Lone wolfs

Wes HardinDe laatste tijd worden in de westerse wereld nogal wat mensen neergeschoten of -gestoken, overreden, in stukken gehakt – kortom vermoord – onder het roepen van ‘allahu akbar’ (allah is groot).

Volgens de diverse onvolprezen overheden en de totaal onafhankelijke media heeft dit helemaal niets te maken met de islam. Het zijn slechts geestelijk gestoorde eenzaten of zoals het beter klinkt in het Engels ‘Lone wolfs’. Omdat de overheden en media veel eerlijker en intelligenter zijn dan wij – het verstandelijk minder bedeelde plebs of zgn. klootjesvolk -, waarbij een zuiver theoretische voorstelling ietwat moeilijk te begrijpen is, hebben we getracht een visuele voorstelling van het “Lone wolf” fenomeen te maken. Tenslotte zegt één ‘lone‘ beeld meer dan duizend woorden.

Lone wolfs

Klik voor grotere eenzame wolven

Wes Hardin

Nvdr: De Wikipedialijst van ‘lone wolfs’ is verre van volledig.  In heel de EU wordt het bestaan hardnekkig ontkend.  Daarentegen is er een merkbare stijging van ‘onevenwichtige’ sukkelaars, van eenzame aandachtzoekers, van depressieve en psychopatische patiënten, die hulp nodig hebben.

Lees ook: “Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven” van Joost Niemöller.

5 gedachten over “Lone wolfs

  1. Dat ze gek of gestoord zijn daar ga ik mee akkoord maar het zijn toch allemaal islamieten of niet soms.

  2. Om het nog maar eens te zeggen:
    Niet iedereen die gek is of gestoord is islamiet, maar iedere islamiet is wel gek EN gestoord.

  3. Natuurlijk heeft dat niets met de Islam te maken ! Diegene die dat “durven” beweren , hebben maar een doel , de Islam in een slecht daglicht te plaatsen !. Indien echter iemand , een Islamiet zou neersteken of met een auto inrijden op een groep Moskee-verlaters onder het roepen van “Geloofd zei Jezus Christus !!! met het doel, die ongelovige Islamieten te straffen …..Dat is natuurlijk iets anders ! Dan bestaat er geen twijfel , die dader handelde volkomen bewust , geen sprake van een psychische storing . Het zou een zuivere daad van racisme zijn , en ongetwijfeld een rechtse sympathisant . Betogingen , onlusten , heel de Islamwereld op zijn kop , ze eisen het bloed van de dader . De Paus veroordeeld scherp, De regering in spoedvergadering voor strenge maatregelen om herhaling te voorkomen . Rechts krijgt extra aandacht van de staatsveiligheid De kwaliteits kranten kennen geen genade , ze vragen zich af, in hun artikels , hoe het mogelijk is , hoe kan dat nu ? Een Christenen , een volgeling van Jezus , volledig toerekeningsvatbaar ( hij mag dan nog zo zot zijn als een Kruk ) die een Moslimbroeder vermoord !
    Prijsvraag …….zoek de zeven verschillen en win een gratis bidmatje en een bezoek aan een moskee !

    • …en de auto’s plus rijbewijzen van alle Christenen worden onmiddellijk ingetrokken.

Reacties zijn gesloten.