Men zegge het voort

Aankondiging FreddyLosse flodders in verband met de media van vandaag 30 juni 2014!

We hebben de indruk dat we eerstdaags gaan beslissen of we in de toekomst nog kranten willen lezen en nog verder naar de TV-nieuwsberichten willen kijken. Wij worden depressief van wat we lezen en bekijken. Daarom willen we vandaag even onze gevoelens uiten over wat we vandaag hebben gelezen en bekeken.

 • 1. SPOORSTAKING

 Wij vinden al die herhaalde stakingen crimineel. Honderdduizenden belastingbetalers hebben vandaag opnieuw grote schade geleden door een onzinnige staking. De ene familie zag haar jaarlijkse vakantie totaal vergald omdat ze niet tijdig de luchthaven van Zaventem kon bereiken en de andere familie kon de reeds lang vooraf betaalde kamer aan de Belgische kust niet bezetten. Maar ook duizenden buitenlanders en werkende Belgen zaten in de miserie. Het is misdadig wat bepaalde vakbonden nog steeds straffeloos kunnen uitvoeren.

Persoonlijk kennen we toevallig enkele treinbestuurders van onze spoorwegen. Tussen pot en pint bevestigen ze graag dat ze een droomjob hebben. We laten ze zelf aan het woord. “We hebben een goed loon dat om zo te zeggen levenslang beveiligd is. We genieten van talrijke extra voordelen en niet allen voor onszelf maar ook voor onze familie. We kunnen bijna overal met vrouw en kinderen gratis naar toe reizen. Het is geen zwaar werk dat we moeten doen en het aantal te presteren uren is merkelijk lager dan het aantal dat de meeste arbeiders of bedienden moeten presteren in privé ondernemingen. Maar we hebben de gewoonte de richtlijnen van de vakbond te volgen omdat dat nu eenmaal de gewoonte is….” . Tot daar een NMBS- werknemer. (Nvdr: volg bruggetje)

Wij willen al deze nonsens niet meer horen; zien of lezen. Dat de kiezers nog steeds niet begrepen hebben dat al die stakingen meestal gebeuren bij overheidsondernemingen waar juist de meest geprivilegieerde werknemers hun brood verdienen kunnen we niet meer begrijpen. Week na week zijn er nu stakingen bij hetzij “Belgocontrol, NMBS, DE LIJN, de gevangenissen” enz. Het wordt nu hoog tijd dat er eens een regering aan de slag komt om al die misbruiken te stoppen.
Indien dit niet in de nabije toekomst gaat gebeuren rijden we ons zonder twijfel in de dieperik.

 • 2. MISTER GAY VLAANDEREN

 We zijn steeds zeer tolerant en breeddenkend van natuur. Dat er mannen zijn die menen hun leven met een andere man te willen doorbrengen kunnen we persoonlijk moeilijk begrijpen maar we hebben er alle begrip voor. Maar we stellen ons toch de vraag wat de kiezers die voor N-VA gestemd hebben nu denken van het feit dat hun voorzitter het nodig heeft gevonden om de winnaar van “Mister Gay Vlaanderen” innig te gaan kussen zoals uit een foto die vandaag in “Het Laatste Nieuws” te bekijken valt blijkt.

Dat men op dezelfde dag deze zelfde voorzitter “kaart ziet spelen” in het Parlement doet ons beginnen denken dat hij inderdaad niet meer de geschikte man is om Vlaanderen naar de onafhankelijkheid te leiden.

Permalink voor ingesloten afbeelding
Wij zijn geen muggenzifters maar deze twee feiten op één en dezelfde dag doen ons toch twijfelen aan onze steeds herhaalde waardering voor de verwezenlijkingen van de talentvolle Bart De Wever.

 • 3. KALIFAAT uitgeroepen door ISIS

 Wie kan nu in godsnaam nog begrijpen wat er allemaal in het Midden-Oosten aan het  gebeuren is?
Een groep opstandelingen die de sjiieten haten hebben de laatste weken een reeks militaire overwinningen geboekt en hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om honderden tegenstanders zonder de minste vorm van proces dood te schieten, hun hoofd af te hakken of ze gewoon dood te martelen. Het zijn gewoon barbaren die in onze tijdsrekening niet meer thuis horen. Dit neemt niet weg dat de meeste van onze media gewoon melden dat deze groep, ISIS genaamd, hun leider nu tot opperste leider van de moslims heeft uitgeroepen. Deze man moet men nu gaan beschouwen als een rechtstreekse opvolger van de profeet MOHAMMED. Nergens kunnen we nu, in onze politiek correcte pers,  lezen dat Filip Dewinter dergelijke onbegrijpelijke toestanden reeds jaren geleden heeft voorspeld. We kijken nu met belangstelling uit naar  wat er zich nu in de volgende weken gaat afspelen.

