Verboden toegang voor moslims

Permalink voor ingesloten afbeelding

Geen moslims toegelaten

”2000 jaar geleden haalde Jezus Christus het nieuws door water in wijn te veranderen. De traditie gaat door: wij veranderen geld in bier. (Sorry, geen moslims).”

Een café / eetgelegenheid in het plaatsje Longreach, Queensland, Australië, gaat de controverse niet uit de weg.  De uitbater John Hawkes van de Eagles Nest Bar and Grill  plaatste een bord om duidelijk te maken dat moslims niet welkom zijn.

De burgemeester haastte zich om ervan afstand te nemen en te verklaren dat zijn stad ”open staat voor alle rassen en religies”.  Benieuwd of de vrijheid van meningsuiting daar ook toe behoort.

FT

 

6 gedachten over “Verboden toegang voor moslims

  1. Ik heb ” De Morgen ” van tweeduizend jaar geleden nog eens herlezen . Die ontkennen dat Jezus water in wijn veranderde ! Hij heeft wel wijn in urine veranderd . Hetzelfde met de vermenigvuldiging van broden , hij had geluk dat den bakker nog open was ! Volgens mij was Jezus een echte socialist , hij liet ons ook geloven in sprookjes idem anno 2014

  2. Dergelijke burgemeesters moeten dadelijk door het eigen volk uitgeschakeld worden want die lul hoort de belangen van het eigen volk te behartigen en niet dat van vreemdelingen en zeker niet van die perverse waanzinnigen die als hobby hebben ‘kinderen misbruiken’.
    Laten we in heel de westerse wereld die lullen uitschakelen die opkomen voor die barbaarse smeerlapperij.

    • Hoe, Jean? Het enige middel is in het kieshokje en we weten voor wie er gestemd wordt.

      • In de hoop dat daar dan niet te veel gefoefeld wordt. Ondanks dat “specialisten zeggen dat, dat niet kan, heb ik er mijn twijfels over.Reeds jaaaaaaren.

Reacties zijn gesloten.