Brekend nieuws: nieuw virus waart over Europa

Brekend nieuws

Nieuw virus dreigt ravage aan te richten in Europa. Artsen zonder Grenzen roept de helft van zijn personeel terug uit Afrika. 

Op verzoek van Minister van Volksgezondheid Maggie De Block heeft premier Michel het kernkabinet uit hun wintervakantie laten terugkeren voor een crisisberaad..

Nadat op enkele plaatsen in Frankrijk het nieuwe virus optrad bij risicopatiënten, heeft dit zich nu ook tot in Brussel verspreid.  De symptomen zijn gemakkelijk herkenbaar: een psychopatische ramdrang, die uitgelokt wordt door kleurrijke versiering en lichtjes, religieuze liederen, warme chocomelk, wafels, Glühwein en jeneverkes.

Het meest vatbaar voor deze nieuwe uitdaging aan de medische wetenschap zijn personen, die vanuit droge, warme streken hier het gezonde klimaat van de sociale kassen opgezocht hebben. Men herkent hen aan hun winteruitzicht, nl. welig tierende gezichtsbeharing, een isolerende jurk en aan een typische kreet tijdens hun insulten.

Let wel: het zijn telkens geïsoleerde gevallen die hulp nodig hebben, eenzaten, niet-prettig gestoord, ongelovig, onterroristisch, te braaf om een vlieg dood te doen.  De nullenzender overweegt de organisatie van een benefietavond voor hun specifieke verzorging.

Het kernkabinet heeft beslist om de civiele bescherming in te schakelen bij het verwijderen van de kerstmarkten op het grondgebied van het land b.  In Turnhout is men er nog niet uit of de tent boven de ijspiste en de kraampjes niet ook door het virus aangetast werd.  De Grote Markt werd ontruimd en hermetisch afgesloten.

De regering doet intussen een oproep aan de bevolking om kerstmarkten en aanverwante activiteiten te mijden.  Wie meent iemand te (her)kennen die door het virus aangetast werd, wordt verzocht deze persoon niet te benaderen en het noodnummer te bellen dat de ministerin van gezondheid via radio en tv zal bekend maken.

De koning wenst zijn onderdanen gerust te stellen; hij zal de monarchie in veiligheid brengen naar minder gevaarlijkere oorden.

U kan het relaas van de feiten bekijken bij VTM.

FVE

11 gedachten over “Brekend nieuws: nieuw virus waart over Europa

 1. Op het moment van de feiten was de verdachte niet onder invloed van alcohol of drugs.maar vermoedelijk onder invloed van Islaaaam wat hem uiteraard tot een psyciatrische pa-tient maakt . De naam van die pa-tient werd nog niet vrijgegeven maar volgens mijne kristallen bol luistert hij naar de naam “Mohamed” is de fiere eigenaar van een verwarde struikelbaard en gekleed in een lang wit kleed om zich te beschermen tegen zandstormen en woestijnhitte . In feite had ik die kristallen bol nog niet nodig

  • Hoe is eigenlijk de toestand in Thailand? De vrienden van Mohammed geven noch het Westen noch het Oosten prijs en beelden die ons vanuit het Oosten bereiken zijn niet direct opbeurend.

   Langs de andere kant heb ik bedenkingen over de weerbaarheid van Thailand. Als nog maar 1/4 van de Amerikaanse activiteiten in Thailand waar is, schenen de mannen daar hun vrouwen, zonder veel scrupules, als seks speeltjes aan Yankies over te leveren

