Kameraden, tot de dood ze scheidt

Laurette O, de sympathieke zwarte madam (onze verontschuldigingen aan Willy Vandersteen), heeft naar goede sossengewoonte haar ex-man, Abbès Guenned, laten benoemen als regeringscommissaris bij de MIVB in het riante Brussel.

Je moet het hen nageven, de sossen, ze blijven kameraden, zelfs na een echtscheiding, zelfs na een (mogelijk?) crimineel verleden.  Ze heeft haar numero uno al eerder onder haar vleugels genomen.  Eigenaardig toch?  De man zou een ingenieursdiploma op zak hebben.  Het land b is vertwijfeld op zoek  naar vakkrachten en dan gaat hij doodleuk zijn broek zitten verslijten op een of ander kabinet of in een overheidsinstelling.

Eén ding staat vast: hij zal er niet slecht mee verdienen.  Wie de doopceel van madam O en haar numero uno eens wil lichten, raden we dit artikel aan.

NewsMonkey

5 gedachten over “Kameraden, tot de dood ze scheidt

  1. Slechts een reactie kan tot de mogelijkheden behoren ……

    LIEFDE IS …………….

  2. Hopelijk krijgen jullie geen last met de erven van Vandersteen. Die sympathieke zwarte madam in zo een slecht daglicht stellen.

  3. Bij de MIVB valt dan ook veel te graaien. Cfr het débâcle van de totaal nutteloze toegangspoorten, waar ze alle stations ondertussen mee uitgerust hebben.

Reacties zijn gesloten.