Nu schreeuwen ze moord en brand…

… maar in de politiek, in de EU, in Frankrijk, in het land b, in Vlaanderen… zullen ze de verrijkers blijven pamperen en ten strijde trekken tegen de zgn. ‘xenofobe’, ‘racistische’ partijen*, die het enigste wapen zijn dat de bevolking nog heeft om de vernietiging van onze cultuur en waarden te doen stoppen!

* Arm Vlaanderen!

2 gedachten over “Nu schreeuwen ze moord en brand…

 1. ik zou de reacties maar geloven als ze voordien hetzelfde getoond hadden van de islamistische daden en doden

 2. Inderdaad, er gaat niets veranderen in de positieve zin. Wel integendeel, er zullen nieuwe wetten komen die dan selectief gaan toegepast worden door de nomenklatura binnen het apparaat, tegen de boodschappers met het slechte nieuws(=de waarheid) die dan ook de tegenstanders zijn van deze massale invasies.
  De reacties in de duitse pers zijn al veelzeggend.
  De reacties van verontwaardiging moeten dan ook met een “kilo zout” genomen worden, deze dienen enkel zoals men in het frans zegt ::”pour le besoin de la cause”.
  Eenmaal dat het stof gaan liggen is, is het terug zoals vroeger.
  Het kan dan ook maar niet genoeg gezegd worden, dat de “aanslag” er dan ook opgericht is alle verzet tegen de NWO te neutraliseren, en waarbij de massale immigratie(=met de islam op kop) het voornaamste wapen is van deze NWO.
  Zoals voorspeld in een andere reactie is de “false flag” er dan ook gekomen. De samenzweerders zullen nooit dulden dat de” idioten van Pegida e.a.”(= in hun ogen) de plannen dwarsbomen.
  Deze ganse zaak stinkt dan ook tien uren boven de wind!!!
  De “onderzoekers” hebben wel geluk. De daders hebben hun papieren vergeten in de wagen!!!!
  Er is ook een mogelijk een verband met de geplande franse militaire interventie in Lybie. Moest men een voorwendsel hebben om dit te kunnen rechtvaardigen??
  http://www.france24.com/fr/20140909-libye-le-drian-operation-barkhane-libye-jihadisme-irak-ei/
  In alle geval zullen ze er in de rue des Cadets in Parijs bij het Groot Oosten er zeker meer van weten.
  Hetzelfde soort waarmee Bartje nu ook in de regering zit!!!
  Het is goed dat hij Peter Mertens van PVDA aanpakt, maar het was nog veel moediger geweest als hij de echte samenzweerders achter deze vreemdelingeninvasies had ontmaskerd.(= Invasies die er op gericht zijn onze westerse maatschappij te vernietigen).
  Bij alle reacties worden we dan ook geconfronteerd met heroïsche gevechten om toch maar niet te moeten zeggen wat er moet gezegd worden, over deze “samenzweerders”.
  Men dient zich dan ook niet te verdedigen tegen beschuldigingen van racisme en dergelijke, maar de aanvallers ontmaskeren. Er zijn elementen genoeg =zie Zwartboek Communisme.(met tal van gekende idolen!!). De aanval is immers de beste verdediging. Als het op leven of dood aankomt, breekt nood wet, en is alles toegelaten.
  Ik had dan ook liever in het parlement een “scheldtirade” vol vitriool, gehoord tegen de maffia van de broeders en kameraden, dan een beleefde motie.
  Het was nu een enige gelegenheid geweest om ze aan te pakken.(met inbegrip van de verraderspers).
  Ik weet ook dat dit alles niet zonder risico, en dat men dan beter zijn begrafenis voorbereidt, maar als men verkozen is dient men dan desnoods de risico’s te nemen. Ik spreek van ervaring zonder verkozen te zijn!!!.

Reacties zijn gesloten.