Turkije trekt aan de asieltouwtjes

Kandidaat EU-lidstaat Turkije moedigt actief illegale immigratie naar Europa aan. Big business voor Turkish Airlines.

Turkse regering verleent toegang tot de Europese grenzen.  
Alsof er nog niet genoeg het westen bereikt hebben.

Volgens de Telegraph meent Frontex dat Turkije verantwoordelijk is voor de toestroom van Afrikaanse gelukzoekers die illegaal de Turkse grens met de Balkan oversteken.  Frontex noteerde een drievoud aan Afrikanen via deze route in een tijdperk van drie maanden tot juni.  Met name Ghana, Kameroen en Congo werden genoemd, waarvan het aantal landverhuizers met resp. vier, zes en negen vermeervoudigd is.  Frontex noteerde 4071 Afrikanen bij 54.437 illegale grensovergangen. (Telegraph)

Frontex wijst met de vinger naar Turkish Airlines, de Turkse nationale luchtvaarmij., voor de toename.  Deze heeft nl.  “nieuwe vliegverbindingen met Afrika” als deel van een “commerciële strategie” bekend gemaakt.   “De luchtvaartmaatschappij zou nu het grootste vliegnetwerk in Afrika hebben, met bijna een verdubbeling van de capaciteit, van 38.000 plaatsen naar 70.000, en plant nog zes nieuwe bestemmingen.”

Afrikaanse economische immigranten en asieleisers kunnen nu gemakkelijk vanuit Afrika naar Istanboel vliegen, waarna ze een wandeling van enkele uurtjes maken naar de Bulgaarse of Griekse grens.  En dan worden ze het probleem van de EU.

Het aantal zal alleen maar toenemen, want Turkish Airlines zal, volgens Frontex, zijn Afrikaans netwerk tegen januari nog uitbreiden naar minstens 45 bestemmingen in 30 landen.  Volgens journalist Holehouse in The Telegraph kan de start van zo veel nieuwe bestemmingen “geïnterpreteerd worden als een zet van Erdogan om de Turkse invloed in de regio te doen toenemen”.  Hij bracht eerder dit jaar een staatsbezoek  aan de landen in de Hoorn van Afrika.  En hij wil meer landen bezoeken met als doel de Turkse economie en strategische positie op dat werelddeel te verstevigen.  De Turkse regering heeft al grote investeringen in Somalië en Ethiopië.

In een poging de anti-westerse gevoelens aan te moedigen en niet gehinderd door fair play of loyaliteit t.o.v. zijn westerse partners, verklaarde de vice premier Numan Kultulmus, die Erdogan begeleidde, “Voor het eerst sinds de Ottomanen het land verlieten, zien de Afrikanen een blanke hand die niet uitbuit, tot slaven maakt of in hun hoofden slaat…”  De slavenmarkt van Istanboel, waar menige zwarte Afrikaan de zachte witte Turkse hand mocht aan den lijve ondervinden (eunuchen),  vernoemde hij gemakshalve niet.

Wie kan het Afrikaanse asieleisers ten kwade duiden dat ze de gemakkelijkste  reismogelijkheid naar de EU grijpen?  Waarschijnlijk een pak goedkoper en minder gevaarlijk.

Daar bovenop komt nog dat er in Turkije niet moeilijk wordt gedaan over het uitreiken van een visum voor Turkije.  Aanvraag en betaling on line.  Poepsimpel.

Dat er onder de “vluchtelingen” ook een behoorlijk aantal Afghanen zit, is geen toeval.  Eén van de journalisten van de Telegraph gaf zich uit als Afghaan, vroeg een e-visum aan en kreeg alles rond binnen de vijf minuten.  De Turkse overheid is niet bezig met het effectief controleren van identiteitspapieren van Afrikaanse aankomsten.   Wie een e-visum aanvraagt vanuit een land waar de illegale immigratie voornamelijk vandaag komt, moet over extra documenten beschikken, zoals een verblijfstoelating voor de Schengenzone.  Maar er bestaat geen online procedure om de documenten te verifiëren.  Bij hun aankomst wordt niet veel anders gecontroleerd dan of ze een gevaar voor de veiligheid zijn.

Deze lakse visa procedure heeft Istanboel een belangrijke oorzaak voor de vluchtelingentsunami in Europa.  In de stad zouden er tienduizenden staan te wachten om het Europese paradijs binnen te dringen.  Tendens stijgend met nieuwe aankomsten.
Waarom Turkije deze houding aanneemt, de migratiestroom aanmoedigt en faciliteert?

