Verrijkt immaterieel cultureel erfgoed

Wes HardinWie meent alles gezien te hebben, moet dringend zijn mening bijschaven.

Dat de moslimgemeenschap gekant is tegen een verbod op onverdoofd slachten is niet nieuw. Ze doen dat, zo blijkt uit de officiële ingebrekestelling van 48 moslimorganisaties, om geloofsredenen. Moslims die in andere landen instemmen met verdoofd slachten behoren tot “minderheidsstrekkingen”.  Weyts moet voor 1 september zijn “onwettige beslissing” intrekken!

“Nalatigheid” klinkt het verwijt van 48 moslimorganisaties.  Maar er valt een mouw aan te passen.  Als het onverdoofd slachten erkend wordt als Vlaamse culturele traditie, dan kunnen de Europese dierenwelzijnsregels aangepast worden aan de noden der pensioenredders. HLN

De moslimorganisaties weten niet dat ze in het rijtje van de frietkoten en de baancafé’s dreigen te belanden:

Wes Hardin

 

6 gedachten over “Verrijkt immaterieel cultureel erfgoed

 1. We kunnen het toch niet altijd op de advocaten en hulpverleners steken dat zij hun die zever opsteken. Ik denk dat ze daar nu eens zelf opgekomen zijn omdat een eeuwenoude Vlaams cultureel gebeuren te noemen, want wij slachten toch ook kippen, konijnen varkens en schapen. Van mij is toch al een 35 jaar geleden dat ik zelf mijn kippen, konijnen en een geit slachtte en niemand had daar problemen mee, maar nu zou ik het zelf niet meer kunnen en velen met mij ook niet meer denk ik.

 2. Tja, Tjenne, de wereld evolueert, de beschaafde wereld toch, en nu is overdoofd slachten toch echt al uit de tijd. We mogen het echt op die door belastingsgeld betaalde ‘hulp’verleners en advocaten steken dat wij nu nog met dergelijke toestanden worden geconfronteerd. Ik heb daar geen enkel respect meer voor, voor geen enkele ambtenaar, voor geen enkele politieker, en die zwarte en bruine mogen ze mij buiten houden, of onderhouden op kosten van die hulpverleners, ambtenaren of politiekers. Dat ze in hun thuisland hun probleem eventueel met hun verrrijkend geloof maar oplossen. en by the way, geloof is maar geloof hé, Dutroux had zo ook zijn geloof.

 3. De grond van de zaak is niet het al of niet onverdoofd slachten, maar wel :
  “Is de islam hier baas of niet??”.
  Hetzelfde is van toepassing op andere symbolen van deze bezetter, zoals o.a. het hoofddoek.
  Ingaan op de eisen van de islam betekent dan ook “collaboreren” met deze bezetter.
  Het is op deze twee aspecten dat men de nadruk dient te leggen. Al de rest doet niets ter zake.
  Deze “collaboratie” is ten andere brandend actueel na de uitspraken van het “orakel van Antwerpen” over deze materie.
  Het is dan ook het ogenblik om hem hierop te “pakken”.
  “En passant” kan dan het aantal slachtoffers van de islam in herinnering gebracht worden =270 miljoen. (bron Tekos – nummer 158 pagina 38.).
  Wat heeft men nog meer nodig om in de tegenaanval te gaan??

 4. Ik dacht dat de regels voor het slachten waren vastgelegd in Europese Verordening 1099/2009. Daarin wordt, voor zover ik kon uitmaken; ik heb ze niet zitten uitpluizen; vanuit gegaan dat alle slachting in slachthuizen gebeurt. Hoe zit dat nu? Zijn de mossels er niet toe gehouden deze regels te respecteren? Krijgen ze weer een uitzonderingsmaatregel onder het parasitaire gat geschoven? UITLEG AUB.

 5. Een beschaving zoals wij die kennen doet er alles aan om het lijden van medemensen te verzachten ! Dat is ook de reden waarom wij bootvluchtelingen oppikken . Wij brengen ze naar veilige oorden waar ze alles krijgen wat ze nodig hebben ….. Maar ze blijven lijden , zijn helemaal niet tevreden en willen steeds maar meer en meer . Zelfs als ze ooit Europa en zijn beschaving zouden inpalmen , blijven ze lijden maar dan onder het gezag van hun leiders en religie. Het is gewoon een volk van “”lijders”” in het verleden , het heden en de toekomst. Die 48 moslimorganisaties en hun clubleden , zijn een bende zielige achterlijken . Ik heb begrip voor Abraham , die vent , al een tijdje overleden en herschapen in een hoop onvindbare knoken , had uiteraard geen benul inzake “onverdoofd ” slachten . Onze huidige moslimbroeders hebben blijkbaar geen benul dat zij heden leven , ” in de eenentwintigste eeuw “. Ik kan mij als beschaafd mens moeilijk inbeelden , dat ik zou kunnen genieten in het lijden van mens of dier ! Daarvoor moet ge een halve wilde zijn , sadist of blijkbaar een moslim .
  Weyts moet voor 1 september zijn “onwettige beslissing” intrekken!
  Vooral die “””””onwettige beslissing””””””” vind ik zo grappig , wie maakt er feitelijk bij ons “””de wet””””

  • Nog vergeten…..welke Moslim maalt erom als een schaap zonder verdoving wordt geslacht ! Hun meest vrome broeders slachten “mensen” ook zonder verdoving .
   Diegenen voor wie het allemaal “teveel” wordt , las ik heden op MSN hartverwarmend nieuws een echte opkikker in deze duistere tijden …De reality-ster….. Khoe Kardashian is deze week te bewonderen op de cover van een magazine ……Zonder Beha !!

Reacties zijn gesloten.