Wat we al wisten…

mediamanipulatie“Ik kwam tot de absolute overtuiging dat het onmogelijk … onmogelijk… is  de biografie van Mohammed te lezen en deze te geloven… en  zich vervolgens te ontwikkelen tot een psychologisch geestelijk-gezond persoon.”

Dr. Wafa Sulta, Syrisch psychiater

De dodenrit in Graz eergisteren was volgens de politie en autoriteiten gepleegd door een ‘verwarde man’ met ‘relatieproblemen’. Ja, hij kwam oorspronkelijk uit Bosnië, maar het zou ‘beslist niet om een aanslag’ gaan. Wat dan wel zijn motieven waren is ‘onduidelijk’. Wat blijkt? De dader heet Alen Rizvanovic, die op zijn Facebook pagina duidelijk laat zien een supporter van de jihad, het islamitische terrorisme en Bosnische oorlogsmisdadigers te zijn.

De gevestigde orde in heel Europa trekt ook nu weer alles uit de kast om iedere connectie tussen een bloederige aanslag en de islam te ontkennen. Het duurde afgelopen zaterdag amper een uur voordat de Oostenrijkse politie met stellige zekerheid stelde dat de dodenrit in Graz, waarbij 3 mensen om het leven kwamen en vele tientallen gewond raakten, ‘absoluut geen aanslag’ was.  Lees verder bij collega-blogger Xander

De man was wegens geweldpleging bij de politie bekend.  Vooral tegen zijn vrouw.  Hij zou haar met de vuisten ervan willen overtuigen hebben een hoofddoek te dragen. Zij pikte het niet.  Legde klacht neer en liet hem uit hun gemeenschappelijke woning zetten.

Alen zou nadien geradicaliseerd zijn, hij trok meer naar de moskee, had nieuwe vrienden. Naar verluidt zou een getuige hem Allahu Akbar horen roepen hebben.
De ouders van de dader zijn een schoolvoorbeeld van geweigerde integratie.  Problemen met de buren.  Deze zijn niet verbaasd maar durven niets te verklaren daar ze simpelweg schrik hebben voor represailles.   Volgens Servische bronnen zou het gezin een dubbele nationaliteit hebben, wat volgens de Oostenrijkse wet verboden is.  Evenwel is het mogelijk dat Alen een Bosnische pas aangevraagd en gekregen heeft.

Unzensuriert

Hebben we dit niet al eens eerder gehoord?

Dank aan Wes H. voor de tip.

6 gedachten over “Wat we al wisten…

 1. ‘en zich vervolgens te ontwikkelen tot een psychologisch geestelijk-gezond persoon.”
  Dat is nu juist mijn punt: ook zonder islam zouden zij die nu moslims zijn zich niet ontwikkelen tot psychologisch geestelijk-gezonde personen. Het zouden ook gewelddadige, achterlijke en zich toch superieur wanende mensen zijn. De islam zorgde er alleen voor dat hun ziel op papier werd vereeuwigd en tot wet werd gepromoveerd, en verenigt hen bovendien zodat ze zich nog veel meer superieur kunnen voelen.

 2. Drie mensen dood en tientallen gewonden .Bijna zonder erover na te denken , na het lezen van dat verschrikkelijk nieuws heb ik dat voorval aan een moslim of sympathisant gelinkt. Ik heb en kreeg gelijk…. Het feit dat de naastenliefhebbers of correcten heel die zaak willen verbloemen heeft te maken met “paniek-voetbal” Ze hebben gewoon angst voor die troep bavianen en voor gezichtsverlies en terecht ! Ik heb nooit ,ook maar een mm ,door correcten horen toegeven dat het VB , toch een beetje gelijk heeft . Wat gaan ze nu doen met dat zielig monster , hij is verward , dus bijstand en hulp van een psychiater , kost en inwoon gratis met de nodige ontspaningsmogelijkheden, want het is een “MENS” wat dat woord nog mag betekenen. Zijn slachtoffers liggen te rotten in hun kist , zij hebben de doodstraf gekregen wegens “ongelovig” Hun nabestaanden zijn ontroostbaar .Moest de regering de doodstraf terug invoeren , durf ik , ervoor wedden dat allerlei organisaties met toeters , bellen en dergelijke zouden protesteren. Want de doodstraf is onmenselijk ook volgens mensenrechten want het is en blijft een “MENS” ik heb daar een andere naam voor (niet voor publicatie vatbaar)