Eén reden is een commerciële: de verkoop van vliegtuigtickets en visa.  Terwijl de verontwaardiging over de mensensmokkelaars dagelijks in het nieuws komt, blijft een grote speler op het veld – die trouwens volkomen binnen de wet blijft – buiten schot.

Komt erbij dat de corrupte Afrikaanse regeringen blij zijn van hun armoezaaiers vanaf te geraken met als bijkomende bonus dat deze vanuit de EU geld naar huis zullen sturen.

We zullen er niet ver naast zitten als we in de Turkse zetbaasstrategie bovendien een sinistere reden vermoeden: de islamisering van Europa met 3de wereld immigranten.   Het Moslimbroederschap heeft nu immers zijn hoofdkantoor in Istanboel nadat ze Qatar moesten verlaten.  Een alliantie tussen Erdogan, die zichzelf als Kalief van de islamitische wereld ziet, en de Moslimbroederschap, die ernaar streeft heel de wereld islamitisch te maken, is niet denkbeeldig.

Ook al zijn niet alle Afrikanen die via Istanboel naar de EU komen moslims, dan hebben zij toch nog altijd de verdienste dat ze de gastlanden leegzuigen en onrust veroorzaken.  Geld dat anders had kunnen geïnvesteerd worden in bv. infrastructuur, cultuur, economie, defensie, enz.   Onrust omdat de autochtone bevolking hun belastinggeld ziet opgesoupeerd worden door nutteloze asieleisers, die geen enkele meerwaarde betekenen voor hun land.

Tot slot: u heeft dit alles te danken aan de EU, aan onze politici en aan de media.

We zouden het bijna vergeten: u kan ook richting Afrika vliegen met Turkish Airlines.

Frontpage

16 gedachten over “Turkije trekt aan de asieltouwtjes

 1. A wijst naar B, B wijst naar A enz., allemaal niet ter zake, hetgeen hier moet gebeuren is doodeenvoudig grenzen sluiten, bewaken en controleren en ALLES wat uit Afrika komt of uit eender welk moslimland “weigeren”.
  Dat is niet moeilijk dat is gemakkelijk en enorm kosten besparend én ellende besparend.
  Dus ook die vuile huichelaars van dat EU gedrocht controleren op ALLES… … …

  Nvdr: Onze verontschuldigingen, Jean, maar we moeten je reactie enigszins fatsoeneren. Uit zelfbehoud. Niet omdat we het niet met je eens zijn.

  • Jean is volgend mij een zeer fatsoenlijk mens . Ik heb hem nooit kunnen betrappen op scheldwoorden en dergelijke! Integendeel Jean is een zalvend iemand met het hart op de juiste plaats met begrip voor moslims , hun noden en verzuchtingen.

  • Geachte Redactie,
   Jullie hoeven zich totaal niet te verontschuldigen, ik ben u zeer dankbaar, elke beschermend gebaar is welkom vandaar mijn oprechte dank.

   En Rene, tevreden? 🙂

 2. Laat Turkije maar trekken aan die touwtjes Ik zou zeggen “eindelijk” tot mijn grote opluchting “gelezen in HLN” gaat dat Wirtschaftswunder de Duitsche grondwet in het arabisch laten vertalen en dat uitdelen aan al die asielzoekers . Het zal rust , vrede en begrip bijbrengen aan al onze , door het noodlot geteisterde zandbakbroeders en zwarte Pieten . Eindelijk gaan ze met hun beperkt IQ , bepaalde zaken begrijpen waar ze vroeger geen fluit benul van hadden , zoals respect en dankbaarheid . Uit onbekende bron zelfs vernomen dat aan het einde van die onmisbare brochure werd vermeld Allah maar een verzinsel is , een sprookje , een vertelseke waar geen zinnig mens geloof aan hecht . Merkelhu Akbar !

 3. Met de vlieger aankomen in Istanbul, dan te voet en met een bootje tot in Kos, vervolgens te voet, met bussen en treinen tot in D is ook absurd. Ryanair zal ze straks beslist allemaal opladen in Afrika en rechtstreeks afzetten in Berlijn.

 4. De Turken mogen de karwei dan wel klaren en er goed aan verdienen ook nog, de opdracht en de tickets komen van Brussel en Berlijn; 60 milj immiranten erbij tegen 2050 in de EU hadden ze beloofd in 2009 al, en dat is niet niks.

 5. Niets van gehoord in de (Media) natuurlijk!

  Palestinian attacker of Danish police officer yelled “Allah hu ackbar” and had IS sympathies

  Posted on October 1, 2015 by Eeyore — Leave a reply

  An original translation by Liberty Dk.

