De jacht is open

Manhunt, a Wapinschaw event. More info in the comments [Ps4] : RedDeadOnline

Zijn wij de enigen die medelijden hebben met Jürgen Conings? Zijn wij de enigen die vrezen dat hij sowieso zal neergeschoten worden? Ook al zou hij dan onbewapend en ongevaarlijk zijn? Of gekwetst, ziek? “In de benen schieten, dat is iets voor in de films”: Speciale eenheden hebben toestemming om Jürgen Conings te do… –

Vraagt zich iemand af hoe wanhopig hij moet zijn om zo stoemelings – naar verluidt zwaar bewapend – op overlevingstocht naar de jungle van Limburg te trekken? Het lijkt wel alsof Limburg ergens in het Amazonewoud ligt. Zowel de media als de politiek hebben de facto een affiche verspreid met de tekst: “Gezocht, dood of levend…” Misschien kan het ministerie van defensie er zelfs nog een beloning bij plaatsen…

Als zelfs de politie en/of het leger, van de buurlanden assistentie komen verlenen om één man bij de lurven te pakken, wat zegt dat over het belgisch leger? over de politie? Kwamen zij op verzoek of meldden ze zich gewoon als vrijwilligers voor legermanoeuvres met échte munitie?

Toen wij gisteravond de tv-beelden zagen van de voertuigen en manschappen die op jacht gingen naar één man, dan dachten wij meteen terug aan de ontsnapping en zoektocht naar de kindermoordenaar Dutroux.

Wat heeft dhr. Conings dat Dutroux niet had? Waarom is hij klaarblijkelijk een mogelijk nog groter gevaar? Dhr. Conings is rechts, is Vlaams gezind en is bovendien corona-kritisch. Hij heeft naar verluidt niemand omgebracht, niemand gekwetst, heeft geen kinderen ontvoerd, opgesloten, verkracht, laten uithongeren… Maar hij heeft wel heel de legerkliek van den belgiek in hun hemd gezet.

Of wat heeft dhr. Conings niet dat moslimterroristen wèl hebben? Daar is men er altijd als de kippen bij om het vermoeden te uiten dat de moslimverdachte “emotioneel instabiel”, “verward” of “getraumatiseerd” is… ook al schreeuwde hij zijn moordlust t.o.v. de “ongelovigen” van de daken… Dhr. Conings is rechts – en als Vlaming ben je dan automatisch “extreem”… gevaarlijk voor het voortbestaan van het land b.

We hebben zo nog meer bedenkingen. Als men bij het belgisch leger even zorgvuldig met munitie omgaat als met mondmaskers… We zullen moeten afwachten wat een “onderzoekscommissie” hierover te melden heeft.

En de te verwachten reactie van de Franstalige, rode defensieministerin: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/20/minister-dedonder-ps-kondigt-harde-maatregelen-aan-tegen-ext/ … Wat stelt zij voor? Oneervol ontslag? Van dhr. Conings welteverstaan, niet van de onmisbare ministerin. Of… misschien mag zij hem het genadeschot geven…met een Waals wapen van FN…

Hoewel, bij nader inziens, ..”genade”… staat niet in het Nederlands-Frans woordenboek. Vlamingen mochten nooit op genade van het land b, resp. politici, rekenen. Op de doodstraf met de kogel daarentegen wel. Maar dat was geen genade, dat was haat.

JONGEREN: MINDER BEGRIP VOOR AMNESTIE DAN OUDEREN – Antifascista Siempre

5 gedachten over “De jacht is open

 1. Zoals hier boven vermeld : correcte analyse. Maar er is ook een kantje aan die ons vooral intrigeert, het bevel om hem te doden,zonder pardon. Wat een flagrant misbruik van de macht van het huidige landsbestuur. Wil men misschien de drijfveer niet kennen waarom deze man het niet meer ziet zitten. Bang om te horen dat zij de verantwoordelijken zijn van een failliet land. Bang om te horen dat deze man de uitbuiting van de bevolking niet meer kan verdragen. Bang om te horen dat men gedomineerd word door een losgeslagen media die alleen maar met de roede klaar staat als het over onze mensen gaat maar als het over niet zo vredesvolle mensen gaat zich hult in een stilzwijgen. De zoektocht met zo vele manschappen om één man te vatten zal de geschiedenis in gaan als de grootste blunder van een land die zijn naam niet waardig is.

