Politieagent laat zich intimideren door booslim

dhimmie soepjurkAnjem Choudary, de Abou Jahjah uit Londen, gaat op een intimiderende wijze met zijn gevolg rond een politieagent staan en spreekt hem aan.

De agent draagt een armbandje van een weldadigheidsorganisatie als steun aan Britse soldaten.  Choudary beweert dat hij daarmee de “partisanen” (het Britse leger) steunt die moslims naar het leven staan in Irak en elders.  Noteer de voelbare neerbuigendheid “hij heeft duidelijk geen eigen mening hoewel hij een agent is”.

Vervolgens verwijdert de agent het polsbandje.

Met dank aan Richard voor de tip.

9 gedachten over “Politieagent laat zich intimideren door booslim

  1. We zitten in Europa opgescheept met 52 miljoen moslims, we hebben al “voorsmaakjes” genoeg gekregen welke kant het uitgaat en wat ons te wachten staat. Hoogste tijd dat de EU bobo’s en regerende politici in Europa deze rotzooi gaan opkuisen.

  2. Politiemensen hoeven geen sympathiebandjes te dragen voor mij, want straks staan ze daar ook met een regenboogbandje, maar dit is een mooi vb van hoe Great Britain Little England werd.

  3. @ Redactie graag gedaan 😉
    @ Frans ik weet niet of je dat weet maar in de United Kingdom Groot-Brittannië inderdaad “Little Engeland” zijn er ook Politie Vrouwen die kenbaar moslims zijn, stel dat daar maar iemand in zijn hoofd haalt bv: de vraag te stellen aan een agente haar hijab af te zetten omdat dit kan verwijzen naar haar steun aan de gruwel die de Islam nog steeds met zich mee heulen overal ter Wereld, De Media stond meteen op zijn achterste poten en er volgde meteen een klacht wegens racisme alsook de vraagsteller zou er meteen voor opgepakt worden, voor jawel het magisch woord Racisme dat maar werkt in één richting. Onze Media zouden er van smullen het kan niet genoeg in onze gezichten worden uitgesmeerd hoe onverdraagzaam wij toch zijn tegenover de Godsdienst van de Vrede ‘kuch ‘kuch excuseert u mij, Nu verneem je van dit intimiderend incident niets in onze Media (van racisme gesproken).

  4. Ik achtte het uitgesloten, een politievrouw met hoofddoek of dergelijke misvormden . Gelukkig voor zover ik nu weet , enkel te bewonderen in Engeland , waar hun politiekers al een tijdje verward zijn als gevolg van psychomoslim syndroom .Trouwens hoe noemen ze een moslima-agente , hebben ze daar al een naam voor ” Babe” bv . Een “normale” agent noemen ze een bobby

Reacties zijn gesloten.