Een nieuw regime aan de macht helpen? Beperken we ons tot IS in Irak of pakken we het militant salafisme/jihadisme overal ter wereld aan? En hoe zit het overigens met Boko Haram in Nigeria, met Al Shabaab in Somalië, met Jemaah Islamiyah in Indonesië, met Abu Sayyaf in de Fillipijnen, met de Taliban in Afghanistan en Pakistan en bij uitbreiding met Hamas in Gaza, stuk voor stuk salafistische jihadistische terreurbewegingen die door middel van geweld een islamitische staat of kalifaat willen vestigen. Hoe we het ook draaien  of keren: de islam heeft zeer bloedige grenzen en voor we het weten schuiven deze grenzen op richting ons continent, ons land, onze steden… ‘Na Jeruzalem valt Rome’, zei onlangs de zelfverklaarde IS-Rolexkalief, Abu Bakr Al Bagdadi.  Lees de tussenkomst van FDW…

FT

9 gedachten over “Wat is het verschil?

 1. Dewinter heeft gelijk.
  Dewinter heeft altijd gelijk gehad. Daar werd hij voor verketterd. Nu kunnen ze tenminste niet zeggen dat Dewinter hen niet heeft gewaarschuwd. Bang wacht ik af totdat de eerste aanslag op Westerse doelwitten bewaarheid wordt. Laat het vooral een aanleiding zijn om voor eens en voor altijd al die extremisten verplicht terug te sturen naar hun eigen zandbak.

 2. Graag doe ik een aanvulling van de plaatsen waardie barbaren zitten, nl. In Europa, in Vlaanderen en het is onze plicht die barbaren van ons grondgebied te verdrijven, liefst vanaf vandaag ipv morgen.

 3. Niet dat het veel verschil zou uitgemaakt hebben, want voor elke parasiet die vernietigd wordt staan er 10 andere klaar om zijn plaats in te nemen, maar toch: ze hadden de bakker van baghdad, en ze hebben ‘m godverdomme, in plaats van ‘m door zijn, overigens voor de rest nutteloze, hersens te schieten, laten gaan.