  • Inderdaad:
   De wereld op zijn kop!
   In Anderlecht is zopas een basketplein hernoemd naar Mehdi Bouda, een 17-jarige allochtoon die in 2019 om het leven kwam toen hij als verdachte op de loop was voor de politie bij een drugdeal en per ongeluk door een politievoertuig werd aangereden. Het voorstel ging uit van een gemeenteraadslid van Vooruit (ex-SP.a), Safouane Akremi.
   In normale landen worden straten en pleinen vernoemd naar personen die iets positiefs gedaan hebben voor de gemeenschap. Hier worden ze nu dus op voorstel van Vooruit vernoemd naar allochtonen die op de vlucht slaan voor de politie als er controles worden uitgevoerd op drugbezit en drugdealen.
   De Vlaamse agente Kitty Van Nieuwenhuysen, destijds 23, werd intussen al meer dan 10 jaar geleden doodgeschoten door drie allochtone gangsters vlakbij Brussel. Twee van de drie moordenaars zijn intussen alweer vrijgelaten. Er is in Brussel nergens een plein genoemd naar Kitty, laat staan dat er een muurschildering om haar te herdenken werd aangebracht.

 2. De geschiedenis herhaalt zich. Jurgen C. , een zaak met een hoog Van Temssche gehalte, een “false falg” in scène gezet tegen het Vlaams Blok en om de wapenwetgeving erdoor te krijgen, om de bevolking te ontwapenen, en dus niet de criminelen. Zie bv de activiteiten van Mocro – mafia in Antwerpen met granaten en Kalashnikovs , en hierover stelt De Croo zich geen vragen hoe die daar aangekomen zijn :
  https://palnws.be/2021/05/de-croo-waarom-heeft-iemand-met-extreme-ideeen-toegang-tot-wapens/
  Om te starten :
  – Wie heeft het leger opdracht gegeven die “klopjacht “” te organiseren met een “license to kill” :
  https://palnws.be/2021/05/militairen-krijgen-license-to-kill-bij-zoektocht-naar-jurgen-conings/
  Een dergelijke opsporing is een loutere politiebevoegdheid, zelfs als er militairen in betrokken zijn. Trouwens het militair gerecht werd afgeschaft. Een dergelijke openlijke “license to kill” is een bevel om te moorden, en gaat in tegen alle wettelijke beschikkingen. Er zijn andere “gevaarlijker gevallen” waar de lafheid en kruiperigheid van de overheidsdiensten geen grenzen kent, maar dan gaat het niet om “politieke vijanden….”.
  – Wie zijn die buitenlandse diensten die “meehelpen” (sic) ? Heeft Annelies(je) hier hulp dan wel bevelen gekregen van de Deepstate uit de USA, via haar ex-confrater en man van de communiste Kamela H. Zit ze daarvoor in de regering ?
  – Jurgen C. verspreidt al vooraf brieven en rijdt rond met een wapenarsenaal. Heeft hij die wapens in teruggevonden wagen gelegd of anderen ?
  Het vooraf aankondigen op het internet van dergelijke “false flag” door de dader (sic) is intussen een gekend fenomeen geworden. Hopelijk heeft hij zijn paspoort niet vergeten !!
  – Wie heeft die man “geprepareerd” ?
  Met wie is hij allemaal in contact geweest ? Heeft hij een medische behandeling ondergaan en zo ja : voor wat en door wie ??
  Het ganse gebeuren is dan ook blijkbaar zorgvuldig gepland, met medewerking van de corrupte pocomedia, Zoals bij Van Temssche stond iedereen al in de startblokken, men kende wel de datum, maar het was wachten op het juiste uur. En dan alle pech van de wereld : Van Temssche wordt neergeschoten voor hij goed en wel in gang geschoten was. Doet denken aan de boswachter die Dutroux onderschepte. Die wordt nog altijd vervloekt.
  Dergelijke “false flag” en “psyops” zijn intussen een normale zaak geworden, zie Gladio. In de USA worden deze al of niet verijdelde aanslagen, georganiseerd door het FBI & CIA & Mossad. De bedoeling is om er wetgevingen door te drukken om de blanken te overspoelen met illegalen, ze te muilkorven en te ontwapenen. In tal van gevallen wordt een “psychiatrisch geval” voor de kar gespannen, die zorgvuldig wordt klaargestoomd en in de val gelokt. In veel gevallen worden de “uitvoerders” nadien ook vermoord, tenzij men deze nodig heeft voor een showproces, zoals bij Van Temssche. Het is onbegrijpelijk dat het V.B. dit nooit heeft willen uitspitten.