 3. Allemaal goed en wel maar de fundamentele vragen blijven steeds dezelfde :
  1. Wie zijn de verraders die dat zootje in het land hebben laten komen en blijven ??
  2. Wie heeft voor deze verraders gestemd??
  Opnieuw zien we hier de gevolgen van lafheid en verraad.
  Men mag van zijn vijand immers niets goeds verwachten, en men dient dan ook zelf in te staan voor zijn verdediging en dan ook voor de overleving van zijn volk.
  Niemand kan hier in het Westen nog zeggen dat hij of zij niet weet waarvoor de islam staat. Wat is dan het probleem om de juiste gevolgtrekkingen te maken in het “stemhokje”, want het is daar dat het moet gebeuren.
  Fundamenteel gaat het hier dus niet meer over de islam- en de anderen vreemdelingeninvasies, maar wel over de lafheid en het verraad in een westerse maatschappij in volle verval, waar “klootjes – volkeren” heroïsche inspanningen leveren om “collectief zelfmoord” te plegen, en daar dan ook nog fier op zijn.

 4. Ik denk dat het stillekensaan tijd wordt dat wij als Vlaamse aanhangers van het Belang onzelf mogen beschouwen als “superieur” , zeker tegenover de groenen de roden en de zogezegde Vlaamse correcte partijen. Wat zij tot op heden al kapot hebben gemaakt is niet meer of nauwelijks te herstellen .Het is dan toch een troost dat wij ten opzichte van die bende naievelingen , profiteurs en zakkenvullers die zelfs nog respect willen afdwingen ons superieur mogen voelen.

 5. Heeft veel (zo niet alles) te zien met de burger die niet in staat is om kritisch te zijn voor de vage beloftes van politici, wat ook van belang is is de maatschappelijke druk die uitgaat van de omgeving om het kiesgedrag te bepalen en last but not least de perfide rol van de mainstream media.
  Als ik lees dat er onder de Rechtse (jawel met hoofdletter) islamofoben ook kiezers zijn die de sirenezang van de gouwleider volgen/volgden, dus stemmen voor een partij doe de multikul (multikul is per definitie islam gerelateerd) genegen zijn…dan begrijp ik perfect waarom we deze kiesresultaten krijgen.
  Wie nu nog niet weet dat hij zijn/haar eigen vrijheid op de helling zet door op welke partij dan ook maar niet op DE partij te stemmen is knettergek bezig (ik zou zelfs durven stellen misdadig en ik denk niet dat ik in deze overdrijf) want de islam(iet) is zijn opmars reeds lang geleden begonnen.
  IS, de frontlinie krijgers maakt er geen geheim van wat het uiteindelijke doel is, integendeel ontvouwt zo goed als geheel hun strategie door niet te verhullen dat er onder de asieltoeristen ook terroristen zitten.
  Goed opgeleid en in het Vrij Westen de beschikking over wapens die in de islamieten enclaves (lees no go areas die de overheid all over Europe ontkent) voorradig zijn.
  Tussen haakjes zelfs deze belangrijke info, gegeven door de vijand zelf, is voor de politici geen reden tot ongerustheid of aanpassing van de asielindustrie.
  Ik kan enkel Lovenaar beamen dat de meerderheid van het kiesvee collectief zelfmoord pleegt, eerlijk gezegd lig ik daar niet wakker van want empathie staat niet vooraan in mijn agenda maar…maar deze stompzinnige idioten zetten de toekomst van onze nakomelingen op de helling, ze hypothekeren de welvaart en de vrijheid zoals wij die gekend hebben.
  Het enige moment waar de kiezer iets kan wijzigen aan het beleid is in het kieslokaal, en op dat moment gaat het altijd fout want ze kiezen toch liever voor status quo of laten zich beïnvloeden door vage beloftes of pakweg de “populairste” politicus.
  Ik eindig waar ik begonnen ben, kritische ingesteldheid, de gezonde reflex om wat de feelgood media uitbazuint in vraag te stellen, de honger naar informatie (die dankzij het www de wereld in real time in de huiskamer brengt) is bij de modale burger niet aanwezig.

Reacties zijn gesloten.