U weet (niet) wat U mist!

mediamanipulatieWe moesten de laatste weken vaststellen dat verschillende video’s die wij op Golfbrekers plaatsten verdwenen zijn.  “Verdwenen” zoals in “gecensureerd“.  Niet alleen video’s maar bovendien werden regelmatige gebruikers met een “account” buiten gegooid.  Weg, zoals in “verboden“.  In het verdomhoekje geplaatst wegens niet politiek-correct.

Onze verontschuldigingen hiervoor.  Niet dat we er iets aan kunnen veranderen, maar het is een teken aan de wand.  Een ongewild compliment, want het betekent dat wij zaken aanklagen die liever niet aan het daglicht mogen komen.

De Duitse media hebben massaal filmpjes, reportages, vraaggesprekken e.d. van hun webstek genomen en – vanzelfsprekend – YouTube instructies gegeven de verspreiding via YouTube-gebruikers in te trekken.  Wat gebeurde.

Mark Dice werd door YouTube ondanks zijn populariteit omwille van zijn populariteit verwijderd. Mark is bekend voor de sarcastische manier dat hij de niet nadenkende, meelopende of linkse Amerikaan voor schut laat staan door hem voor de camera vragen te stellen die duidelijk maken hoe weinig –  of niets – deze op de hoogte is van de hedendaagse realiteit.  Zijn YT kanaal omvatte meer dan  800 video’s, had 55 miljoen kijkers en 265.000 abonnees vooraleer YT dit alles sloot voor zgz. “zware inbreuken” op hun richtlijnen.  Zijn kanaal werd later hersteld na massale protesten en steun van anderen in de alternatieve media. (Bv. “Gefopt!”  –  “Yes we can”)

WTF: Meisje drukt zes jaar oude puist uitAf en toe is het niet alleen ergerlijk maar ook gewoon hilarisch.  In hoever het uitknijpen van een puistje wereldnieuws is dat gefilmd moest worden ontgaat ons, maar dat deze video door YouTube verwijderd wordt omdat “de inhoud walgelijk of schokkend zou zijn” gaat boven ons petje.

Walgelijke beelden van de regenboogmens in zijn primitiefste vorm zijn daarentegen acceptabel.  Verheffend.  Opwekkend. Cultureel-verruimend.  Politiek correct.

Buiten het totale verbod op inhoud en gebruiker is er bovendien het “soft censorship” (de zachte censuur), vermomd als veiligheid voor de gebruiker.  Om de video te kunnen bekijken moet de kijker overschakelen op “safety mode”.  Klik hier voor meer info bij Conscious Reporter.

Ramptoerisme op afstand, “vluchtelingen“, is hét thema aller nieuwsberichten.  Goed voor 1/3 van de zendtijd van elke nieuwsuitzending.  Je zou bijna wensen dat de Kanaaltunnel wegens instortingsgevaar voor een jaar gesloten wordt of dat de wintermaanden met storm en hoge golven aanbreken.

Heer, bid voor ons, want zij – onze leiders – weten maar àl te goed wat ze (mis)doen! 

FVE

 

9 gedachten over “U weet (niet) wat U mist!

 1. Al die stoute misleidende Yoetuubekes werden bedekt met de mantel der liefde en verdraagzaamheid omwille van een mooie uitspraak door , indertijd Jesus himself … Heer vergeef het hun , want ze weten niet wat ze doen . Dat kan echter , alleen van toepassing zijn op de zalvende groenen en roden . Het krapuul weet heel goed waar ze mee bezig zijn

 2. Het is een kwestie van tijd of internet zal ook volledig onder controle gebracht worden van de occulte machten achter de NWO. (via de strijd tegen terrorisme, kinderporno… enz …).
  Het ganse systeem is immers gebaseerd op leugens en bedrog, en het grootste gevaar voor bedrog is de waarheid.
  Men wordt ook pas aangevallen als men een gevaar vormt, en men vormt een gevaar als men de waarheid zegt en schrijft.
  Dit wil ook zeggen, dat zolang men wordt aangevallen, zit men op het goede spoor.
  De dag dat Golfbrekers door VRT, Humo en de De Morgen wordt geciteerd als een betrouwbare bron , is er str…aan de knikker!!
  Deze controle zal ook gebeuren door de registratie van de bezoekers van “verdachte webstekken…” . zie hier het gevaar met Windows 10. Het wordt dan ook niet voor niks, gratis aangeboden.
  We zien hier dus de gestadige verandering naar een totale controle, zoals beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”.
  Ook de invoering van een volledig elektronisch betalingsverkeer hangt hier nauw mee samen.
  Het gaat hier dan ook een totale controle die enkel gericht is tegen de autochtone bevolking die een hinderpaal vormt voor deze NWO, en dus niet tegen de misdaad, terrorisme …!!!

  • Na het laden van Windows 10 moet men gewoon alles wat als “aan” verschijnt, uitvinken.

    • Wij hebben dit op Golfbrekers geplaatst met richtlijnen om de spionagetechnieken uit te sluiten. Men heeft echt wel de mogelijkheid ze te blokkeren. Maar de video is spoorloos ergens in het www verdwenen. Toeval?

     Hebben het zelf, na onze buurman – een IT-expert -, geprobeerd en inderdaad na het downloaden, configureren komt er een scherm waaraan je verondersteld wordt geen aandacht te besteden met ongeveer een tiental vragen/mogelijkheden die gepreconditoneerd zijn. Je moet ze dus tegenwerken. Het kan. Gewoon op elke vraag die gesteld wordt de schuiftoets naar (we herinneren ons de juiste terminologie niet meer) “neen”, of “niet uitvoeren”, of “niet geïnteresseerd” gebruiken en naar het volgende scherm gaan. Aanbevolen wordt bij je pc te blijven. We weten niet in hoever de vragen als “aanvaard” worden beschouwd als je geen tegenwind geeft. Heel de procedure van het begin tot het einde duurt ca. 1 uur en 15 minuten. De laatste 15 minuten zijn cruciaal.

  • Heb al meermaals ondervonden dat wanneer ik een site aantik die voor Internet niet door de beugel kan, ik de verwittiging krijg dat die site mijn computer kan schaden.

 3. Wat die stormen betreft, daar bid ik al langer voor. Het liefst met huizenhoge golven, niet te bevaren, ook niet voor de ferrydiensten van ‘links’. Met de ‘klimaatsverandering’ moet dat mogelijk zijn.

Reacties zijn gesloten.