In Nederland gaat de Pietenfobie over…

…niets anders dan geld!

Permalink voor ingesloten afbeelding

Net begonnen, maar de nieuwe site van Joshua Livestro weet nu al spijkers met koppen te slaan. Jalta legt bloot: anti-Zwarte Piet gaat gewoon over geld.

“Laat u dus niet bedotten. De tegenstanders van Zwarte Piet doen zich dus voor als koene strijders tegen racisme, onrecht, discriminatie en meer van die onfraaie zaken. Maar de waarheid is dat dit slechts een sideshow is. Waar het de Quincy Gario’s, Sunny Bergmannen en Perz Long Joys echt om draait is het leegvreten van de Nederlandse staatsruif.”

De nieuwe opiniesite Jalta is pas vier dagen oud, maar weet al spectaculair nieuws te maken alsof men al jaren bezig is. Een vanmiddag verschenen infographic op de website maakt duidelijk dat de vooraanstaande zwarte piethaters in Nederland helemaal niet zulke idealisten zijn. Sterker nog: hun enige doel met de campagne tegen zwarte piet is het veiligstellen van Nederlands belastinggeld voor eigen doeleinden. Via een wirwar aan allerlei belangenorganisaties pogen de cultuurmarxisten dit werkelijke streven te verbergen, maar slimme rechtse mensen houd je niet voor de gek: lees verder…

Met dank voor de tip aan Wes Hardin.

 

1 gedachte op “In Nederland gaat de Pietenfobie over…

 1. Ben even gaan grasduinen in de Twitter berichtjes van Joshua Livestro waarbij deze twee mij opvielen.
  11 sept. ‘en ik bid dat God je met plagen zal treffen en je nageslacht tot in de zevende generatie zal vervloeken’. Joshua heeft zich bekeerd tot het christendom, als de informatie van Wikipedia klopt, helaas is dit geen christelijk standpunt.
  3 dec. ‘Niet echt kosher : Marine Le Pens Front National sluit enorme lening af bij bank uit Rusland. m.rfi.fr/europe/2014112… ‘
  Dat is pas nieuws daarom ging ik er verder naar op zoek bij CRIF (Conseil Représentatif des Institutions juives de France) niet de eerste de beste en met een enorme invloed. Het zijn geen vrienden van Marine en het FN maar het moet voor hen, als tegenstander, gefundenes Fressen zijn. De lening kwam niet aan bod. Het neemt niet weg dat ik erg gewaarschuwd werd voor het FN. Bernard-Henry Levy sprokkelde een hele reeks uitspraken bij elkaar. Zo is er een grand amour tussen Marine en de PVV, ‘de Nederlandse partij die om aan de sociale vrede te werken in Nederland er nog niets beter op gevonden heeft dan de Koran te laten verbieden’. In dat verbieden is hij niet geslaagd, maar dat nemen we er bij.
  Verder valt Marine op Martin Graf, die lid is en daar nog fier op is, van een Burschenschaft een studentenvereniging dus, zoals bij ons het NSV of KVHV. En natuurlijk is die Burschenschaft neonazistisch, of wat dacht je.
  De volgende sprokkel geef ik in het Frans weer omdat daarin ook het walgelijke (nauséabond) Vlaams Belang wordt vernoemd.
  ‘quand son parti cherche à se faire de nouveaux amis, il choisisse comme par hasard, le Parti de la Grande Roumanie, le FPÖ autrichien, l’Ataka bulgare, le Parti pour l’indépendance britannique, les Italiens d’ Alternativa sociale, le Vlaams Belang de Belgique, bref, ce qui se fait de plus officillement nauséabond dans l’ extrême droite européenne.
  Ik bespaar jullie de rest, alleen nog dat Xavier Alonso op 17 nov. schreef dat voor het FN un français juif n’est pas un Français comme les autres, schijnt te zijn.

  Ik ga over die uitspraken wijselijk zwijgen en besluiten met een twitter bericht dat Joshua Livestro op 3 dec. lanceerde, en ik momenteel geen meer toepasselijke woorden bedenk :
  ‘Dus als iemand dingen bij elkaar fantaseert en dat wetenschap noemt en anderen daar wat van zeggen, dan zijn de anderen fout.’

Reacties zijn gesloten.