3 gedachten over “Franse ‘jongeren’: “bien fait!”

 1. De zoveelste slachtoffers ! Het is wel een hele geruststelling dat het absoluut niets te maken heeft met de Islam , enkel met Allah !

 2. We worden na de aanslag dan ook geconfronteerd met de meest uiteenlopende reacties. De ene al meer schijnheiliger als de andere… met Hollande als de primus.
  Als de dader terroristen zijn uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika dan dient men te weten dat Frankrijk ook één der wapenleveranciers is aan al deze terroristen, en ook één der drijvende krachten is in de strijd tegen Assad in Syrië!!!
  Zie bruggetje!!
  http://www.blacklistednews.com/France_Armed_Terrorists_that_Struck_Paris/40645/0/38/38/Y/M.html
  De Fransen worden nu van hun eigen vlooien gebeten!!
  Men kan dus niet elders de terroristen aanmoedigen en bewapenen en dan moord en brand schreeuwen als men zelf prijs heeft.
  Bovendien staan de sluizen in Frankrijk vierkant open voor al dat soort.
  Deze aanslag is dan ook maar kunnen gebeuren met actieve medewerking van de Franse regime.
  Afgezien van wat voorafgaat dient men zich toch de vraag te stellen : Cui Bono??
  De manier waarop deze aanslag ook is uitgevoerd duidt niet op “amateurs”!!
  In Parijs, Londen en Washington zal men zeker weten wie er werkelijk achter zit.
  Een zaak is al wel zeker, de aanslag zal worden aangegrepen om maatregelen te treffen die niet gericht zijn tegen de “terroristen” maar wel tegen al diegenen die in het verzet zijn tegen de multiculturele mesthoop. De reacties in de Duitse pers geven al een gedacht!!
  De komende dagen zullen we klaarder zien in deze aanslag. Zeker als er weer een dader met zijn ganse wapenuitrusting ergens van de bus geplukt wordt!!

  Het is dus dit verzet zoals Pegida dat het probleem en het gevaar is, en dus niet de vreemdelingeninvasie met de islam op kop.

Reacties zijn gesloten.