7 gedachten over “De vlaggen hangen halfstok…

 1. Niet alleen een rouwband ! De ganse dag klonk er uit de luidsprekers een zacht “tam” tam” geroffel als blijk van medeleven voor Obama , ook was er een gratise bedeling van “bananen” . en een liedje in het “Baloeba” de taal van Obama zijn voorouders , vrij vertaald in het Nederlands “”””” Hoe kan da na , voorwatte na , ze doen weer wa , wat is da na “””””

  • Rene,
   blijkbaar ook een fan van De Strangers, of alleszins toch goed op de hoogte van hun repertoire.

  • Ha nee, he, René! De Strangers draaien ze niet op de VRT. Die zijn nog altijd in de politiek correcte ban gedaan.

 2. Het scheelde niet veel. In 2008 werd Obama bijna als Messias uitgeroepen. Nu durven zijn democraten zich niet meer met hem laten zien, laat staan op de foto.
  Intussen gingen de oorlogen – die Bush lanceerde – op een zacht vuurtje verder. Nieuwe kwamen erbij. De schatkist vertoonde een diep gat en de drukkers, drukten dollars bij.

 3. Republikeinen en Democraten: het maakt vaak weinig verschil uit.
  Een reële keuze uit slechts twee partijen maakt er twee vergaarbakken van.
  In Engeland is er weer beweging in de politiek gekomen toen de Labour Party en The Tories ernstige concurrentie kregen van de Liberals en UKIP.

 4. Het werd tijd dat ze die democraten een lesje gaven leve de republikeinen

 5. De werkelijke macht in de USA bevindt zicht bij de FED.
  Wat de perverse gevolgen zijn van de “republikeinse overwinning” wordt beschreven in het eerste bruggetje, en meebepaald in de laatste 2 paragrafen van deze tekst.
  Deze hypothese wordt bevestigd in een commentaar van Victor Sperandeo, in het 2de bruggetje.
  We mogen dan ook niet te vroeg spreken van de redding van de USA door de republikeinen. Achter de schermen wordt er immers een crisis voorbereid en ik citeer uit de 1ste tekst :”… the coming storm is a deliberately engineered one,….”
  Het zal dus afwachten worden…!!!
  http://www.zerohedge.com/news/2014-11-05/we-have-just-witnessed-last-gasp-global-economy

  http://kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2014/11/5_Stunning_Interview_From_Market_Legend_On_Gold%2C_Oil_%26_Stocks.html

Reacties zijn gesloten.