Djihad krijgt een heel andere dimensie

U gelooft het niet.  Niet mogelijk. Wie meent te weten dat het woord ‘djihad’ met de islamitische heilige oorlog, met de overwinningsdrang van moslims op weg naar de opperste vervulling van hun wereldlijke en gefantaseerde genoegens, onlosmakelijk en exclusief verbonden is, moet hier – kwestie van bij de zaak te blijven – zijn kennis bijspijkeren.

Neem kennis van deze vragenlijst, voorgelegd aan de raad van Rotterdam (gemeentebestuur), door de bollebozen van de SP en de moslimpartij NIDA:

Te dom voor woorden: Rotterdamse SP stelt raadsvragen over ‘Israëlische jihad’

Er ontbreken nog twee vragen bij de afbeelding.

7. Zijn er binnen de driehoek concrete werkafspraken gemaakt over het opsporen en strafrechtelijk vervolgen van Israëlische jihadronselaars op Rotterdams grondgebied? Zo ja, welke? Zo niet, gaan deze er komen?

8. Is het mogelijk organisaties die de Israëlische jihadgang op enige wijze ondersteunen, zoals Sar-El en het CIDI, op een zwarte lijst te plaatsen en blijvend uit te sluiten van subsidies, gemeentelijke diensten en vergunningen? Zo niet, waarom niet?

De acht vragen krijgen een toelichting over de staatsterreur van Israël en de te verwachten exodus naar het Heilige Land van jongeren om daar op legerbases te worden ingezet en die mogelijk getraumatiseerd zouden kunnen terugkomen, waarna ze een gevaar voor de samenleving kunnen vormen.

Nvdr: Ook in Antwerpen wordt alarm geslagen.  In de Antwerpse Pelikaanstraat werd er een aanwervingskantoor geopend.  Snel inschrijven is de boodschap.  Een goede raad: vlieg niet met El Al.

 

3 gedachten over “Djihad krijgt een heel andere dimensie

  1. En dan te bedenken dat de beruchte Anja Meulenbelt zopas haat SP lidmaatschap heeft opgezegd omwille van hun flauwe reactie op de Israelische terreur. Anja zat jaren in de 2e kamer, maar hield zich uitsluitend bezig met Gaza zoals blijkt uit haar blog, waarop reageren al lang niet meer mogelijk is. Ze was ook getrouwd met een Gazaan. Als je haar foto ziet weet je waarom ze niemand in NL vond.

Reacties zijn gesloten.