On peut pas souhaiter de mort…

… mais c’est bien fait!

De moslimgemeenschap(pen) in diverse landen werden opgetrommeld om de aanslag te veroordelen.  Politici, imams, vertegenwoordigers van de ontelbare goed-gesubsidieerde VZW’s haastten zich naar camera en micro om luid kond te doen dat dit toch echt erover was.  Maar de onderbuik ziet het enigszins anders:

View image on Twitter

6 gedachten over “On peut pas souhaiter de mort…

  1. Niet alleen in F wordt er steun en goedkeuring betuigd, berichten met gelijkaardige inhoud zijn legio te vinden in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Australië, Engeland (verder ben ik nog niet geraakt). Het lijkt erop dat er meer “verwarden” te vinden zijn dan “niet verwarden” in de islam. Maar dat is geen nieuws zeker?

  2. Wat hadden ze gedacht , dat de imams deze aanslag niet zouden veroordelen , dan verliezen ze hun uitkering . Ik vraag me af wat er zou gebeuren indien een imam de moed zou hebben om in naam van de Islaaaaam , Allah en zijn profeet , verontschuldiging aan te bieden en medeleven met de nabestaanden . Waar blijven de invloedrijke Koran geleerden , hebben die al iets van zich laten horen of vinden die het NORMAAL wat er gebeurd is

  3. De rode nullenzender kon natuurlijk niet achter blijven in het uit de wind zetten van de islam.
    Deze middag in het nieuws liet men een Turkse imman aan het woord en die begon zijn betoog met de woorden ” onze profeet van de vrede Mohamed”. Zo verlies je op voorhand al elke geloofwaardigheid natuurlijk. Je kan evengoed zeggen dat Dutroux bv geen pedofiel is, geen kat die je nog gelooft.

Reacties zijn gesloten.