  Van belang zijn in dit geval ook de randvoorwaarden :
  1. Zoals bij Van Temssche, zitten we nu met Vivaldi , dezelfde communistische logemafia bende als toen,
  2. Deze bende wordt nu geplaagd met tal van schandalen, zoals Nethys, Coonen, Sihamegate, Optimabank, Avrox… e.a. waar telkens de maffia’s van de “broeders” en “kameraden” bij betrokken zijn.
  3. Van Quickendingens wil er absoluut een nieuwe muilkorfwet doordrukken, om de boodschappers en de politieke vijanden het zwijgen op te leggen. De aanzet werd al gegeven in De Tijd :
  https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/federaal/parket-seponeerde-racismeklacht-tegen-extreemrechtse-militair/10307443.html
  met citaat, de rest zit achter een betaalmuur : “ Tegen de rechts-extremistische beroepsmilitair Jürgen Conings diende het leger vorig jaar een klacht wegens racisme in. Het parket seponeerde de zaak omdat het ging om een drukpersmisdrijf dat voor het hof van assisen moet komen….” (=einde citaat).
  Ook De Donder van de PS mafia, een criminele organisatie vallend onder toepassing van het Strafwetboek, liet al in de kaarten kijken :
  https://palnws.be/2021/05/dedonder-wil-sneller-en-harder-optreden-tegen-militairen-die-zich-racistisch-beledigend-of-seksistisch-uitlaten/
  Een dergelijk optreden is natuurlijk niet bedoeld tegen Franstaligen, vreemdelingen, roden, moslims die de “sale flamins” aanvallen. Dat is immers een activiteit waarvoor men beloond wordt met decoraties en subsidies. Een dergelijke wet verondersteld wel dat de “nomenklatura” het gerecht volledig controleert, voor een selectieve toepassing van dergelijke muilkorfwetten.
  4. Er is ook de Covid 19(84) samenzwering, waar stilaan meer en meer de waarheid begint boven te komen. Vandaar dat Van Ranst er ook werd bij gesleurd. Een “verrader” die beschermd wordt door een rot corrupt regime, en die al lang had moeten in ‘den bak” zitten.(zie de beruchte video als bewijs van dit verraad). In Zwitserland werd er ten andere al een gerechtelijk onderzoek gestart tegen deze “verraders”. Het was dan ook tijd om wat weerwerk te bieden, via Van Ranst, die door de politiek -MSM en medische maffiosi wordt aanbeden als het “”Gouden Kalf”. En we kennen de symboliek hiervan.
  Van belang is ook de fraude met de ziekenhuisbedden :
  https://reactnieuws.net/2021/05/20/een-dolgedraaide-militair-en-corona-gesjoemel-het-ene-nieuws-is-het-andere-niet/
  met citaat : “Corona-gesjoemel in de ziekenhuizen: VRT en VTM oorverdovend stil -In schril contrast met de overvloedige berichtgeving in de mainstreammedia over Jurgen C. staat de karige nieuwsstroom van vorige week zaterdag over ziekenhuizen die sjoemelen met coronacijfers. Het was ‘Het Laatste Nieuws’ dat de kat de bel aanbond. Na lang aandringen bij de betrokken diensten (dat alleen al!) kwam ‘Het Laatste Nieuws’ te weten dat ziekenhuizen het aantal bezette bedden in de covid-afdeling kunstmatig hoog houden. Dat levert namelijk per bed € 234 extra per dag op. ‘Financiële optimalisatie’ heet dat dan eufemistisch.” (=einde citaat).
  Ik verwijs hier naar mijn vragenlijst die ik in een andere reactie publiceerde. Mijn wantrouwen was hier dus meer dan gerechtvaardigd. Ondertussen werd er de “pandemie wet ” nog doorgejaagd, waardoor we definitief omgebouwd zijn tot een DDR dictatuur met een Stasi terreur. Zoals reeds vermeld onder punt 3, zijn dit wel wetgevingen die dan door de “Nomenklatura” selectief worden toegepast, of wat had men kunnen denken ??
  Zit de Frank hiervoor ook in de regering als Trotskist ?? (=was de man van de banksters ?). Is hij de nummer 6 van Cambridge ??
  5. De pro – Palestijnse betoging :
  Met het dulden dan wel organiseren van de betoging kwam de partijdigheid en dan ook de verborgen agenda van Vivaldi open bloot op tafel te liggen. Deze partijdigheid was ook al duidelijk bij de acties (sic) van het linkse en allochtone schuim van de straat waarvoor de rode loper werd uitgerold, zoals in Luik waar het handelscentrum werd geplunderd. Het linkse en loge krapuul zweeg hier als vermoord, en dit in tegenstelling tot de brutaliteiten tegen het verzet tegen de Covid 19(84) terreur, waar het verzet werd besmeurd in plaats van het politiegeweld, dat enkel gemotiveerd was door zuiver politieke elementen, en dus zeker niet door de openbare orde en veiligheid en nog minder door de gezondheid. Zelfs Theo(ke) had het al opgemerkt :