 • 4. Invasie van illegale kinderen in de USA!

Een tijd geleden wou de OBAMA-administratie weer eens vriendelijk zijn voor de miljoenen illegalen die reeds in de USA verblijven. De USA-administratie zou in de toekomst zeer breeddenkend gaan zijn voor minderjarige kinderen die alléén en dus zonder begeleiding het grondgebied van de Verenigde Staten bereikten. De zogenaamde “border patrol” zou deze kinderen niet meer beschouwen als “vijanden of indringers” maar als “sukkelaars”. Deze kinderen zouden niet meer worden aangehouden maar integendeel van voedsel en onderdak worden voorzien.

Dit nieuws liep als een vuurtje door heel Zuid-Amerika. Duizenden ouders in landen zoals Honduras; El Salvador en Guatemala, om er enkele te noemen, brachten hun minderjarige kinderen naar de Amerikaanse grens. Ze werden er op onverantwoorde wijze op bootjes, opgeblazen autobinnenbanden of allerlei in elkaar geknutselde vlotten gezet om de overkant van de rivier die hen scheidden van de Amerikaanse grens te bereiken.

We kunnen niet begrijpen welke ouder zijn eigen minderjarig kind zoiets zou willen aandoen. Maar het waren er geen tien of honderd maar méér dan 50.000 (vijftig duizend) die op deze wijze het Amerikaanse grondgebied gedurende de voorbije maanden betraden! Voor eind oktober denkt men dat ze de 100.000 zullen overtreffen. De OBAMA administratie weet niet meer wat ze nu moeten doen met dit, door henzelf,geschapen probleem. Dit is het zoveelste bewijs dat de meeste wetten die door de beroepspolitiekers worden gestemd alleen maar méér problemen veroorzaken dan er worden opgelost.


Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

5 gedachten over “Men zegge het voort

 1. En die spoormannen hebben dan nog vele van de standaardvoordelen van ambtenaren: 53 (!) dagen verlof, dubbel pensioen ivm gewone werknemers, een vaste job zodat je je zowat alles kunt permitteren, en geen enkele dwang om als bedrijf winst te maken, de nachtmerrie van elke normale onderneming.

  Gelachen bij Marcel Van Thilt toen Mister Gay rond de pot draaide op zijn vraag hoe je moest bewijzen dat je wel degelijk homo bent om aan de competitie te mogen deelnemen…

  Kalifaat: ik vermoed dat Turkije ook zal aansluiten en dat Erdogan de nieuwe kalief wordt.

  Invasie in de USA: Het ‘Point of no return’ is bereikt: er zijn nu al zoveel linksstemmende latino’s in de US, dat een conservatieve regering voortaan uitgesloten is, waardoor steeds meer immigranten gaan toegelaten worden, die het land dan nog linkser, verwijfder en dommer gaan maken. Het grote voorbeeld voor de EU.

  • Thee drinken in een Marokkaans theehuis;
   Eten in Islamitische Restaurants;
   Kussen van jeannetten;
   Zich informatief vergalopperen;
   Senators coopteren die nooit verkozen zijn door het volk;
   De kiezer niet kunnen geven wat zo sterk beloofd werd;
   Leuzen niet kunnen waarmaken;
   Lezers zullen wel weten wie ik bedoel zeker ?
   HHLE

 2. Persoonlijk vond ik ‘een kaartje trekken’ in het parlement geen slecht idee. Wat kun je er anders doen buiten geeuwen, slapen, niet aanwezig zijn, je gsm uitproberen of het halfrond verlaten?

  • In de “koffiekamer” zitten, dat was de geliefkoosde plek van LS uit Brasschaat. Maar dan niet voor de koffie.Volgens DM dan toch, en voor een keer geloof ik ze.

 3. We kunnen over hun veel kwaad (waarheid) spreken maar er zijn er ook die werken en hun best doen zeker in mijn partij maar helaas ook enkelen die niets uitsteken

Reacties zijn gesloten.