10 jaar geleden: de moord op Theo van Gogh

Open uw ogen voor de islam ze sluit

Terwijl IS zijn gruweldaden trots wereldkundig maakt, terwijl de Gutmenschen en politici elkaar voor de voeten lopen bij het beamen dat de terreurdaden niets, maar dan ook niets, met de islam te maken hebben, terwijl het Westen overrompeld wordt door een niet te stuiten horde steentijdperkaanbidders, terwijl onze cultuur, onze normen en waarden, dag na dag bedreigd en uitgehold worden dankzij onze leiders, terwijl de ‘islamitische vrede’ synoniem geworden is voor ‘djihad‘ (of omgekeerd), worden de moorden op ‘ongelovigen‘ in het Westen liefst vergeten.

De dag dat Theo van Gogh stierf

Geert Wilders, Robert Redeker, Kurt Westergaard, Lars Vilks, Lars Hedegaard en Daniel Pipes, boegbeelden in de strijd voor de vrijheid van meningsuiting,  gaven gevolg aan de uitnodiging van de Deense Vrije Persgezelschap” Tryggefrihedsselskabet” voor een internationale conferentie op Christiansborg in Kopenhagen (Slot Christiansborg  geeft o.a. onderdak aan het Parlement en het Hoger Gerechtshof; volg bruggetje voor video).

Ze zullen vandaag in Kopenhagen Theo van Gogh  gedenken.  Tien jaar geleden werd hij afgemaakt.
Theo van Gogh, 47, filmregisseur, werd gewoon op straat vermoord.  Een religieus-politieke moord.  De Marokkaanse moordenaar heeft de aanwijzingen uit de koran gevolgd.  Hij stak daarbij het toepasselijke soera 5, vers 33,  met een mes in Theo’s borst als waarschuwing dat men  niet ongestraft de islam kan beledigen.

U ziet hem hier in een vraaggesprek met de eveneens vermoorde Pim Fortuyn, wiens moordenaar intussen werd vrijgelaten.

FT

3 gedachten over “10 jaar geleden: de moord op Theo van Gogh

 1. Zoals in de zaak van Pim Fortuyn, die vermoord werd, gaat er achter de moord op Theo Van Gogh ook heel wat meer schuil, dan de daad van een alleen handelende moordenaar!!!. Ik verwijs naar de bruggetjes waaruit blijkt dat het “establishment” heel wat meer wist en nog weet over deze moord.
  Het zal dan ook interessant zijn de film te bekijken die over deze moord werd gemaakt(=Het spel van de Wolf).
  Zoals met de moord op Pim Fortuyn, zal er weinig kans zijn dat de werkelijke opdrachtgevers van de moord op Theo Van Gogh ooit zullen worden geïdentificeerd. De vraag die men zich steeds dient te stellen is al eeuwen dezelfde :” cui bono?”.
  Het feit dat de AIVD een op zijn minst “bedenkelijke” rol speelde, moet al aanzetten tot de nodige argwaan.

  http://www.ninefornews.nl/complot-theo-van-gogh-werd-opgeofferd-bedenkelijke-rol-aivd/

  http://www.politiek-digitaal.nl/recht_en_veiligheid/archief_200411/moord_theo_van_gogh_wakkert_kritiek_op_aivd_en_ministers_aan/

  http://www.ad.nl/ad/nl/1023/Film/article/detail/3754918/2014/09/25/Complottheorie-was-Theo-van-Gogh-lokaas.dhtml

 2. In het land dat voorlopig nog gekend is onder de naam Belgie zijn er bepaalde politiekers en individuen die ZEKER geen angst moeten hebben om vermoord te worden door de een of andere hersenmisdeelde . De reden daarvoor is het feit dat…….. och we weten het allemaal ! Er bestaan ook Politiekers die wel doodsbedreigingen ontvangen omdat zij de moed hebben om……dat weten wij ook allemaal . De grootste lafaarden hebben de grootste smoel ik denk bv aan een vrouw , de naam ontgaat me momenteel.

Reacties zijn gesloten.