Na 800 stappen wachtte de Dood J.C. op

Een vriend maakte ons attent op onderstaande brief dd. 29.8.21 van Carina Knapen, advocate van de familie van Jürgen Conings, aan Fréderic Van Leeuw, federaal procureur van het land b. Niet dat de inhoud ons verbaast, we kwamen immers na de zgz. zelfdoding van Jürgen Conings tot eenzelfde conclusie:

“Al is de leugen nog zo snel…

Mijnheer de Federaal Procureur Fréderic Van Leeuw

Een paar dagen geleden verraste u gans het land evenals de internationale gemeenschap met de stelling dat Jürgen zichzelf ” meer dan waarschijnlijk ” kort na zijn verdwijning van het leven heeft beroofd nu uit de stappenteller op zijn smartphone gebleken is dat hij op 18.05.2021 nog amper 800 stappen heeft gezet en daarna… niets meer. Dit is informatie waarover u ongetwijfeld al kort na de vondst van Jürgen beschikte. Zijn GSM zal zowat het eerste geweest zijn dat na zijn vondst is onderzocht, toch ? Waarom hebt u 3 maanden gewacht om met dit wereldnieuws naar buiten te treden ?

Deze plotse wending in uw verklaringen is hoogst merkwaardig. Immers, op 21.06.2021 hebt u verklaard, dat uit de gerechtelijke autopsie van Jürgen Conings niet kon opgemaakt worden wanneer hij precies overleden is, ook het madenonderzoek hieromtrent geen uitsluitsel kon bieden en de man naar schatting 1 week tot 4 weken dood was. Dit was op zichzelf een zeer vreemde verklaring nu uit de staat van ontbinding al duidelijk kon uitgemaakt worden, dat de persoon veel langer dan één week dood was en een forensisch onderzoek gewoonlijk wel perfect toelaat om zowel de doodsoorzaak als het tijdstip van overlijden accuraat bepalen…”

Lees verder...

https://pnws.be/carine-knapen-geen-complottheorie-maar-feitelijke-vaststellingen/

4 gedachten over “Na 800 stappen wachtte de Dood J.C. op

 1. Heeft iemand van de betrokken personen bij het manipuleren van de zaak Jurgen dan geen wroeging of is men gewoon de goede? zaak te dienen om alles te verzwijgen wat noodlottig is voor het staatsbestel. Ik zou in hun plaats niet willen zijn want wroeging kent geen einddatum. Vroeg of laat komt alles naar boven en ziet men in dat deze zaak alleen gediend heeft om bepaalde gedachten te kortwieken. Hoe snel de leugen ook gaat de waarheid achterhaalt ze wel.

  • Maurice,
   Maak U geen illusies meer. Na een lange mars door de instellingen zit alles vol met linkse en logemaffiosi, die er geparachuteerd worden door hun zetbazen aan wie ze dan schatplichtig zijn. Het gerecht is dan ook omgevormd tot een Stalinistisch politiek volkscommissariaat, dat enkel nog dient om politieke vijanden en boodschappers met gevaarlijke waarheden te bevechten. De misdaad zelf is geen probleem meer, cfr. het motto : “Soort verdedigt soort”.
   Dit gerecht is echter ook een onderdeel van het Belgische rot corrupte regime, waar alles kan en mag, uitgezonderd de waarheid zeggen en schrijven.
   Een rot corrupt regime dat Vlaanderen bezet, saboteert en leegrooft, met behulp van schurftige verraders en collaborateurs.
   Het dossier Jurgen C. is dan ook één der zovele etterbuilen waar dit rot corrupte regime in grossiert. Het federale parket is in feite een “doofpotmachine” . Praktisch alle beerput dossiers worden er “behandeld”(sic). Ook het Covid 19(84) dossier zit er in de doofpot.
   Hierbij dient U te weten dat dit federaal parket rechtstreeks geplaatst is onder het gezag van de Minister van Justitie. Het dossier overmaken aan deze minister ingevolge artikel 485 en 486 van het wetboek van strafvordering is echter nutteloos, men gaat immers te biechten bij de duivel.
   Een federale procureur die liegt en bedriegt dient immers niet alleen op staande voet er uitgeschopt te worden maar ook gerechtelijk vervolgd. Men weet immers meer bij het federale parket over de “psyops” waarvoor Jurgen C. werd gebruikt, en over zijn liquidatie. Door dit “niet optreden” ondanks de wettelijke ambtsverplichtingen, wordt dit federale parket dan ook mededader. En als er sporen lopen naar het buitenland, wordt dit ook nog (hoog)verraad. Zoals reeds meermaals geschreven : na WO II zijn er veel meer voor veel minder vervolgd. En hierover worden er geen vragen gesteld in het parlement.

