Coolsaet, de profeet: “we overdrijven”

De Vierde Onmacht

“Het Westen moet de dreiging van terreurgroep IS (Islamitische Staat) in de juiste context plaatsen. Dat stelt Rik Coolsaet, hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Gent, in een interview met Zaman Vandaag. ”Eerlijk gezegd heb ik de indruk dat we de dreiging sterk overdrijven”, benadrukt de hoogleraar. Ook over de beweegredenen van jongeren die zich aansluiten bij IS heeft Coolsaet een opvallende mening. Religie en jihadisme zijn volgens hem niet de voornaamste redenen waarom jongeren vertrekken naar Irak of Syrië.” Lees verder…

“De Belgische justitie heeft aanwijzingen dat jihadisten uit het Nederlandse Den Haag plannen hadden om een aanslag te plegen op het kantoor van de Europese Commissie in Brussel. Dat hebben bronnen aan de Nederlandse openbare omroep NOS gemeld.” Lees verder…

https://www.golfbrekers.be/de-nwo-volgens-prof-rik-coolsaet/

3 gedachten over “Coolsaet, de profeet: “we overdrijven”

 1. Rode Coolsaet in een nummertje “de kool en de geit sparen” :
  1.Het komt er immers op aan het islamitische kiesvee niet te veel voor het hoofd te stoten,
  2. Het komt er terzelfder tijd op aan de autochtonen de indruk te geven dat men iets doet,aan het probleem, dat dan terzelfder tijd wordt geminimaliseerd. Het is hierbij vooral van belang te voorkomen dat er teveel op “slechte partijen” zouden kunnen stemmen,
  Het belgische regime (in dienst van de NWO) is helemaal niet geïnteresseerd in de aanpak van ISIS. De ganse islam is immers één der wapens die wordt ingezet in de oorlog tegen onze westerse beschaving door de occulte machten achter de NWO.
  De conflicten in het Midden Oosten en Noord-Afrika zorgen bovendien voor de gewenste “vluchtelingenstroom” die ons overspoelt. Deze massale immigratie waar niets tegen wordt ondernomen, is het “massa vernietigingswapen” dat ingezet wordt tegen onze westerse maatschappij.
  Het geeft dan ook blijk van een verregaande naïviteit te veronderstellen dat de occulte machten achter de NWO hun eigen wapens gaan saboteren.
  Als er maatregelen zullen worden genomen, dan zal dat in de eerste plaats zijn tegen het verzet van de autochtonen tegen deze massa immigratie, en alle ellende die hiermede gepaard gaat.
  Het enige waar het belgische regime echt van wakker ligt, is alles wat Vlaamsgezind en rechts is.
  Moedig als hij is, zwijgt Coolsaet ook als vermoord over wie er werkelijk schuil gaat achter ISIS en de andere terreur-benden in het Midden Oosten en Afrika.
  Over het belgische gerecht en de “terreur dossiers” moet men zich evenmin illusies maken.. als er al iets van voorkomt, zal het gebeuren met de grootste mogelijk discretie, ten einde de islamitische stemmenreservoirs niet op de teen te trappen.
  Zolang dat er bij die “strijders… van welke soort ook” er geen onnozele is, die met een Vlaamse vlag zou gaan paraderen.. gaat er dus niets gebeuren. Het bovenhalen van een Vlaamse vlag dat zou pas een reden zijn voor het regime om ingang te schieten. Het geeft dan ook een beeld van de” prioriteiten” van dit belgische regime.
  Het probleem is dus in eerste instantie niet ISIS en konsoorten, maar wel de verraders en collaborateurs. Coolsaet fungeert hier dan ook als hun buikspreker.

 2. Ik heb ook een academische vraag voor deze hooggeleerde professor Coolsaet.
  Hadden we indertijd niet beter onze grenzen gesloten voor heel die troep armoezaaiers en avonturiers. Is het dan niet uw overtuiging dat wij nu zouden gespaard zijn van heel die miserie die we verrijking en multicultuur ” Moeten” noemen ?
  Antwoord van Professor Kolendraad : Uiteraard op dat punt ben ik het volkomen met U eens , maar ik durf die stelling niet openbaar maken . Het was vooral de politiek van groen en rood die al die idiote beslissingen namen om de miserie die we nu meemaken mogelijk te maken . Het had niets te maken met economische bijstand , naastenliefde of dergelijke Christelijke motieven .Maar om behoud van de macht , stemmetjes , weet je , hoe meer hoe liever . Het is van mijn hart , de waarheid knaagde al lang aan mijn geweten , ik vrees dat ik niet lang meer professor zal zijn , ik heb er een paar tegen hun schenen gesjot .

Reacties zijn gesloten.