  From Jyllands Posten in Denmark

  The 25-year-old Palestinian who today was arrested for attempted the murder of a police officer in Sandholm, was possibly inspired by the Islamic State and the motive for the stabbing may therefore be terrorism.

 6. Rene bedoel je dat adolfine merkel klaar is om gehakt te worden?
  Laat het mij weten dan kan ik een maand overslaan met gehakt te kopen want ik zou dergelijke ziekelijke smaak niet graag in de mond krijgen.

 7. Genf (Reuters) – Das Flüchtlingshilfswerk der Vereinten Nationen (UNHCR) erwartet, dass in diesem und im nächsten Jahr insgesamt etwa 1,4 Millionen Flüchtlinge über das Mittelmeer nach Europa kommen.

  Dies geht aus einer überarbeiteten Prognose des UNHCR hervor, in die die Nachrichtenagentur Reuters am Donnerstag Einblick erhielt. Das sind 550.000 mehr als noch im September vom UNHCR angenommen. Für beide Jahre rechnet die UN-Behörde nun mit jeweils 700.000 Flüchtlingen. Es sei möglich, dass die Zahl der Neuankömmlinge im Jahr 2016 sogar noch höher liege, heißt es in dem Papier. Die Planungen gingen derzeit aber von vergleichbaren Zahlen wie in diesem Jahr aus.
  Bron: http://de.reuters.com/article/worldNews/idDEKCN0RV4AS20151001

  • Gelukkig komen prognoses, op welk gebied ook, zelden of nooit uit.
   Wat wel uitkwam is mijn voorspelling dat 4 Russische kinderen die in een lagere school nabij tegen vandaag verwacht werden moslims gingen zijn. Idd: het zijn Chechenen, met een alleenstaande moeder met blijkbaar een ongeneeslijke ziekte, die kunnen we dus ook nog eens jarenlang gratis behandelen. De kinderen werden opgehaald door iemand met lange zwarte kleren en een zwarte kopvod. Zeker reeds een integratiecursus van Francken achter de rug.

 8. Fragment uit ‘Een Turkse Droom’, getuigenissen van Turkse immigranten samengesteld door Ann Goossens.
  ‘In 1964 hoorde mijn vader over Europa. Het was een land van melk en honing. Het verhaal werd verteld dat er in Europa toekomst was. Je had twee dingen nodig: een kruiwagen en een schop. Je gaat er met de kruiwagen naar de fabriek om hem te vullen met geld en weer terug te komen. Met dat geld kon je dan grond en huizen kopen en dorpsleider worden.’
  Dergelijke verhalen doen blijkbaar nog massaal de ronde gezien de toestroom.

 9. Het westen met de USA & EUSSR en de NATO zijn hier actief bij betrokken :
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/09/refugee-crisis-explained.html
  Een citaat :
  “EU Migrant ‘refugee’ crisis – facts that EU leaders are hiding:

  (1) Most of the ‘Syrians’ (etc) now invading Europe had been living quite comfortably among fellow Muslims in Turkey for several years

  (2) Recently, Erdogan’s Turkey and US-Nato decided to ‘Release the Kraken!’.

  They told hundreds of thousands of Syrian (etc) campers their support will be cut, and they should / must ‘go to the EU’.

  Erdogan’s Turkey/US/NATO & assisted them with directions and transit to the EU; and not to Arab-Muslim countries with the same religion, language, culture as most migrants”
  (3) Merkel and EU leaders know all this but are hiding it.

  They are promoting the ‘Syrian refugee crisis’ in order to:

  (a) Overwhelm the EU border countries – in order to assist the oligarchs of Germany, France and the UK to dominate and exploit the people.

  (b) Begin destroying the EU’s middle classes by overwhelming and crashing the EU’s social benefit systems, thus impoverishing the EU to allow for better oligarch exploitation and control.

  (c) Begin destabilising EU societies via cultural conflict, and, the insertion of many jihadis groomed by US-Nato-Israel – fostering ethnic hatred and ‘terror’ to detract from oligarch exploitation.(=einde citaat).
  Over wat er zich in Turkije achter de schermen afspeelt :
  http://henrymakow.com/2013/04/How-the-Illuminati-Terrorizes-Controls-Turkey%20Masonic-Turkey%20.html
  http://www.henrymakow.com/turkeys_donmeh_are_illuminati.html
  Turkije is dus een schakel in de NWO en draagt dan ook actief bij om Europa te overspoelen met vreemdelingen.

Reacties zijn gesloten.