Overal hetzelfde scenario: afgewezen asielzoekers gaan ‘buiten beeld’

Gerelateerde afbeeldingAls je hen afwijst, dan moet je hen uitwijzen, desnoods manu militari.  Een papiertje met het bevel ‘het land te verlaten’ is de verkwiste inkt niet waard. Tot dit effectief gebeurt, moet je hen in een afgesloten centrum onderbrengen.   Zo niet geraken ze ‘buiten beeld’.  Met de gekende gevolgen.  We hebben het herhaaldelijk geschreven: zolang er hier iets te rapen valt, zullen ze blijven komen.

De goegemeente geeft hen na een zgn. negatief advies dan de status van ‘sans papiers’, ‘vluchtelingen zonder papieren’, ‘ongedocumenteerden’, ‘niet-status-houders’  die als het even meezit geregulariseerd worden als ze het hier tot dan kunnen uitzingen.  Niet zo moeilijk. Tenslotte hebben ze de steun van de linkse krachten die ons willen afschaffen onder het motto ‘Geen mens is illegaal behalve een rechtse patriot’.  En hen even veilig opbergen in een gesloten asielcentrum dat mag niet van de linkse kerk.

Afgewezen asielzoeker vaker spoorloos
Een groeiende groep afgewezen asielzoekers raakt buiten beeld. Omdat er bezuinigd is op de begeleiding naar hun land van herkomst, is niet duidelijk of ze Nederland echt verlaten. Lees meer…

In het land b hebben ze zelfs een eigen videokanaal op YT: Sans Papiers TV.  Enkele recente filmpjes.  Bij het eerste worden kinderen ingeschakeld die ‘hen hartelijk ontvingen’:

Bij de volgende twee wordt een oproep gelanceerd om deel uit te maken van de illegaliteit door hun verblijf en proceskosten hier te helpen financieren of hen op een andere manier te steunen:

In Merkelland en elders in de EU ‘verdwijnen’ ze als ze geen kans maken op een win for life:

Of, zoals de AfDer Emil Sänze stelt: aan dit tempo duurt het nog een eeuw om de afgewezen asielzoekers de facto uit te wijzen:

Geweldloze uitwijzing: hoe moet dat dan?

In Merkelland waait een ‘uitwijzingsbriesje’…

 

 

 

8 gedachten over “Overal hetzelfde scenario: afgewezen asielzoekers gaan ‘buiten beeld’

 1. Het enige echte wat daadwerkelijk werkt, is ze oppakken terug naar land van herkomst brengen, en grenzen potdicht. Organisaties zoals AZG en andere NGO’s die “vluchtelingen oppikken verplichten hen terug te brengen van waar ze komen. Voor iedere “vluchteling” die in Europa aan land gezet wordt een dwangsom opleggen van ettelijke duizenden euro’s. Politici die dergelijk beleid zouden voeren, zouden positieve resultaten van hun beleid mogen optekenen. Moeilijker is dat niet.

  • Zowel Tunesië, Libië als Egypte hebben al laten weten dat ze niemand terug willen opnemen.

   • Het is inderdaad vééééél gemakkelijker om stoer te roepen/schrijven: “Stuur/schop ze terug naar hun zandbak” dan om dit praktisch toe te passen…

    • Dat kan best zijn, maar men maakt er ook geen werk van. Laten aanmodderen is ook de oplossing niet.

    • @ Ropie,

     tijdens de volgende samenkomsten, opgesomd in de kalender van het maandblad van VB, zal dit praktisch worden toegepast:
     2 april Lentediner.
     8 april Spaghettifestijn
     8 april Breughelfeest
     9 april aperitiefgesprek
     17 april Paasbrunch
     21 april Keuzekaarting
     22 april ledenvergadering met koffie en taart
     23 april Brunch en wandeling
     28 april aspergefestival
     30 april ontbijtgesprek
     14 mei brunch en wandeling

   • En ik wil geen belastingen betalen, ik zal dat ook laten weten aan de betreffende instanties. Maar wedden dat ik bot vang.

 2. Het zielige van die linkse overtuiging ” het zijn mensen zoals jij en ik” Zijn menseneters in donker Afrika mensen zoals jij en ik ? Zijn IS strijders die onthoofden , folteren , levend verbranden , mensen zoals jij en ik ? Hun leefwijze , kultuur , religie , kledij maakt dat van hen mensen zoals jij en ik ……duizendmaal neeje .het zijn geen mensen zoals jij en ik , nog niet bijna . Ze horen thuis in hun habitat , ze moeten zelf iets opbouwen in hun thuislanden In Europa was het voor de lagere klasse ook niet ideaal om te leven, maar de strijd van onze voorvaderen was niet tevergeefs , het heeft ons vrijheid gegeven en een menselijk bestaan,iets waar fluchtelingen enkel van kunnen dromen. Europa doet het voor hen, dat is natuurlijk gemakkelijk…en dan hebben ze nog een grote smoel ……Maar Het Zijn Mensen Zoals Jij En Ik ….niet volgens mij en zovele anderen.

Reacties zijn gesloten.