Je had CC, DD, MM en…

… BB – Brigitte Bardot

Een sterke madam, die tegen de stroom durft in te roeien. Of het nu om dierenbescherming of over politiek gaat, ze geeft ongezouten haar mening en treedt ook in actie.  Chapeau!

Vandaag wordt ze 80.  Gelukkig verjaardag, Brigitte!

Van ons krijgen jullie een video over haar rijkgevuld leven:

FVE

 

10 gedachten over “Je had CC, DD, MM en…

 1. B.B werd ons getoond zoals mannen haar gevormd hadden, net zoals M.M en de anderen. B.B stapte er op een andere manier uit als M.M. Bij Brigitte heb ik altijd gedacht : waarom komt ze op voor de dieren en gaf ze publiciteit aan het feit dat ze een abortus onderging? Vond ze dit minder erg dan de dood van een zeehond? Maar misschien, heel misschien werd ze daartoe ook beïnvloed door …mannen?

 2. Dit moet een filmpje zijn om Fikken te plezieren, waarschijnlijk nog anderen ook, maar Fikken durft er voor uit komen.

    • Misschien ben ik Fikken wel tegen gekomen, in de late namiddag op 21 september in Zeebrugge, op de hoek in dat caféetje naast de viswinkel. Je krijgt daar een Rodenbach met garnalen geserveerd. De vermoedelijke Fikken leerde mij, Antwerpse dan nog, een nieuw woord. We keken toevallig naar een gesloten parasol met hoes over. En de Fikken zei : ‘t is precies een lullemutse, hé madam? Toen ik verwonderd keek verklaarde hij : een condoom in ‘t Wes-Vlaams, hé madam.

   • Daar is toch niets mis mee, heb afgesproken met Fikken, VIA Golfbrekers dat we samen naar femen gaan als we weten waar ze aanwezig zullen zijn

 3. Fikken kan misschien nog verliefd worden op BB . Ik val niet direct op vrouwen van 80 jaar . Het was wel een mooie vrouw , maar dat was ik ook ? zovele jaren geleden , allee versta me niet verkeerd ik bedoel wat mij betreft “man”

 4. Ze mogen zeggen wat ze willen ik vond haar absoluut geen grote film actrice maar wel een grote dame die voor haar mening uitkwam en het bracht haar meer doornen op dan rozen Mochten er maar meer van die dames rondlopen

  • Dat BB geen grote actrice was , dat staat buiten elke discussie. Maar haar lichaamsrondingen en hun verhoudingen deden dat vergeten . De bekendheid van een artiest hangt soms af van iets dat met acteren , zingen of dergelijke niets te maken heeft . Een vrouwelijke “zingerin” met baard is daar een mooi voorbeeld van …. geef mij dan maar BB !

Reacties zijn gesloten.