Van Taxshift naar Taxlift

Bent u nu ook zo blij met de beslissingen van de regering waardoor we allemaal meer geld in onze portemonnee zullen krijgen opdat we meer gaan consumeren en de bedrijven in grote getale personeel zullen aanwerven?  Kan de staatssecretaris voor import snel-snel nog wat vakkrachten laten overbrengen.  We zullen ze nodig hebben want de eigen soort, die tot 67 moeten blijven werken, zullen absoluut niet volstaan om te voldoen aan de vraag.

Nutteloosheid van de PS wordt andermaal bewezen. Ook zonder hen kunnen lasten worden verhoogd.

We bekijken even onze laatste bankoverschrijvingen.  Verzekeringen duurder.  Onroerende voorheffing duurder.  Waterfactuur duurder.  Huisvuilophaling duurder.  Boodschappen duurder.  Openbaar vervoer duurder.  Gasfactuur duurder.  Niet voor ons van toepassing maar tevens duurder: kinderopvang, RVT, zwembad..  En de regering zorgt voor nog meer van dat fraais.  Niet dat wij last zullen hebben van een verhoging der roerende voorheffing of van beleggingstaks.

De zgn. “gezondheidstaks”, bijkomende belasting op alcohol en verhoging van de dieselaccijns wordt ingevoerd omdat de regering oprecht met ons welzijn begaan is. Uitgerekend Maggie De Block – hét uithangbord van gezondheid-puur – mocht komen pleiten voor het gebruik van minder suikers en alcohol.  Voor hoe dom houden de politici ons?  Ben Weyts zit elke weekend te dubben met welk regeltje en daarmee verbonden boete of belasting hij op maandag in de gazetten kan komen.  En Francken, de importsecretaris, flopt op alle fronten.  De asielaanvragen gaan de hoogte in.  Niet alleen haalt hij  bovenop het door de EU gevraagde quotum nog meer importburgers in huis, maar hij schiet bovendien qua repatriëring volkomen tekort want illegalen weigeren zich te laten uitwijzen.  Niks aan te doen, ze willen blijven.  Het land b is immens populair in de Prachtlanden. Gisteravond in Panorama werd er onomwonden gepleit voor een volgende regularisatieronde  want… niet schrikken… er zouden ca. 125.000 illegalen, uitgeprocedeerden, afgewezen belgiëbezetters hier rondlopen.  En zitten die allemaal met een bekertje aan de uitgang van de Aldi of in de metro te bedelen?  Op de een of andere manier worden ze door ons onderhouden.  125.000.  Moet er nog zand zijn?  Zo kennen we de VRT.  Emopolitiek.  Links.  Communistisch.  Tot we allemaal even arm zijn.  De leugenzender liet in Terzake de oppositie aan het woord: juist, ja, dé oppositie, de populaire Meyrem Almaci.  Het Vlaams Belang… ach… quantité négligeable voor de VRT.

eurobiljetJe moet het maar doen: Midden in vakantietijd je paradepaardje van de regering showen. Een mens zou toch verwachten dat de regering Michel trots is op haar zogenaamde taxshift? Dan presenteer je zo’n ‘prachtige verwezenlijking’ toch niet als iedereen op vakantie is?

De reden is simpel: marketing. De Belgen zijn op vakantie, niemand beseft bij een cocktail aan een strand dat hij of zij in eigen land momenteel gerold wordt. De kater komt achteraf.
Deze taxshift is een leugen. Het is niet eens een verschuiving van lasten, het is een ordinaire lastenverzwaring. Voelt iemand werkelijk het verschil met de Regering Di Rupo?  Lees verder….

FVE

 

6 gedachten over “Van Taxshift naar Taxlift

 1. Gezondheidstaks.
  Mag ik de heer Jan Jambon, de man die met bloemen zat te werpen naar Michel, erop wijzen dat er een heel groot gat zit in die taks. De geachte heren en vrouwmensen vergaten het beruchte etiket ‘kan dodelijk zijn’ te plakken op de koran en andere ideeën uit die moslim wereld en bijgevolg de passende taks te heffen op die artikelen. Dat etiket moet wel een ietsje uitgebreid worden : ‘kan dodelijk zijn voor de medemens’.

  De verhoging van de taksen is een zekerheid, voor mij een exacte wetenschap zoals de wiskunde, al het overige valt nog af te wachten.

