8 gedachten over “Twietjes

  1. Toen ik nog actief lid was van het Antwerps politie-korps waren er bepaalde oversten die niet vies waren van een mannen achterwerk . Eentje klom zelfs tot de hoogste top. Voor mij geen probleem zolang hetero’s geen rode kaken krijgen en een minderheid gaan vormen . Roze fluitjes gaan uitdelen vind ik echter een brug te ver . Voor mij is dat een degradatie van een politie-korps . Wij zijn er voor iedereen , hoe moet ik dat gaan interpreteren .

  2. Dewinter laat het min of meer overkomen dat dit een actie was van de politieman in de straat zelf. Zij volgden enkel orders op van hun oversten, en die oversten krijgen hun orders van? Juist DE BURGEMEESTER.

    • Kunnen die dat niet weigeren? Hebben die geen vakbond dan? Moeten straks politiemensen verplicht in gay parades meelopen zoals in NL, het sociaal laboratorium van de wereld? Als daar straks drugsdealers of mensensmokkelaars een optocht organiseren, doet de NLse politie ook mee, want ‘ze zijn er ook voor hen’ nietwaar.

  3. Och we moeten verdraagzaam zijn . Nonkel agent is er inderdaad voor iedereen , Lesbiennes , biseksuelen , homo’s , dragqueens , zelfs hetero’s . Zolang ze het korps niet verplichten om met een pluim in het achterwerk op een N-VA praalwagen , op een roze fluitje te blazen , onder begeleiding van de burgemeester en tamtam geroffel , kan het mij feitelijk niet schelen .Wat ik erger vind ! Die gaypride is een rechtstreekse klets in het aangezicht van onze Antwerpse Islaaaambroeders . Normaal in vele landen van het MO worden jeanetten en aanverwanten op de een of andere manier afgemaakt. Hier staan ze op praalwagens , half in hunne blote , kushandjes te werpen naar de geillustigen. Het verliep allemaal zonder incidenten dan kan het eventueel de wil van Allah zijn !

Reacties zijn gesloten.