 2. Na de onthullingen van het federale parket over de stappenteller van Jurgen C. en de brief van de advocate Knapen aan het federaal parket, doen er zich nieuwe verwikkelingen voor !!!
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/09/04/jager-die-jurgen-conings-vond-verdacht-van-poging-diefstal-van-m/
  met citaat : “Jager die Jürgen Conings vond, wordt verdacht van poging tot diefstal van machinegeweer” – De jager die het lichaam van militair Jürgen Conings vond, wordt ook verdacht van poging tot diefstal van een wapen. Dat schrijft het Nieuwsblad en bevestigt het parket van Limburg. Eerder werd de man ook al verdacht van verboden wapenbezit, en het delen van beelden van het lichaam van Conings met Duitse media.” (einde citaat).

  Nadat er al een dossier werd geopend voor het delen van de beelden, is er nu nog een nieuw dossier over een poging tot diefstal van een machinegeweer, ten laste van de jager.
  https://www.tvl.be/nieuws/parket-limburg-vervolgt-jager-die-beelden-van-lichaam-jurgen-conings-verkocht-zou-hebben-aan-duitse-krant-121037

  Voor het verwijderen van de beelden werkte het gerecht en de minister van Justitie zeer snel, gewoon gaat het heel wat trager :
  Zaak-Jürgen Conings Minister Van Quickenborne: “Overleg met Duitsland om foto’s van overleden Jürgen Conings op website weg te halen” di 22 jun (=einde titel). Nog een citaat uit de eerste brug :
  “Het was eind juni toen zowel de burgemeester van Maaseik als de jager een indringende geur opmerkten in het Dilsersbos in het Limburgse Dilsen-Stokkem. De politie werd verwittigd en al snel werd het lichaam van de toen nog voortvluchtige militair Jürgen Conings in de omgeving gevonden…. ….. Diezelfde avond vonden de speurders, enkele meters verder, het P90-machinegeweer van Conings. Het leek er toen recent verstopt. Intussen gaan de speurders ervan uit dat Conings al enige tijd overleden was, toen zijn lichaam werd gevonden. Dat leiden ze af uit zijn stappenteller: hij zette maar 800 stappen na zijn verdwijning, en overleed dus wellicht kort daarna. Maar wie verplaatste dan – een kleine maand na zijn vermoedelijke dood – het machinegeweer van Conings? Speurders verdenken nu de jager, die het lichaam vond. Hij verstopte het wapen snel elders, zodat hij het later eventueel zelf kon meenemen, is de redenering. Het onderzoek moet uitwijzen of de speurders dat hard kunnen maken. “ (=einde citaten).

  Het voormelde citaat is echter meer dan twijfelachtig. Van belang is echter : Wie heeft Jurgen C. daar gelegd ?? De zelfde die ook het wapen hebben begraven ?? Wat is er hier gaande ??

  Men dient te weten dat het lichaam van Jurgen C. diende terug gevonden te worden door de burgemeester van Maaseik. En dan duikt eerst die jager op, die dan ook nog beelden maakt die dan terecht komen op de sociale media. Dit was echter niet voorzien, en doorkruist de doofpotstrategie. De toestand van het lichaam van Jurgen C, een maand na het overlijden, zoals nu ook door het federaal parket wordt toegegeven, komt niet overeen met de toestand van een lijk dat een maand in een bos ligt. Ik verwijs hier naar de brief van de advocate Knapen. Die jager is nu het probleem, en het gevaar. Eerst werden er al na het overlijden zoveel mogelijk sporen uitgewist, waarbij de familie haar elementaire rechten werden ontzegd. (zie brief advocate Knapen). Nu dient die “jager” nog geneutraliseerd te worden. Het begint met bedreigingen en chantage allerhande, en eindigt, indien nodig met de dood. (zie overlijdens in het dossier Dutroux).