  https://doorbraak.be/geen-traangas-voor-de-kameraden/
  met titel : “Twee maten, twee gewichten als het over Palestina gaat Commentaar – 16/05/2021 Theo Francken – “ (=einde titel).
  De rest van het artikel is enkel bestemd voor de nuttige idioten.
  Wie klaarder zag, maar er de verkeerde besluiten uittrok, was Nation:
  https://www.nation.be/2021/05/17/manif-palestine-a-bruxelles-les-freres-musulmans-a-la-manoeuvre/
  met tekst : “Manif Palestine à Bruxelles, les Frères Musulmans à la manœuvre? Publié par NATION le 17 mai 2021.”
  “Samedi dernier a eu lieu à Bruxelles, une manifestation en soutien au camp palestinien en rapport au nouveau conflit qui se déroule à Gaza. Jusque-là, rien de bien étonnant. Mais néanmoins, cette manifestation qui a rassemblé 3.000 personnes sans aucun respect des règles sanitaires (ça c’est juste valable pour les petits blancs dans le Bois de la Cambre) est assez révélatrice de certaines choses.D’abord par le public présent. Si les organisateurs étaient bien les habituelles associations gauchistes belges de soutien à la Palestine, les participants était pour leur part, à une écrasante majorité des personnes d’origine arabo-musulmane.Et même s’il y avait quelques organisations d’extrême-gauche présentes pour se donner encore l’impression d’exister, il est évident que la manifestation avait une connotation islamique très marquée. Ainsi ce drapeau que l’on retrouve sur une photo publiée par le quotidien « Le Soir » où l’on voit être brandi un drapeau vert avec la formule en arabe « Il n’y a pas d’autre Dieu que Allah et Mahomet est son prophète ». Sans compter les slogans lancés dans la foule (voir ICI) comme « Khaybar, Khaybar, ya yahoud, jaych Mhammad sa yaaouden ». Ce qui se traduit par “Oh juif souvient de la bataille de Khaybar, l’armée du prophète est de retour…” et qui fait référence à une bataille au cours de laquelle Mahomet et ses armées ont décimé une localité juive en 628. On est quand même loin de revendications politiques par rapport à ce conflit…Plus précisément, on peut même avancer que dans les faits, le rassemblement était pris en mains par les Frères Musulmans. Pourquoi cette affirmation ?D’abord, par la présence importante des drapeaux de la rébellion syrienne. En effet, le drapeau vert, blanc et noir dont on voit une photo ci-dessous est le drapeau de la première rébellion syrienne, qui était le fait des Frères Musulmans. Les soi-disant rebelles syriens modérés, qui posent ici avec des groupes djihadistes,
  comme l’indique les autres drapeaux. De plus, on aura aussi remarqué le grand nombre de drapeaux turcs, sortis en soutien aux déclarations d’Erdogan, lui-même représentant de la branche turque des Frères Musulmans. Enfin, on notera l’absence de tous les drapeaux des adversaires des Frères Musulmans comme le drapeau officiel de la République de Syrie, le drapeau du Hezbollah ou de l’Iran, pourtant grands soutiens de la cause palestinienne et probables pourvoyeurs des nombreuses roquettes qui pleuvent sur Israël. Cerise sur le gâteau, la présence des quelques membres de l’Union des progressistes juifs de Belgique dont on suppose qu’ils ne sont pas restés trop longtemps, des fois que certains autres participants veuillent mettre en pratique ce qu’ils chantaient. Sans oublier les « idiots utiles » de Résistances qui, vu qu’ils ont participé à cette manif, ont perdu à tout jamais le droit de nous traiter d’antisémites…
  NDLR : Cet article ne doit pas être perçu comme une prise de position dans l’éternel conflit israélo-palestinien. Il dénonce simplement l’importation d’un conflit dans nos rues et les manoeuvres des Frères Musulmans. (=einde tekst)
  Deel 2 volgt

