Hebben we dit niet al eens eerder gehoord?

Een verwarde eenzaat in Graz…
… maaide mensen in een winkelstraat neer

… de nullenzender tast in het duister: “Het gaat om een man van 26. Over zijn motief bestaat nog geen duidelijkheid. Het hoofd van de regionale politie Josef Klamminger sluit een terroristische daad uit.  Uit de eerste onderzoeksdaden zou blijken dat de dader symptomen van een psychose vertoonde.”

… de kleuterzender heeft geen verklaring maar verwijst naar de autoriteiten van de Steiermark, die alles zullen doen om de ware toedracht te achterhalen.

… de NOS geeft uitleg: “Dader Graz is verwarde Oostenrijker.”

… de Kleine Zeitung weet: “mit österreichischer Staatsbürgerschaft und “bosnischem Bezug”

Josef Klamminger wist bovendien te vertellen dat er geen verband met “fanatisme” bestaat.  De dader zou geflipt zijn, onder een psychose leiden en relatieproblemen hebben.  Alle politici zijn “geschokt”, een enkele voelde zich zelfs geviseerd.

De reacties van de lezers in de Kronenzeitung zijn weer eens interessant.  Scroll tot helemaal onderaan artikel.

Kortom: een “lone wolf”, een sukkelaar die het allemaal even niet meer zag zitten.  Dat hij van Bosnische afkomst is, moest zo lang mogelijk verzwegen worden.

Lone wolfs

Klik voor vergroting

https://www.golfbrekers.be/brekend-nieuws-nieuw-virus-waart-over-europa/

FT

12 gedachten over “Hebben we dit niet al eens eerder gehoord?

 1. Die heeft in Tirol te veel ijle berglucht gehad, en heeft verder niets met islam of aanverwanten te maken.

 2. In Syrie en Iraq zit het vol met lone wolven maar die leven daar in een horde . Ze hebben allemaal een ding gemeen , een gestoorde geest

 3. Opnieuw moeten steeds dezelfde vragen gesteld worden :
  1. Welke verraders hebben ervoor gezorgd dat dit “individu” in Oostenrijk kon komen en blijven??
  2.Wie heeft voor deze “verraders” gestemd ??
  Het antwoord op de voormelde vragen geeft aan, aan wiens “poten” het bloed kleeft van de “onschuldige” slachtoffers. Ik trek wel de aandacht op “onschuldige”… want het is immers mogelijk dat tussen de slachtoffers er zijn die er voor gestemd hebben.
  Het zijn deze vragen die ik wil horen van de FPÖ.. en dit geldt ook voor de antwoorden.
  Het is immers nu de ideale gelegenheid om de “verraders en het klootjesvolk dat er voor stemt ” aan de schandpaal te nagelen.
  Al de rest is “zever….”!!!

 4. Puur toeval ntl dat een moslim zoiets aanricht vlak na een rechtse overwinning in de regio Steiermark met Graz als hoofdstad.
  En dat IS opriep om auto’s te gebruiken als wapen van de jihad in Europa heeft er al helemaal niets mee te maken.

 5. vreemd: van de ‘kerkdoder’ in de VS wisten we binnen de kortste keren zijn volledige naam en al wat hij ooit op Facebook postte. Deze moslim heeft blijkbaar noch een naam, noch een Facebookprofiel. Het enige wat we weten, nog voordat hij uit zijn auto stapte, is dat dit absoluut niets met de islam vandoen heeft.

 6. Amokfahrt in Graz: Drei Tote und 34 Verletzte

  Entsetzliche Szenen ereigneten sich heute Nachmittag in der steirischen Landeshauptstadt Graz.
  Bei einer Amokfahrt eines Mannes mit bosnischen Wurzeln wurden drei Menschen getötet und 34 weitere teils schwer verletzt.
  Einige von ihnen ringen noch immer mit dem Tod.
  Der 26-Jährige raste mit rund 100 km/h durch die Herrengasse, wo sich mehrere Lokale befinden.
  “Die Leichen liegen verdeckt auf der Straße”, schilderte ein geschockter Augenzeuge gegenüber der Kronen Zeitung.
  Laut ersten Informationen sollen sich unter den Toten ein vierjähriger Bub, ein Mann und eine Frau befinden.

  Hintergrund der Tat weiter unklar
  Die Hintergründe der Bluttat sind nach wie vor unklar. Der Täter dürfte jedoch an psychischen Problemen leiden.
  Auch wenn Fanatismus und Terrorismus vom steirischen Landespolizeidirektor Josef Klamminger vorerst nicht zu den Hintergründen der Tat gezählt werden, kann ein religiöses oder politisches Motiv noch nicht ausgeschlossen werden.
  Die Tat ähnelt Anschlägen in Frankreich, nach denen ebenfalls schnell persönliche Probleme des Täters als Motiv präsentiert wurden.
  Der Polizei gelang es laut eigenen Angaben, den Amokfahrer vor der Polizeiinspektion Schmiedgasse zu stellen.
  Die Amokfahrt soll bereits auf dem Grazer Griesplatz begonnen haben.
  Vor der Festnahme soll der aus Bosnien stammende Täter auch noch mit einem Messer auf Beamte und Passanten losgegangen sein, ehe er überwältigt werden konnte.