  We hebben hier dan ook al een kijk op wat de familie van Jurgen C. te wachten staat, indien ze toch zouden verder graven. Intussen is het dan de beurt aan de “jager”, die men op alle mogelijke manieren poogt te “pakken”. Dergelijke maffiapraktijken zijn intussen het handelsmerk geworden van het rot corrupte Belgische regime, dat in die materie onklopbaar is.

  De ganse “psyops” met de doofpotstrategie, kan enkel maar gebeuren met behulp van de logemaffia’s, de echte macht in de Belgische beerput. De vraag dringt zich dan ook op : “Van welke logemaffia is de burgemeester van Maaseik lid?”. Hij moest immers het lichaam gaan vinden !!!!

  In vorige reacties heb ik al verwezen naar een verband tussen Jurgen C. en de Covid 19 samenzwering. Ook hier is er een Limburgse connectie.
  https://www.viruswaanzin.be/post/sam-brokken-slachtoffer-van-pervers-machtsspel-vandenbroucke-spa
  met citaat en video :
  “Sam Brokken slachtoffer van pervers machtsspel Vandenbroucke & SPA? In het beleid lijkt meer te spelen dan corona alleen… “ (=einde citaat). De reacties zijn hier ook van belang. Het belangrijkste zit echter in de volgende brug :
  https://pnws.be/ontslag-sam-brokken-geregeld-door-frank-vandenbroucke-via-willy-claes/
  met citaat :
  ““Ontslag Sam Brokken geregeld door Frank Vandenbroucke via Willy Claes” Geschreven door Thierry Debels op 2 sep, 2021 – Het relaas is gekend: Sam Brokken, lector en (ex)-onderzoekshoofd ‘Gezondheidswetenschappen’ aan de PXL Hogeschool te Hasselt werd ontslagen eind maart 2021.

  Brokken’s kritiek en zijn vraag naar het open debat en koersverandering omtrent de aanpak van de coronacrisis werden niet gesmaakt. De zo vaak geroemde en ‘nodige’ academische vrijheid van lectoren en professoren ging hiermee plots op de schop……………….

  Volgens voormalig journalist Alain Grootaers, broer van Walter, kwam dat ontslag er door minister Frank Vandenbroucke (Vooruit) via Willy Claes (Vooruit). Grootaers schrijft dat vandaag in weekblad ‘t Pallieterke. Het ontslag van Brokken werd volgens Grootaers ‘achter de schermen’ geregeld door de twee socialisten……………..

  Volgens Grootaers diende dat ontslag van lector Brokken als ‘voorbeeld voor de wetenschappelijke wereld.’……………

  Willy Claes werd voorzitter van de Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg, een associatie rond de UHasselt, en sinds oktober 2011 van de Vlaamse Universiteiten en Hogescholen Raad (VLUHR), de Vlaamse koepelorganisatie van het hoger onderwijs.” (=einde citaat).

  Met Willy Claes komen we terecht in Hasselt in de logetempel “La Tolérance”. Is de burgemeester van Maaseik daar ook lid van ?
  Grootaers heeft het over “socialisten”, maar lees in feite : “logemaffia’s”, die ook de drijvende kracht zijn achter de Covid 19(84) samenzwering, en terreur.

  Momenteel zitten we met Vivaldi ook opgescheept met een communistische logemaffia bende, waar de PS maffia een belangrijk onderdeel van is.

  De kuiperijen waarmee de jager nu geconfronteerd is, zijn nog maar een begin. Als het nodig zal hij overlijden aan een hartaanval – hersenbloeding of nog beter : aan Covid 19. Men dient te weten dat het rot corrupte regime met de logemaffia’s immers moorden, wanneer zich de noodzaak voordoet.

  Mr Wouters heeft daar in zijn laatste cyclus ook al in bedekte termen naar verwezen. En opnieuw heerst hier een doodse stilte aan Vlaamse zijde. Onbegrijpelijk !!! Het is echter met al deze al of niet bloedige beerputdossiers, dat de logemaffia’s, Vlaanderen in een ijzeren greep houden, via chantage en terreur. Zolang dat de diagnose van de logekanker niet gesteld wordt, gaat het van kwaad tot erger, en dient het tot niets zich begoochelingen te maken over de Vlaamse onafhankelijkheid.

Reacties zijn gesloten.