Afrikaanse lente…

… tijdens de Zomer van Antwerpen

Hier staan ze nog “legaal” bij hun aankomst op Zaventem.

Voor zover ze niet via de geijkte kanalen en de Frontex-veerdienst ons land en de rest van de EU komen verrijken, zijn er altijd nog de “culturele hand- en spandiensten” ter spijziging van de pensioenkassen.

Reserveer uw plaatsen in het Sportpaleis, in Vorst-Nationaal, op de talrijke festivalweides (… waar staan de koeien?…) die het Vlaamsche Land rijk is, want ze kwamen, zagen en… zijn vast van plan te blijven.  Nog even in de anonimiteit der illegaliteit, een hartverscheurend verhaal in de poco media, maar vanaf volgend jaar kan u volop genieten van de cultuur waarnaar wij verlangen.  Zouden we durven twijfelen aan de muzikale talenten van hun toekomstige herenigde gezinsleden?

11.11.11. en de Zomer van Antwerpen lieten in juli de Congolese band Tout Puissant Kimvuka naar België komen voor een reeks optredens. Maar nog voor ze één noot gespeeld hadden, vluchtte de voltallige band de illegaliteit in.  Lees verder…

U ziet hen in dit filmfragment op de Gentse Feesten van 2014.  Een video van 11.11.11., de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuid Beweging…euh… Zuid-Noord reisorganisator:

Onze redactie kan zich voorstellen dat de Gentenaars zich zwaar beledigd voelen.  Waarom in Antwerpen en niet in Gent?

FT

 

 

3 gedachten over “Afrikaanse lente…

  1. Het zijn in ieder geval “mooie negers” het beste wat ze kunnen doen voor een legaal verblijf te verwerven , is zich laten inschrijven voor deelname aan de volgende Gay Pride . Met een pluim in hun gat zullen ze de harten veroveren van onze Vlaamsche medeburgers . Ieder jaar trekt deze janettenstoet meer en meer volk wat bewijst dat Vlaanderen er dol op is . De ene minderheid helpt de andere !

Reacties zijn gesloten.