  Grazer Multikultiball abgesagt
  Nach Bekanntwerden der schrecklichen Tat wurden zahlreiche Veranstaltungen,
  die für heute Abend anberaumt waren, abgesagt.
  Auch der für heute geplante Multikultiball befindet sich darunter.
  Der Ball setzt jährlich ein Zeichen für die multikulturelle Vielfalt und ein friedliches Zusammenleben verschiedener Kulturen.
  Die Botschaft des Balles, nämlich das friedliche Zusammenleben in Vielfalt,
  wurde jedoch heute von einem seiner „Schützlinge“ binnen weniger Minuten zunichte gemacht.

  Bron: http://www.unzensuriert.at/content/0018036-Amokfahrt-Graz-Drei-Tote-und-34-Verletzte

 7. Het Nieuwsblad dd. 22.06.2015 :
  Pagina 19 :
  Het bovenste en grootste gedeelte gaat over de “blanke racist” van Charleston, met levensgrote foto!!
  Het onderste en kleinste gedeelte, met kleinere letters en ik had er in eerste instantie overgekeken : “Geestesgestoorde raast met auto door stad”. Ik citeer : “De dader bleek een 26 jarige Oostenrijker, die volgens de politie geen extremistisch motief had. De politie wijst de daad toe aan een psychose”.(=einde citaat)
  Er is wel een foto bijgevoegd van een 28 jarige man die omkwam en zijn vrouw die zwaargewond raakte. Op deze foto staat deze vrouw met hoofddoek, en de foto zelf wordt getoond door 2 vrouwen met hoofddoek!!
  Intussen weten we dat de dader een Bosniër is!!
  Zowel de plaats van de tekst over Graz, juist onder deze met de “blanke racist”, alsmede de weinigzeggende titel en de foto,met gesluierde vrouwen zijn een toppunt van nieuwsmanipulatie waar de kwade trouw en de gemeenheid zo van af stroomt.
  Het drama van Graz doodzwijgen zal men niet gekund hebben, maar het wordt dan op een manier gepresenteerd, dat het eerst niet opvalt, en als men het toch ziet, dan wordt onmiddellijk de aandacht afgeleid naar de “blanke racist”.
  Hier zijn geen journalisten meer aan het werk maar politieke psychopaten van het gemeenste soort.
  Een dergelijk incident had op de eerste pagina moeten staan maar daar staat dan de wereldschokkende titel :” N-VA roept partijleden tot de orde”!!!
  Men voelt ze dus al komen. Goebbels moet zich omdraaien in zijn graf, danig dat hij “overklast” wordt!!
  Ter info, een citaat van de webstek Hartgeld-Kriege & Revolutionen dd. 22.06.2015
  “[7:45] Der Schrauber zu Amoklauf in Graz: Angebliche Augenzeugin hörte Täter „Allahu akbar“ rufen
  “Der Mann war wegen seiner Gewaltausbrüche polizeibekannt. Sie richteten sich gegen seine Ehefrau, auch aus religiösen Gründen: Wie die Kronen Zeitung in ihrer morgigen Ausgabe berichtet, soll er sie „zuletzt unter Schlägen gezwungen haben, ein Kopftuch zu tragen”. Die Frau wehrte sich, zeigte ihren Mann an und erwirkte eine Wegweisung aus der gemeinsamen Wohnung in Kalsdorf bei Graz. Gemeinsam mit den zwei Kindern soll sie nach Bosnien gefahren sein. Die Krone weiter:
  Was danach geschah, interessiert nun auch den Verfassungsschutz. Alen R. soll neue Freunde kennengelernt haben und öfters in eine Moschee gegangen sein. Dass er dort radikalisiert worden ist, ist Spekulation.”
  Interessant, wie das Lügengebilde von Polizei, Politik und Presse bei dem Attentat in Graz zusammenbricht”
  Eens te meer de vraag :
  “Wat doet een dergelijk individu in Oostenrijk??”.

 8. Na de dodenrit van de Bosniër opende de stad Graz een rouwregister (Kondolenzbuch) waarin men het medeleven met de slachtoffers tot uiting kon brengen. Een getuige van het gebeuren schreef haar indrukken in het rouwregister maar haar getuigenis werd ONMIDDELLIJK uit het Kondolenzbuch VERWIJDERD!
  “Auch ich musste Zeuge dieser schrecklichen Tat werden. Als er das Auto aufgrund des Radfahrers kurzzeitig verließ, konnte ich gemeinsam mit 2 weiteren geschockten Personen warnehmen, dass er Allah u Agbar rief.
  Und nun wollen uns Gutmenschen einreden, dass dies nichts mit der Religion zu tun hat. Dieser Herr kam als 6-jähriger Asylbewerber nach Graz. Hierbei erkennt man die erfolgreiche Integration.
  Denn selbst mit Vorstrafen im Lebenslauf durfte er frei unser Sozialsystem genießen. Dies ist nicht nur meine Meinung. Wenn man so eine Tat live miterlebt, beginnt man umzudenken.”
  Bron: http://www.dasgelbeforum.net/forum_entry.php?id=358206
  via unzensuriert.at

 9. Kunnen onze knappe koppen van politici, na de wapenwet, zich nu even buigen over de wagenwet? Wordt het geen tijd dat vergunningen worden afgeleverd? Een diepgaand onderzoek wordt ingesteld naar diegenen die zich een wagen willen aanschaffen? Wordt het geen tijd dat de wagens zonder vergunning bij de politie moeten worden ingeleverd? Dat de wagens uit de showrooms verdwijnen om voorbijgangers niet op te wekken tot moord en doodslag?
  Verdient deze wagenwet niet prioritair behandeld te worden in de knoeikamer waren de heren politici de belangen van het volk verdedigen?

Reacties zijn gesloten.