 3. Zoals gezegd, de besluiten zijn niet juist. Wie was er werkelijk en wie niet :
  1. De Turken, is logische gezien Dönmez Erdogan een handlanger is van Tel Aviv,
  2. De eerste Syrische rebellie : betreft de door de Mossad en CIA georganiseerde invasie van Syrië door bendes terroristen,
  3. Het Moslimbroederschap : een door de Britten opgericht terreur organisatie in Egypte met al eerste chef Al Banna, is nog steeds actief en gecontroleerd door de “oprichters” met hulp nu van de duivel!!
  4. Wie was er niet : Iran, Syrië en Hezbollah… dit zegt al veel over die er achter schuil de betoging gaat,.”
  5. Neem daarbij dan nog wat extreem linkse nuttige idioten, kwestie van de Goden(=lees : de duivels) moeten hun getal hebben.
  En wie was er ook, ik citeer : “La cerise sur le gateau..”l’Union des progressistes juifs de Belgique……… “.
  Gezien de toestand in Gaza was het dan ook nodig om het geïmporteerde islamitische Paard van Troje wat te pamperen. Om de duivel in Tel Aviv in een slachtoffer rol te duwen werd er dan maar wat “antisemitische slogans gescandeerd” , kwestie van de “kerk in het midden te houden”. Een dergelijke actie is, gezien de betrokken partijen, dan steeds dansen op een slappe koord, van daar de aanwezigheid van “ la cesire sur le gateau…..” om deze actie strikt te regisseren.
  Het niet optreden van de politie : De Politie Brussel is al sinds 1830 een bastion van de loge… en binnen de loge zijn de “uitverkorene” dominant aanwezig !!! Dan begrijp je ook waarom er niet werd opgetreden. Er was dus een perfecte coördinatie tussen al de actoren, zichtbare en niet zichtbare.
  De laatste zin van Nation is juist, maar onvolledig, want over de “importateurs..” zwijgt men. Er werd daar in Brussel dan ook een ergerlijke en ranzige komedie opgevoerd, met actieve medewerking van het rot corrupte regime, en bij deze weten we dan nog eens wie er hier werkelijk baas is.
  Besluit :
  Er waren dus tal van motieven voor Vilvaldi, de logemafia bende, om wat weerwerk te bieden, cfr. het motto : “ De aanval is de beste verdediging”.
  Een communistische loge mafia bende die oorlog voert tegen het land en het volk, en vooral dan tegen Vlaanderen en de Vlamingen.. en ondertussen de rode loper uitrolt voor het linkse en allochtone schuim van de straat. Ik voeg opnieuw een analyse toe van een ervaringsdeskundige :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn.
  Jurgen C. ,voor zover het hier niet gaat om een “false flag” & “Psyops, is dan ook te beschouwen als een verzetsman, tegen de bezetters en tegen de Vivaldi verraders. Mogelijks heeft hij zich laten inspireren door het roemrijke verzet van tijdens en na WO II, maar dan wel zonder de duizenden moorden en verkrachtingen, waarvoor de daders amnestie kregen, medailles en dikke pensioenen.
  Een verzet waarbij hij ook zijn “recht op zelfverdediging” uitoefent, zoals Bibi dat ook doet in Tel Aviv, maar dan wel zonder het platbombarderen van ganse wijken en zonder honderden doden, waaronder tientallen kinderen.
  Als er bovendien geen probleem is met de duizenden doden ingevolge de Covid 19(84) samenzwering en terreur, waar het Belgische gerecht weigert een onderzoek in te stellen, wat is dan het probleem met Jurgen C. ?
