Geweldloze uitwijzing: hoe moet dat dan?

Wat kan er aantrekkelijker wezen dan een win-for-life in de sociale welvaartstaten zoals Duitsland, Nederland, Scandinavië, het land b…?  Hoe gaan de ‘vluchtelingen’ overtuigd worden vreedzaam en gewillig op een veerboot of een vliegtuig te stappen met bestemming Turkije?
De Turken hebben alvast medegedeeld dat ze niet van plan zijn geweld te gebruiken.

Vluchtelingen die vanuit Turkije naar Griekenland zijn getrokken zullen onder de migrantendeal met de Europese Unie in elk geval niet met geweld naar Turkije worden teruggestuurd. Dat zei een functionaris van het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken maandag.

De functionaris liep daarmee vooruit op de verdere uitwerking van de overeenkomst met de EU. Ambtenaren uit Griekenland en de EU komen naar Turkije om details uit te werken van de vorige week overeengekomen deal tussen de EU en Turkije, aldus de ambtenaar.

Zaman.nl

 

3 gedachten over “Geweldloze uitwijzing: hoe moet dat dan?

  1. Wel wel wel!!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/2658586/2016/03/26/Francofonie-sleutelfactor-in-jihadistische-radicalisering.dhtml

    En de uitspraken van BDW over de pamperburgemeester mourauxc,als eens aan een cordonneke gedacht bart?En wie had er weer eens gelijk over de ganse lijn in de kamer,jawel bart,BARBARA PAS!!

    http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/2658105/2016/03/26/Nucleaire-bewaker-vermoord-en-badge-gestolen.dhtml

  2. De langer hoe meer omhoog gevallen De Roover mocht het komen uitleggen in Terzake. Hij wist ons te vertellen dat de maatregelen -zei niet dewelke- die vroeger werden weg gehoond, zich nu opdringen.
    Wedden dat de in het verschiet staande maatregelen een plagiaat zijn van diegene die het VB voorstelde?

Reacties zijn gesloten.