“We moeten ons vaderland verdedigen!”

Geert Wilders toespraak n.a.v. de herdenking van Theo van Gogh in het Deense Christiansborg, zetel van het Deense parlement.

We kunnen op dit ogenblik nog geen ondertitelde versie vinden, maar we citeren hier enkele door ons vertaalde paragrafen:

“Veel belangrijker dan de IS in het buitenland te bestrijden, is de strijd voor de eigen veiligheid in onze eigen landen, in Nederland, in Denemarken en alle andere Europese en westerse landen.   Het is onze thuis, die we moeten verdedigen.  
Uiteraard is het noodzakelijk de IS in het M.O. te bombarderen.  Maar onze eerste prioriteit moet zijn ons eigen volk, onze eigen vrijheden, onze eigen mensen, onze eigen kinderen te beschermen, hier bij ons thuis.”

“We willen onze natie de-islamiseren.  Vrienden, we hebben veel werk voor de boeg.  Wij, de verdedigers van vrijheid en veiligheid hebben een historische plicht.  Onze generatie heeft een reusachtige opgave: ons tegen de islam te verzetten en de vlam van de vrijheid te laten branden.  Ik zeg het zonder te overdrijven: de toekomst van de menselijke beschaving hangt van ons af.  Nu is de tijd waarin elk van ons in het westen zijn plicht moet doen.  Wij schrijven hier geschiedenis.  Dus, laten we onze plicht doen.  Laat ons moedig vooraan lopen en de vrijheid redden!”

“We moeten de politieke sfeer in onze landen veranderen.  We hebben nood aan sterke partijen – de juiste partijen … Doe alles wat de democratie toestaat.  Getallensterkte is belangrijk.  “You have to get a number behind you…”  We moeten een groot aantal motiveren. Ik ben politicus en ik ben er niet in geïnteresseerd de islam te veranderen…  Trek de straat op.  Creëer uw eigen pers op Youtube, Facebook, zoek medestanders!”

 

FT

 

 

2 gedachten over ““We moeten ons vaderland verdedigen!”

Reacties zijn gesloten.