“… als de Niagara in het Ontariomeer.”

“Dat haalt bij de verkiezingen nauwelijks 14 procent van de stemmen, maar dat blijft meer lakens uitdelen dan alle weverkes in Ieper en op de botermarkt samen. Kan er nu nooit eens iets eerlijk verlopen als de sp.a erbij betrokken is? Organiseer iets in naam van de overheid, zet een socialist aan het hoofd, en geldverspilling, zelfverrijking en corruptie gutsen binnen als de Niagara in het Ontariomeer.”

«Kennelijk is die Leuvense associatie de enige die uit de greep van de sp.a is kunnen blijven. (...) Dat haalt bij de verkiezingen nauwelijks 14 procent van de stemmen, maar dat blijft meer lakens uitdelen dan alle weverkes in Ieper en op de botermarkt samen. Kan er nu nooit eens iets eerlijk verlopen als de sp.a erbij betrokken is? Organiseer iets in naam van de overheid, zet een socialist aan het hoofd, en geldverspilling, zelfverrijking en corruptie gutsen binnen als de Niagara in het Ontariomeer.»

Nog iemand zin in Rik Torfs? De afgelopen week was er geen dagblad, weekblad, maandblad, radioprogramma of televisie-uitzending of dat vreselijke onderdeurtje wrong er zich in. Je kunt beter 12 kilo mosselen naar binnen slaan, het genot is groter en het gevolg hetzelfde.

Volg het bruggetje naar Kaaiman, Koen Meulenaere, voor het zinderende artikel dat hij met zijn gebruikelijke satirische pen geschreven heeft.  Een aanrader!

FVE

2 gedachten over ““… als de Niagara in het Ontariomeer.”

  1. Laten we ons vooral niets aantrekken van die achterlijke nar in zijn boerka de schijnheiligheid druipt er vanaf, zelfs de CD&V had hem snel door en dat wil al wat zeggen…

  2. Is dat den Torfs gespot tijdens zijn deelname aan een karnavalstoet te Aalst . Zijn kledij doet me denken aan een professor

Reacties zijn gesloten.