De blanco check van 25 mei

De onvolprezen EU-Commissie heeft met uw en onze toestemming 1.7 miljard euro vrij gemaakt, geleend, overgemaakt, geschonken* aan Bulgarije.
De Bulgaren hadden nl. hun spaarcentjes van de bankrekeningen gehaald en dat veroorzaakte een bankdipje.

U heeft in het stemhokje een blanco check gegeven aan de EU-dievenbende, die met gulle hand ons geld het raam uitgooit.  U werd niet gevraagd, zegt u?  Pech.  Banken moeten gered worden.  Punt. Uit.  Elke euro die de EUSSR uitgeeft, wordt ons doorgerekend.  Mogelijkheden zat.  Extra belastingen, geldontwaarding, spaarrente-verlaging, eventuele inbeslagname…  De put wordt dieper en dieper.  Het enigste wat groeit is de schuldenberg.
FT

* Synoniem voor “uit ramen en deuren gooien”

Parool

4 gedachten over “De blanco check van 25 mei

  1. Wat mogen we toch blij zijn dat al die pro Europese partijen (CD&V,NVA, SPA, en groen) zo ons geld wegsmijten

  2. Wat zouden wij ons nog zorgen maken van waar al die centjes moeten komen? Inbeslagname van onze spaargelden om in de “economie te pompen”, nalatenschap niet meer voor de kinderen maar rechtstreeks naar de fiscus. Wat gaat men nog uitvinden om onze zuurverdiende centjes te ontfutselen? Maak u geen zorgen. Politici à la ansjovis hebben nog ideeën zat om ons te “legaal” plunderen.

  3. Onze Golfbrekersvriend Roger heeft overschot van gelijk: we mogen ons gelukkig prijzen dat die potverteerders-van-boven-ons-hoofd zo met ons geld rondstrooien… want ànders moesten wij wekelijks met een riek, die hoop omkeren teneinde beschimmeling tegen te gaan. 🙁

Reacties zijn gesloten.