Draait of keert het zoals ge wilt,…

… het is allemaal onze schuld.  Wij hebben van een carnavalesk religieus groepje een wereldthema gemaakt.

Rik Coolsaet, de non-expert, met een non-mening, over een non-probleem in de non-media, mocht het nog eens komen uitleggen bij de nullenzender.
Misschien moeten ze hem eens op pad sturen met Vranckx.  Of hoe twee betweters² nieuws maken.

Een collage van zijn wijze kijk op het fenomeen dat ‘wij zelf in het leven geroepen hebben’.  Zijn citaten zijn legendarisch; kijk en luister:

Zie ons vorig artikel: Coolsaet, de profeet: “We overdrijven”

Met dank aan de Vierde Onmacht.

FT

2 gedachten over “Draait of keert het zoals ge wilt,…

  1. Ik krijg de indruk dat Coolsaet een bekeerling is . Hij probeert ons gerust te stellen , het is allemaal overdreven … het is allemaal onze schuld. Wij hebben van een carnavalesk religieus groepje een wereldthema gemaakt. Intussen zijn de wereldmachten bezig met dat carnavalesk religieus groepje te bombarderen dat het een lieve lust is .Ik heb een andere mening , tenslotte ik heb zoals de professor ook de kleuterklas en het lager onderwijs met succes afgesloten. Cool+saet heeft wel een punt die IS , is op zichzelf een niemandalletje een tijdverdrijf om ze te vernietigen. Irak die over een veel groter leger beschikte , idem Lybie , werden op korte tijd naar richting exit geschoven . Het grote gevaar is het paard van Troje , dat vooral door onze rood , groene broeders met een fanfare werd binnengehaald . Zogezegd omwille van de verrijking , het redden van de pensioenen enz enz, dat fabeltje is ervaringsdeskundig al lang achterhaald . Onze woestijnbroeders zitten als vlooien in onze pels , wij kunnen wel een beetje krabben als het jeukt , maar we geraken er niet vanaf ! Het overgrote deel krijgt een prachtopvoeding in het teken van Allah .Bovendien hebben ze een IQ dat enkel een kieken jaloers kan maken .Ze beseffen dat ze feitelijk niks te betekenen hebben . Tot ze plots horen van de een of andere struikelbaard dat zij enorm belangrijk zijn , want ……zij geloven in Allah !!… en meer moet dat niet zijn ! Ze worden opgezadeld met een taak , de Islam wereldwijd verspreiden . Ongelovigen dienen te worden vernietigd , hen wacht een prachtige beloning in het pretpark van de meest vredevolle. Zij voelen zich plots heel belangrijk en onmisbaar onder de “broeders” Ze geloven die sprookjes als gevolg van hun gehandicapt denkvermogen . Inderdaad om onschuldige en weerloze medemensen te vermoorden , daar moet ge echt geen studies voor gedaan hebben .”” Dat “”” is het grote gevaar en hoe dommer ze zijn hoe gevaarlijker ! Ik moet mij wel verontschuldigen tegenover de Islamieten die ik heb leren kennen tijdens mijn drie dienstjaren als als officier te Borgerhout . Zij genoten wel mijn respect , we mogen ze niet allemaal over dezelfde kam scheren .

  2. Hij past enorm goed bij onze 0000 zender liegen en bedriegen er blijft altijd iets van over

Reacties zijn gesloten.