Verenigde Nazi’s willen einde sinterklaasfeest

Nederland moet helemaal stoppen met het Sinterklaasfeest. Dat zegt professor Verene Shepherd, hoofd van de werkgroep van de Verenigde Nazi’s die onderzoek doet naar Zwarte Piet. De werkgroep bezoekt binnenkort Nederland om zelf het Sinterklaasfeest mee te maken. Maar wat Shepherd betreft is het ook meteen de laatste keer dat het feest gevierd wordt.

Hoewel het onderzoek van de Nazi’s nog in volle gang is, heeft de van oorsprong Jamaicaanse Sheperd haar conclusie al klaar, zo blijkt uit een interview met EenVandaag. ,,De werkgroep kan niet begrijpen waarom Nederlanders niet  inzien dat dit een terugkeer naar de slavernij is en dat in de 21ste eeuw dit feest moet stoppen”, zo stelt ze onomwonden. De VN-onderzoekster vindt dat Nederlanders maar genoegen moeten nemen met de kerstman. ,,Wat is er mis met 1 Santa Claus, waarom twee Santa Clauses?” Lees de rest van haar hersenkronkel;
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21993260/__VN_willen_einde_sinterklaas__.html

En wat vind dat cultuurloos wijf van die miljoenen gehersenspoelde gekken die ieder jaar rond een zwarte steen gaan dansen en vinden dat al diegenen die dat niet doen een kopje kleiner mogen gemaakt  worden? Heeft ze de discriminerende bordjes niet gezien voor men mekka binnenkomt, sekteleden links andere rechts. Ze zal het ook heel nobel vinden en een toppunt van cultuur dat ieder jaar door diezelfde griezels een bloedbad op dieren aangericht wordt ter meerdere glorie van Sint mohamed met zijn (zwarte?) onzichtbare allah.  Dat noemen wij  barbarij madammeke, maar in uw optiek niet zo erg als slavernij hé zwarte parel.
Wat is uw mening daarover, ook afschaffen of invoeren in plaats van het sinterklaasfeest?

slachtfeest

Het nieuwe sint mohamedfeest zal er dan zo uitzien, zie eens hoe blij de kindjes zijn;

http://www.youtube.com/watch?v=YbRbreVGYIg#t=47

De apotheose van het sintmohamedfeest  

http://www.youtube.com/watch?v=lJKREySdgdU

8 gedachten over “Verenigde Nazi’s willen einde sinterklaasfeest

 1. Hoelang blijven wij Europeanen die waanzin nog slikken?
  Wordt het niet dringend tijd die EU misdadigers voor een rechtbank te trappen voor gepleegde misdaden tegen de eigen bevolking?
  Wordt het niet hoogtijd dat wij burgers de touwtjes in handen gaan nemen en die lafaards en verraders aan de schandpaal binden?
  Dat politiek zootje komt me de strot uit.

 2. Ben effe op Google gaan kijken naar dees madam. Zo te zien op de afbeeldingen houd zij wel van tradities, op vele foto’s staat zij met het traditionele hoofddeksel voor dames dat in Jamaica gedragen wordt (niets mis mee hé). Vreemd toch dat zij onze tradities dan niet respecteert of begrijpt. Na een tekst ( die iedereen kan nalezen ) te hebben gelezen, wordt al veel duidelijk. De onderzoeksinteresses van dees madam zijn o.a. De Jamaicaanse economische geschiedenis tijdens de slavernij. Je mag dan al Professor en Hoogleraar zijn, dan blijkt het nog onmogelijk je vooroordelen opzij te zetten. Dag Sinterklaasje, da-ag, da-ag Zwarte Piet.

  • Beste Raymond,
   Effe Googelen, dan ben je een namiddag zoet met wat over dees madam daar te vinden is.

  • Ze is professor in de zwartepietologie en misschien ook wel in Jamaïcaanse voodoo. Pas dus maar op want ze kan gans de VN lamleggen met prikspeldjes tot ze zwart op wit beloven dat het sintenfeest wordt afgeschaft. Wat zei ik “zwart op wit” ? Deze uitdrukking suggereert dat zwart dominant is tegenover blank. Ik ga klacht indienen bij de VN om dit in alle woordenboeken te schrappen !
   Mensen waar zijn we mee bezig.

 3. Feit is , De verenigde Nazi’s hebben nu ook hun zwarte Piet , of liever een Pieterin . Is er dan niemand onder die vetbetaalde Euro -” verloren kosten” die onze folklore , feestdagen enz … verdedigd . Waar zit Van Rompuy , kan die zijn Euro-telg , geen toontje lager doen zingen , of heeft hij uit zijn prille jeugdjaren slechte herinneringen aan de roede van zwarte Piet , wegens lasting en onhandelbaar . Ik ben mezelf dankbaar dat ik indertijd Angeltjes leerde kennen maar het heeft van mij een verbitterde man gemaakt . Heel die politieke smeerlapperij , onder de noemer van Euro-parlement , Belgische en wereldwijde correcte politiek maakt mij helemaal niet vrolijk . De vraag is wat kunnen wij eraan doen , antwoord , niets ! Zoals ik reeds eerder schreef , onze beschaving is over zijn hoogtepunt heen en gaat den dieperik in. Mijn leeftijdgenoten , geboren in en op het einde van de laatste wereld oorlog horen bij de gelukkigen. De gouden jaren … 60- 70 – 80 ….we mogen dankbaar zijn , ze komen nooit meer terug. Culturele verschillen in godsdienst , leefwijze , meningen verdelen onze samenleving en groeien zelfs uit in vijandschap Rechts is de verliezende partij omdat links angst heeft en die angst kan doorgeven aan hun , niet al te snuggere zombies . Zwarte Piet , de knecht van onze beminde Sint is zelfs op Europees niveau een politiek onderwerp geworden met als openbare aanklager een PrOfEsSoR , een Sheperd , een hoogleraar !! Dat doet voor mij de deur dicht !

Reacties zijn gesloten.