Gefopt!

Dit is tegelijkertijd grappig en angstaanjagend.
In onze contreien is hij onbekend, de Amerikaanse grappenmaker Mike Dice, wiens video’s (in de stijl van verborgen camera-programma’s) de domheid van de linkse medemensch in beeld brengen. 

Zijn recentste “petitie” om Mount Rushmore te vernietigen wegens racisme – zijn ‘slachtoffers’ gaan helemaal mee in het verhaal de hoofden van de “Founding Fathers” te vervangen door minderheden en holebi’s – werd overtroffen door zijn speurtocht naar handtekeningen van de linksen om een 1%  “White Privilege Tax” – een extra belasting voor blanken “Blanke privilegies taks” in te voeren.  Dat ze daar bij de N-BA nog niet op gekomen zijn…

Op de petitie wordt aangevoerd dat de rijkdom onder alle minderheden moet verdeeld worden om meer evenwicht in de samenleving te bereiken.  “We gaan het gouden lepeltje uit de mond van de blanken nemen en terug in het jouwe steken,” vertelt hij aan een zwarte die enthousiast op het verzoek ingaat met het antwoord “Dat waardeer ik, joh!”
Allemaal hebben ze eerst een bijkomend vraagje maar dat weerhoudt hen niet vlotjes hun handtekening te zetten.  Enkelen weigerden omdat ze zich realiseren dat racisme bestrijden met racistische maatregelen niet kan.

Linksen zijn pas gelukkig als ze iemand anders ongelukkig kunnen maken, liefst hun politieke tegenstrevers.   Het liefst zouden ze hen in een goelag steken tot ze bekeerd zijn.

Mark Dice’s Youtube video’s werden meer dan 100 miljoen keer bekeken.  Hij is auteur van meerdere populaire boeken, bv. over de Illuminati, NWO, Bilderberg.

FT

5 gedachten over “Gefopt!

 1. De blanke man laten betalen voor de gekleurde immigrant is al lang de regel in iedere verzorgingsstaat. En zolang deze laatsten niet hetzelfde ondernemerschap en dezelfde werklust aan de dag leggen als de blanken of bv chinese of westerse immigranten, zal dat zo blijven, desnoods eeuwen lang, zoals de VS aantonen.

 2. Ik had reeds kennis genomen van de “exploten” van Mike Dice via de webstek van Prison Planet, waar men dagelijks een bloemlezing krijgt van de meest waanzinnige toestanden in de VSA.
  Ik denk dat Mike Dice dan maar beter zijn testament maakt en zijn begrafenis regelt, want een “ongeluk” is vlug gekomen. De manier waarop hij de draak steekt met het ganse” liberale”(=linkse) establishment is immers “dodelijk”.
  Anderzijds is de “White privilege tax” al jaren van toepassing op Vlamingen, en dat is geen grap.
  Wat ook geen grap is, zijn de plannen van Obama “to_restructure ” blanke wijken die te rijk en te blank” zijn!! Zie bruggetje :
  http://www.blacklistednews.com/Obama_administration_wants_to_restructure_neighborhoods_that_are_too_wealthy_and_white/44544/0/38/38/Y/M.html
  In verband met deze White privilege tax, en de gevolgen ervan, is het interessant te kijken aar Zuid Rhodesië (het Zimbabwe van Mugabe).
  http://www.zerohedge.com/news/2015-07-23/15-years-after-land-grabs-mugabe-invites-white-farmers-back-zimbabwe
  Gezien de catastrofale voedselbevoorrading, moet er een lijst opgesteld worden van blanke boeren die mogen blijven!!
  Ik verwijs naar de tekst.
  Nog belangrijker zijn de reacties.. waar nog veel kan gezegd worden, en iets waarvan de redactie van Golfbrekers zelfs niet meer kan van dromen!!
  In deze reacties worden ook verbanden gelegd tussen Zimbabwe en de VSA.
  Uit deze reacties blijkt ook dat Mugabe een product is van de London school of Economics (=een schepping van de Fabian society). Kazakkendraaier De Grauwe is daar momenteel ook actief als prof.
  Deze reacties zijn echter niet geschikt voor “gevoelige lezers”.
  De enquête van Mike Dice illustreert eens te meer waar het werkelijk om gaat voor een bepaald soort bevolking(en dit ongeacht de taal, etnie en huidskleur), en dat is de afgunst en nijd waaruit dan een haat en wraak volgt.
  Zelf is men voor het grote deel te lui, te tam, te plat, te ongedisciplineerd ..enz.. om iets op te bouwen en vervolgens is men dan verblind door wat anderen wel bereiken ..en dat is onaanvaardbaar. Vandaar dan de tirannie van de “solidariteit”.
  Alles wat links is, is dan ook gebaseerd op de cultuur van de “nijd” en de obsessie om op andermans kosten te leven. Op die manier wordt dan ook hun stemmenreservoir in leven gehouden.
  In België hebben we daar een “rijke” ervaring mee!!!
  Of het ganse systeem eenvoudiger uitgedrukt : de linkse krekel en de rechtse mier, waarbij de krekel leeft op kosten van de mier in naam van de “solidariteit”.
  Mieren die dit durven in vraag stellen dienen inderdaad afgevoerd worden naar de Gulag.

 3. Elke maand wordt er ongevraagd ongeveer 35(vijfendertig) euro solidariteitsbijdrage van mijn pensioen afgenomen.Voor wie en wat?

Reacties zijn gesloten.