 4. In feite verloop alles volgens plan, het plan van de NWO wel te verstaan. In het Midden-Oosten en Noord-Afrika wordt de nodige chaos veroorzaakt die moet uitmonden in WO III. In deze WO III moet Europa meegesleurd worden via de hier geïmporteerde islam 5de colonne en het paard van Troje. We worden bovendien door de conflicten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika overspoeld door immigranten. Het gaat hier om een ware tsunami!!
  Terzelfder tijd worden de islamitische broeders op temperatuur gebracht en is het wachten op de massale terugkomst van de Syrië strijders om hier dan eindelijk in gang te schieten(sic!!). Ondertussen wordt het verzet tegen deze vreemdelingen invasie op alle mogelijke manieren “geneutraliseerd”. Het ganse overheidsapparaat is via de “diversiteit” geïnfiltreerd door de 5de colonne, met behulp van de linkse en loge verraders. Het leger en de politie stellen niets meer voort. Hier zitten we in feite in het domein van de “folklore”. In de media woedt een psychologische oorlogsvoering die identiek is aan deze van het “gebroken geweer” van de jaren dertig voor WO II.
  Na elke verkiezing dient men vast te stellen dat de meerderheid van het “klootjesvolk” hiervoor stemt en blijft stemmen. De stemmen worden gekocht met allerlei voordelen, waarbij er dan een wederzijdse chantage ontstaat. Er is hier echter niets nieuws onder de zon(zie de bijdrage over de geschiedenis herhaalt zich). Zolang er geld is om dit kiesvee te betalen gaat er dan ook niets veranderen.
  Dit klootjesvolk is ten andere niet in de minste mate geïnteresseerd in de waarheid over de toekomst, en gelooft enkel wat in haar kraam past, ook al zijn het leugens.
  Dit wordt duidelijk geïllustreerd door de verkiezingsuitslagen, alwaar het volk, als het zou willen, in alle discretie, een krachtig signaal kan geven, door een stem te geven aan het Vlaams Blok.
  Het is dus in feite wachten om de ramp om de ogen te openen, en zelfs dan zullen er nog zijn die het niet willen weten.
  Het gelul over een gematigde islam is dan ook zelfbedrog.. en als het uur van de waarheid zal aangebroken, zullen de maskers vallen, ook van de geïntegreerden en geassimileerden.
  Hierbij dient men te weten dat de islam geen godsdienst is, maar een totalitaire ideologie, een mengeling van “bolsjevisme” en “franse revolutie”. Dit verklaart dan ook waarom links en de loge de rode loper uitrollen voor de islam in de strijd tegen onze westerse beschaving. De terreur in het Midden-Oosten en Noord-Afrika verschilt dan ook in niets van deze van de “franse revolutie” en de “bolsjevistische terreur” in de USSR, na WO I.
  Het is goed het gevaar van de islam aan te klagen voor Europa, maar het is nog beter de verraders en collaborateurs te ontmaskeren en aan te vallen, die er voor gezorgd hebben dat de deuren hier werden opengezet voor deze totalitaire ideologie. De islam en alles wat er rond hangt is hier immers niet zo maar uit de lucht gevallen.
  Een dergelijke invasie kan niet te wijten zijn aan een “ongelukkig toeval”, maar wel aan een bewust gevoerde leninistische verrottingsstrategie.
  Het is dan ook goed dat het Vlaams Blok een koele minnaar is van de deelname aan de militaire actie in Irak tegen het IS, waar er inderdaad een verborgen agenda achter schuil gaat. Ik verwijs hier naar mijn vorige reacties dienaangaande.
  Het is echter belangrijker de strijd in het Westen te voeren tegen deze 5de colonne, want in tegenstelling tot WOI en WOII, zit de vijand nu al volop binnen de grenzen.
  Momenteel zitten in het kader van deze strijd nog in de voorbereidende fase, gekenmerkt door gelul om de kool en geit te sparen, waarbij het islamitische kies vee niet tegen het hoofd mag gestoten worden. Het is immers alleen met dit laatste dat men bezig is. Het zal dan ook bij deze voorbereidende fase blijven.
  Het enige waar men echt van wakker ligt, is de autochtone weerstand tegen deze vreemdelingen invasie, en dit is wat Vlaanderen betreft, alles wat Vlaamsgezind en rechts is. In Engeland is de aap al uit de mouw gekomen. Volgens Cameron zijn de “adepten van de complot theorien” even gevaarlijk als de adepten van ISIS, en moeten dan ook op dezelfde manier aangepakt en uitgeroeid worden. Zie bruggetje :
  http://www.blacklistednews.com/David_Cameron_Says_Non-Violent_Conspiracy_Theorists_Are_Just_As_Dangerous_As_ISIS/38200/0/38/38/Y/M.html
  Het kan maar niet genoeg herhaald worden dat al wat zich momenteel afspeelt hier en elders , kadert in de verborgen agenda’s van de NWO. Zolang men dit niet inziet, kan er dan ook geen juiste en volledige diagnose van de kanker gesteld worden.
  De enige oplossing die een kans op overleven biedt, bestaat er dan ook in deze kanker radicaal weg te snijden. Zoals reeds vroeger gezegd = ofwel overleven we , ofwel gaan we ten onder, een tussenoplossing bestaat niet. Als er echter geen meerderheid is voor het overleven, dan moet spijtig genoeg de minderheid, mee ten onder gaan.

  • Wat !! wil Louis Michel de genocide wettelijk maken ? Ik voel mij als rechtse racist bedreigd !

 5. De organisatie noemt zich islamitisch, de organisatie bestaat uit moslims, en de leden leven strikt volgens de sharia. En toch zou het niets met de islam te maken hebben?

 6. Mogen wij de namen weten van de rechters die het Vlaams Blok ( 3 identiteiten)bij het hof van beroep als het hof van cassatie veroordeeld hebben voor racisme. De uitspraken van 2003-2004 van het Vlaams Blok blijken waarheden die heden ten dage bevestigd worden. Willen de corrupte advocaten en advocaten-generaal hiervan notie nemen en massaal ontslag nemen wegens het onrechtstreeks aanzetten tot moord(en) van hun geliefde moslimvrienden of wentelen ze zich in de duizenden euro’s pensioengelden die ze van de burgers afgetroggeld hebben. Bij anarchie zullen zij de eerste zijn die verantwoording zullen moeten afleggen. Hopelijk sta ik op de eerste rij met mijn bewijzen.

 7. FDW zegt heel terecht : een guerillabeweging schaart zich tussen de bevolking.En wordt met medailles en eretekens overhangen. Dat leren mij onze weerstanders van WOII. Men heeft verzetsbewegingen, die zich tussen de bevolking schaarden, gepromoot. Dat ze nu niet komen klagen.

  Klein detail: een non van de St Lutgardisschool in Mortsel getuigde enkele jaren geleden in een reportage over het bombardement in Mortsel, hoe onverlaten de dode kinderen beroofden van hun halskettingen, ringetjes, armbandjes. Enkele werden opgepakt door de Duitse overheid en naar Buchenwald gezonden. Ze kwamen terug als verzetshelden met het daaraan verbonden pensioen.

Reacties zijn gesloten.