Wie trekt er aan de touwtjes?

Onze lezer Lovenaar heeft hier al dikwijls getracht erop attent te maken wie er achter de politieke en financiële schermen aan de touwtjes trekt.  Onderstaande korte analyse over George Soros geeft een beeld van de man, die als “levensgevaarlijk” beschouwd wordt:

https://i0.wp.com/curiales.nl/wp-content/uploads/2015/06/George-Soros.jpg?resize=302%2C203Waarom George Soros levensgevaarlijk is

George Soros is een van oorsprong Hongaarse zakenman die vanuit de Verenigde Staten (VS) opereert. Het vermogen van Soros wordt geschat op 24.4 miljard dollar, waardoor hij behoort tot de 30 rijkste mensen ter wereld. De miljardair staat bekend om zijn betrokkenheid bij politieke activiteiten. Zo heeft zijn organisatie Open Society Foundations naar schatting al miljarden dollars geschonken aan progressieve politieke partijen en groeperingen. Soros laat letterlijk wereldwijd een spoor van vernieling achter. Het is een typisch voorbeeld van een verveelde miljardair die met behulp van zijn fortuin de wereld naar zijn hand wil zetten en het gif genaamd progressivisme in onze maatschappijen loslaat.  Lees verder…

Op YT vindt u talrijke video’s met Soros als thema of touwtrekker.  In HP/De Tijd verscheen een goede maand geleden het artikel “George Soros, dat is wat Griekenland nodig heeft”: Een poppenspeler, een gokker, iemand die over lijken gaat (nvdr)

FT

 

3 gedachten over “Wie trekt er aan de touwtjes?

 1. Te oordelen aan die foto lijkt die vent niet erg sympathiek noch gelukkig typische gelaatstrekken van een succesvolle zakenman . Naar het schijnt is hij begonnen met een klein snoepwinkeltje , waar zijn babbelutten en negerinnentetten bijzonder in de smaak vielen . Nu bezit hij een imperium aan snoepwinkels over de ganse wereld .

 2. Over de rol van Soros en de Open Society in de Baltimore rellen zie bruggetje :
  http://new.euro-med.dk/20150605-absurd-rothschild-agent-george-soros-hired-trouble-makers-to-make-riots-in-ferguson-and-baltimore-dodged-their-payment-and-now-the-hooligans-sit-in-strike.php
  Ik citeer uit het bruggetje :
  “Newsmax 5 June 2015: At least some of the protesters who looted, rioted, burned buildings and overturned police cars in Ferguson, Missouri, last year were promised payment of up to $5,000 per month to join the protests.
  However, when the Missourians Organizing for Reform and Empowerment (MORE) stiffed the protesters, they launched a sit-in protest at the headquarters of MORE and created a Twitter page to demand their money, the Washington Times reports” (=einde citaat).
  De betogers werden 5000 dollars beloofd per maand voor deelname “aan de protesten”. Toen ze hun geld niet zagen gingen ze over tot een “sit-in” en maakte ze een Twitter bericht aan om hun geld te eisen!!!
  Over de collaboratie van Soros met de nazi’s in Hongarije :
  http://itmakessenseblog.com/2011/01/28/george-soros-says-he-feels-no-remorse-for-collaborating-with-nazis-during-wwii-to-send-his-fellow-jews-to-the-death-camps-steal-their-property/
  Over de rol van Soros in Oekraïne :
  http://planetinvestigations.com/2014/10/23/criminal-george-soros-a-nasty-khazar-that-financed-the-ukraine-thugs-takeover-of-the-government-will-be-dead-before-getting-his-money-back-from-ukraine/
  Hierbij dient opgemerkt te worden dat Soros geen echte jood is maar een afstammeling van de Khazaren, een Turks volk van boven de Zwarte Zee dat zich tot het jodendom bekeerd heeft.
  Over de banden tussen Soros en de Rothschild’s :
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm
  Met Soros hebben we dan ook een top handlanger van de NWO, en van hetzelfde kaliber als bv. Robert Maxwell. (tot hij verdronk!!)

Reacties zijn gesloten.