Ego te absolvo

dhimmie soepjurkErvaringsdeskundigen voor de klas

Liesbeth Homans, charmante akela van de N-BA,  wil teruggekeerde “Syriëstrijders”, lees radicale moslim terroristen die de minder hete bodem van het land b verkiezen, voor de klas hun belevenissen – de verwachte getuigenissen van spijt, berouw…inbegrepen – en hun diepste zielsroerselen laten delen met de nog niet overtuigde leerlingen.

De poco politici geloven niet in straf.  Straf is contraproductief.  Begrip en reintegratie zijn de codewoorden.  Door geduld en begeleiding worden de misleide Allahaanbidders terug makke moskeegangers.  Modelburgers met een Vlaams cultureel erfgoedstamboom.  Broodnodige vakkrachten… Vul aan: u kent de terminologie.  Doet ons denken aan de zgn. “vrije opvoeding” van de zeventiger jaren.

Wie naar het beloofde land van Allah en zijn onverwoestbare maagden ging wist perfect wat hij daar ging doen.  Wie als diepgelovige moslim wil mediteren gaat naar Mekka, niet naar I.S.  In het Kalifaat kon de “strijder” zijn geweldfantasieën beleven, als beloning naar zin en willekeur verkrachten en niemand die hem tegenhield of bestrafte.  Als de teleurgestelde “strijder” merkt dat hij weliswaar zijn wildste fantasieën in werkelijkheid mag omzetten maar dat hij bovendien niets meer dan kanonnenvoer is – de Chinese Westerse vrijwilligers voor een éénmalige bommengordel zijn legio – dan wil hij liever terug naar het ondemocratische, racistische land van de niet inspirerende gevaarloze realiteit in het koninkrijk waar kafka en poco verdraagzaamheid de boven- en ondertoon voeren.

Ieder die een teruggekeerde I.S.-defaitist met fluwelen handschoenen aanpakt, hem met ons belastinggeld van een hangmat voorziet, hem wil “reintegreren, hersocialiseren, heropvoeden…” is even ziek als de godsdienst van de ultieme vrede-belijder, die met de grootste waarschijnlijkheid de grootste beestigheden begaan heeft.
Uiteraard zal elke teruggekeerde zondaar alles ontkennen.  Wie gelooft dat?  Juist!

Kijk even mee hoe I.S.strijders met hun gevangenen omgaan.  Hallo, poco media, iemand interesse om dit te delen?

#ISIS treatment of #Sunni prisoners — Horrific video!

Posted by Rudaw English on zaterdag 16 mei 2015

Meer bij Chris Janssens, Vlaams Parlement

FT

 

10 gedachten over “Ego te absolvo

 1. Homans is blijkbaar een adept van Jean Jacques Rousseau die geloofde ook niet in straf en zijn filosofie is door anderen gretig gevolgd. Alleen zijn eigen ongewenste kinderen ondergingen nogal een zware straf. Hij liet zijn vrouw die kinderen uitdragen, nam ze haar dan af om ze naar het weeshuis te brengen, het waren er in het totaal vijf. (Bekentenissen J.J. Rousseau) Die straf was voor zijn vrouw uiteindelijk onverteerbaar.

 2. Die teruggekeerde Syriëstrijders kunnen al beginnen met op de treinen hun belevenissen te delen met anderen…Er zullen niet altijd Amerikanen aanwezig zijn om hun te onderbreken. Vandaag op de Thalys, morgen op de tram?

 3. Mijn arabisch is niet zo goed maar ik meen dat een van die gevangenen zegde tegen zijn bewakers ” Ge kunt de bomen in , jullie zijn precies een stelletje janetten” ! ge zou voor minder ……(grapje ik spreek helemaal geen arabisch)
  Dat zijn dus de kandidaten die madam Homans voor de klas wil opvoeren ,als zij op vacantie komen naar onze streken . Als dat berouwvol krapuul ook zo tekeer zou gaan tegen leerlingen die niet luisteren , heb ik toch mijn bedenkingen voor het nu al legendarisch “Homans initiatief” . In ieder geval het zijn beesten ! Het is spijtig dat groen , rood en NVA , grote dierenliefhebbers zijn

 4. In 1945/46 maakte Krijgsauditeur Ganshof vander Meersch “kort spel” met die zogenaamde Oostfrontstrijders: “tegen de muur, of tegen een paal” mèt een executiepeloton dat blauwe bonen uitdeelde.
  Niet te geloven dat zo-iets niet meer zou kunnen in onze tegenwoordige tijd want de oorzaak was toch dezelfde als tegenwoordig: godsdienst !
  Nù tegen “apostates and infidels”, vroeger was het “tegen de goddeloze “bolchewieken”.

  • Toen heette het “verboden wapendracht bij een vreemd leger tégen het land b”. Alsof de djihadisten proppenschieters gebruiken en NIET tegen de westerse maatschappij in een vreemd leger de wapens opnemen! De “ervaringsdeskundigen” van toen, die het overleefd hebben, zijn nu quasi allemaal al begraven. Maar zij kregen geen tweede kans van de belgische staat. Integendeel, hoeveel leraren en schoolmeesters kregen beroepsverbod? Amnestie… moest het woord niet allang in onbruik beland zijn, dan stond het nu ook op de verboden woordenlijst.

   • Op de kansel werd toch opgeroepen om ten strijde te trekken tegen “de bolsjewiek”?

   • De politieke filosofie van het nationaal socialisme steunde erg op de werken van Houston Chamberlain, een Engels geboren maar in het Duits schrijvende auteur. Tevens schoonzoon van Richard Wagner. Het positieve 68 blz. tellende werk ‘die Erscheinung Christi’ geeft je een duidelijk beeld over wat de nazi’s met godsdienst hadden.
    Lees tevens de gesprekken van Cyriel Verschaeve met Goebbels en de bewonderende brieven van Rudolf Hess over het katholicisme (dat hij veel hoger schatte dan het protestantisme) aan zijn moeder.
    Voor het overige kan ik je nog naar enkele Oostenrijkse en Duitse katholieke bisschoppen verwijzen en uiteraard naar heel wat meer protestantse kerkleiders.

 5. Ene Ronald Janssen stond ook voor de klas en was tevens de sympathieke voor tal van collega’s.
  Psychopaten ,behulpzaam begrip en berouwvol, met een zekere( vorm) intelligentie.
  … De berouw volle strijder wordt een idool, part of the psycho islam game!

  Voor de goede orde wie deelgenomen heeft aan dergelijke slachtpartijen, of er zich aangesloten heeft in naam van een religie, of wat dan ook mag absoluut geen forum hebben, en stel me hierbij de vraag of er lessen getrokken zijn uit het ‘nazi’ verleden.
  voor Homas en co,moskee’s!

Reacties zijn gesloten.