 2. De krant GvA meldt mij dat in Hoboken vijf mannen zijn opgepakt. Ze hadden het door mij voorgestelde etiket niet opgeplakt gekregen, ook het vuurwapen dat ze bij zich droegen droeg dit etiket niet, noch de wagen waarin ze zich verplaatsten. Twee onder hen had het amnestie verlenende land b uit Guantánamo opgenomen. Ze werden wel door de politie in het oog gehouden, net zoals foutparkeerders en diegenen die het wagen om kruimels voor de duiven te strooien.
  Moussa Zemmouri uit Hoboken ex gedetineerde uit Guantánamo hebben ze drie jaar in dat kamp opgesloten. Je moet maar durven. Hij riep zijn onschuld uit in zijn boek : onschuldig in Guantánamo.
  In 2010 haalde hij de internationale pers omdat hij met advocaat Walter Van Steenbrugge, die nog altijd geen geschikte kapper heeft gevonden, de Belgische Staat voor de rechter daagde ‘omdat die de ogen had gesloten voor de manier waarop in Guantánamo zijn humanitaire rechten werden geschonden.’
  Die humanitaire rechten in het land b, hebben Moussa en zijn kompanen de mogelijkheid geboden om een diefstal te plannen. Het had ook een schietpartij kunnen worden vermits ze in het bezit waren van vuurwapens.
  Vandaag zal blijken of de lieverdjes aangehouden blijven of zich terug onder ons mogen begeven met of zonder etiket en gezondheidtaks : kan dodelijk zijn voor de medemens.

 3. Wat had men nu gedacht?? Deze regering , zoals deze van Di Rupo, is een “loge” regering.. Een loge die Vlaams vreemd en vijandig is en waarbij vooral Het Groot Oosten de “diktaten” van Parijs uitvoert. Wat er ook gebeurt, het zijn steeds de Vlamingen die moeten betalen en op alle mogelijke manieren geplunderd worden.
  Als dank worden ze dan door de belgische bezetter geterroriseerd via de vreemdelingeninvasies en de misdaadterreur.
  Alles verloopt dus volgens plan. Waar is dan het probleem?? In mei 2014 heeft immers het overgrote deel(=zijnde het klootjesvolk) daarvoor gestemd.
  De VRT (een belgische, francofiele, rode en loge zwijnenstal) is hier ook “partner in crime” of wat had men nu verwacht. Deze VRT maakt televisie en radio voor diegenen die er niet voor betalen, tegen diegenen die er wel voor betalen!!
  Het is diezelfde “zwijnenstal” die Bartje heeft gelanceerd!!
  Als het nu nog niet duidelijk dat de N-BA een door het regime op poten gezette “samenzwering” is, dan weet ik het ook niet meer. Het is deze N-BA die nu doet wat de anderen naargelang het geval niet willen, niet durven, niet mogen en niet kunnen.
  Een N-BA die vol zit met verraders en saboteurs.
  Na WO II zijn er oneindig veel meer voor oneindig veel minder vervolgd.
  In 2019, als het zolang duurt, zal alles duidelijk worden.
  Intussen is de aangerichte schade onmeetbaar en onherstelbaar.
  Intussen evolueren we op EUSSR niveau naar een “communistisch systeem” via de zelf uitgelokte crisissen. Een communistisch systeem dat gekenmerkt door de principes “iedereen arm” en “apartheid” (tussen enerzijds de elites, de partij en de Nomenklatura en anderzijds de “onderlaag”, het systeem dus zoals beschreven in de boeken “1984” en “Animal Farm” van George Orwell.).
  Een EUSSR waar de N-BA ook hand- en spandiensten aan verleent.
  Een EUSSR die een instrument is in handen van de stuwende krachten achter de NWO.(=waarvan het epicentrum gelegen is in The City in Londen).
  Is het daarom dat Bartje inderdaad naar Cameron (moeten) gaan is..om de bevelen te ontvangen??? Of was het om Bartje te herinneren aan de akkoorden van 1944 waarbij de toenmalige belgische regering alle rechten op de ondergrond in Vlaanderen verkocht heeft aan de Britten(met uitzondering van de Kempische steenkoolmijnen) waardoor er ook niet kan geboord worden naar olie en gas!!!.
  Het is spijtig dat Gerolf Annemans in zijn “tweet” over de PS de echte vijand niet durft vernoemen en dat zijn de loge mafia’s!!
  Een loge waarvan het belang nog altijd in Vlaamse en rechtse middens schromelijk wordt onderschat, voor zover ze er al het bestaan van zouden kennen!!! Onvergeeflijk!!!!

 4. Ik durf het bijna niet te schrijven om diegenen die geen ideeën hebben op een idee te brengen.
  Ik zie het nog gebeuren dat straks veldtochten worden gehouden tegen het schandelijk goedkoop plukken van frambozen, rode, zwarte en stekelbessen in eigen tuin.

Reacties zijn gesloten.