   • Beste Anna
    Ik woon al bijna negen jaar in Thailand en kan alleen oordelen naar mijn ervaringen
    Je kunt Thailand niet gaan vergelijken met een westers land om de volgende reden . Ze hebben “een” koning waar iedereen voor buigt en zijn in hart en nieren bhoedisten . Ondanks hun overtuiging zijn ze samen met hun godsdienst zeer tolerant , ook tegenover Allah and his band . Het is echter …tot daar en niet verder ! In het zuiden is al Jaren een strijd bezig tussen Islamietjes en de Thai’s die al veel slachtoffers heeft gemaakt . Het leger en de politie laten niet los , ze gaan er tegenaan. Behalve sommige wijken in BKK kom je hier in Khorat , waar ik woon ,uiterst zelden een hoofddoek tegen , het zijn dan bijna zonder uitzondering piepjonge meisjes .Wat vrouwen betreft de traditionele Thaise vrouw is eerder preuts en samenwonen kan feitelijk niet . Mijn vrouw , een ex regeringsambtenare stond behoorlijk onder druk door haar familie en werkkring om te huwen , wat dan ook gebeurde .Je zou het kunnen vergelijken in mentaliteit zoals bij ons , vele Jaren geleden. Meisjes in de lagere regionen kunnen gemakkelijk aan de haak geslagen worden , niet omdat ze dolverliefd zijn , maar gewoon om zich een beter leven te permitteren . Ik kreeg reeds drie maal een aanbieding van jonge mooie vrouwen maar ik was reeds verkocht . Tot op heden heb ik nog geen enkele slechte ervaring met dat volk ! Integendeel en heb een enorm veiligheidsgevoel . In de politiek zijn er twee grote stromingen “the red shirts” en de “yellow shirts” niet zolang geleden gingen ze in de clinch en vooral de gele werden te gewelddadig…het leger greep in en kreeg veel kritiek van het roemrijke politiek correcte westen … maar … de rust keerde terug…tot op heden loopt alles weer als een treintje …..Vakbond ? …staking ? wat is dat ??

 2. Wie moeten ze hier kalm blijven houden of komt er iets in beweging.
  Vanaf ik hoorde kerststal, drie gewonden, het was een ongeval, de man zit vast, vroeg ik mij af waarom iemand opgesloten blijft als het om een ongeval gaat.

  • Intussen is zelfs de poco pers het erover eens dat het géén ongeval was, maar de sukkelaar kon er niets aan doen; hij is immers “gestoord”.

 3. Er is een redding op komst!!!
  In Duitsland, heeft Christel Wegner die voor Die Linke in het deelstaatparlement van Nedersaksen zit, voorgesteld de Stasi opnieuw op te richten tegen “reaktionaire krachten” .
  Hierbij dient men te weten dat Wegner in feite lid is van de DKP, en in het westen is opgegroeid en dus nooit de Stasi heeft moeten “ervaren”.
  In het artikel in Die Welt wordt niet verduidelijkt wat ze met “reaktionaire krachten” bedoelt, maar kenners zullen al wel door hebben dat het niet het “virus” betreft waarvan sprake in de voormelde publicatie!!
  Het voorstel van Wegner veroorzaakte wel negatieve commentaren, zelfs van Gysi, voorzitter van Die Linke, maar daar bleef het bij.
  Ondertussen is dus wel de “geest uit de fles” of beter gezegd “de duivel…”.
  We moeten ons dan ook verwachten aan een verdere escalatie in de strijd tegen Pegida en dergelijke.

  Het zijn dus de “boodschappers met het slechte nieuws” die aangepakt worden, zoals indertijd bij de Oude Grieken ook al het geval was.
  En zoals men ook weet : “Als het in Parijs regent, druppelt het in Brussel”.
  Het voormelde “virus” zal echter geen strobreed in de weg gelegd worden.
  Op Yves “Malheur” in Brussel moet men zeker niet tellen, wel integendeel.
  Zijn soort zal er blijven voor zorgen dat de sluizen blijven openstaan en de “rode loper” blijft uitgerold, met alle gevolgen van dien.

  http://www.welt.de/politik/article1674202/Politikerin-der-Linkspartei-fordert-neue-Stasi.html

 4. Onnodig om die “geesteszieke” in een psychiatrische instelling te stoppen, geef die man liever een “enkele-reis” naar a****, en hij, zowel als wij, zullen gelukkig zijn met zulk besluit.
  Al die kleine “ongelukjes” door “enkelingen” zijn als de druppels… de voorbode van een “zee van bloed” dat over de Kafirs zal uitgestort worden. (beloofd door door die kranzinnige kalief “al Bagdadi”)… Grrrrrrr… wanneer gaan “onze overheden” eigenlijk (èn eindelijk) afdoende reageren ???

 5. Wat wel opvalt is dat in de reportage van de lamzakken van de MSM op geen enkel moment verwezen wordt naar de ethniciteit van de luis.

Reacties zijn gesloten.