5 gedachten over “De verrijkingsleugen

 1. Ik had 100% verwacht. En ook binnen 10 jaar zal de werkloosheid nog steeds veel hoger zijn als onder autochtonen, zoals de ervaring uitwijst, al was het maar omdat moslima’s hun kopvod niet wensen af te doen. En de mannen gaan op hun 45e in ‘ziekteverlof’. Oogarts en diplomingenieur zijn nu eenmaal stresserende beroepen.

 2. Ik had liever gelezen , negen asielzoekers hebben vermoedelijk recht op een uitkering , het is volop in onderzoek . Met dergelijk medianieuws zou ik kunnen leven !

 3. Gisteren voor het stadhuis van Antwerpen betoogden een schare werklozen voor het behoud van ondersteuningsmaatregelen, wat die inhielden is me niet duidelijk gemaakt. De aanvoerder van die betoging was een autochtoon, en binnen de schare viel nog één witte op. De aanvoerder deelde mee dat dit goed opgeleide mensen waren en alleen het ongeluk hadden minder goed Nederlands te kennen. Verschillende onder hen hadden een bachelor. Vijftig procent van de allochtonen zou werkloos zijn, ging onze aanvoerder verder. En nu werden bepaalde voordelen afgeschaft om ze nog verder de put in te duwen.
  Wat die 50% betreft denk ik dat hij zich vergist. Het had voor hem volstaan om even de schare te bekijken om tot 99,9% te komen.

  • Beste Anna,
   Die meute der betogers zijn aangespoelde telgen die via het OCMW genieten van een jaar opleiding, Steunpunttewerkstelling-en(STW)
   Na het voltooide jaar al dan niet tewerkgesteld genieten ze van een werkeloosheids uitkering.(ten volle)
   Op de 9 van 10 “gevallen” kunnen ze amper lezen, schrijven of rekenen,nog te zwijgen over de taal.
   Vluchtelingen want dat zijn ze, worden door dergelijke gesponsorde B. staatsinstellingen geneutraliseerd, met attest, ‘gediplomeerden’.(web+)

Reacties zijn gesloten.