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2021/05/het-utopische-rijk-van-de-vrijheid-van.html
  met citaat uit een reactie : “De westeuropese overheden waren overigens zo duivels en dom de noodzakelijke autopsieên te verbieden en hiervan af te raden (Hysterie in Belgiê, expressis verbis het RKI in Duitsland met volle steun door Angela Merkel).
  De eerste 5 autopsieên kwamen uit de gerechtelijke geneeskunde van Hamburg, de volgende serie uit het Uiniversitätsspital Basel in het dappere niet-EU Zwitserland;
  en de derde serie uit de Pathologie van de Universiteit Heidelberg, en wel midden in de periode waar de doorgeknalde westelijke regeringen alle informatie wou beknotten, de websites der critici lamgelegd werden en eeuwige zware lockdowns aangeviseerd werden (mei 2020).
  Ik was persoonlijk aanwezig toen op een panel van gezond denkende critici en vakspecialisten de Heidelbergresultaten voorgesteld werden en plots een telefoon ging en de ordinarius door de Landesregierung Baden-Württemberg tot de “(rang)orde geroepen werd”:
  hij deelde lachend mee, dat hij nu niets meer mocht zeggen- maar de vondsten van zijn instituut bevestigden toch alles wat de anderen gevonden hadden” 😉 De muilkorf en de doofpotting voor open theaterscene.
  Taalf maand later liggen al die dictatoriaal geaarde politici op hun achterste: Macron is een schaduw en een dwergje tov. Marine Le Pen, Merkel wil het in september afttrappen en is gans onder water gedoken, Kurz in Oostenrijk wordt wegens leugens aangeklaagd, Rutte is met zijn toenmalige regering al gevallen, in Italiê smoort de volkswoede tegen Draghi.
  De intensieve geneeskundigen zijn gefrustreerd en bijterig: met al hun beademingstherapieên hebben ze de meeste patiênten doodgeblazen (Deutsches Ärzteblatt: 95%), en wel in de eerste plaats omdat ze van de physiopathologie bij deze infectie/syndroom niets wisten en niets verstonden.
  Lothar Wieler, Marc Van Ranst, Steven Van Gucht hebben tienduizenden levens op hun rekening staan.
  Maggie DeBlock, Wouter Beke, Jens Spahn, Jan Jambon, Sophie Wilmès zijn de idiote prutsers die deze hekatomben meegedekt hebben.
  Eer aan wie eer toekomt:in Belgiê was het @The Guardian Angel en kavlaanderen.blogspot dat onafhankelijk, zeer gedegen en objectief het eerste, het beste en het meeste bericht heeft. En ook gelezen werd door La Libre Belgique en met 2 maand vertraging ook “geplagieerd” 😉 (=einde citaat).
  Ik dien er wel aan toe te voegen : “ het gaat hier niet om idiote prutsers, maar om schurftige verraders en collaborateurs”. Na WO II werd men hiervoor tegen de muur gezet.
  Er wordt hier met Jurgen C. , in de veronderstelling dat het hier gaat om een “false flag” &“psyops” , dan ook een “ranzige komedie” opgevoerd, om de verraders met bloed aan hun vuile poten, pogen uit de wind te zetten.
  Waar zit in Vlaanderen het verzet ?? Bij Golfbrekers werd dan ook al meer dan moedige en voldoende voorzet gegeven. Gaat men zich blijven naar de slachtbank laten voeren ??

Reacties zijn gesloten.