BrEUssel, de stad waar islamitische bendes de plak zwaaien

EU-hoofdstad Brussel zinkt weg in criminaliteit door Marokkaanse motorbendes
Een ware nachtmerrie voor de gewone Europese burgers begint werkelijkheid te worden nu blijkt dat bestaande misdaadbendes, die voornamelijk worden gerund door migranten, de krachten bundelen met de vele duizenden ISIS aanhangers onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’ waar onze leiders massaal de grenzen voor hebben geopend. Hierdoor dreigen veel wijken en straten, ook in kleinere steden, binnen korte tijd te veranderen in levensgevaarlijke no-go zones waar islamistische misdaadbendes het voor het zeggen hebben, omdat de politie niet voldoende middelen zal krijgen om tegen hen op te treden.

Lees verder bij Xandernieuws…

6 gedachten over “BrEUssel, de stad waar islamitische bendes de plak zwaaien

 1. Het wordt de hoogste tijd dat groene… Kristof Calvo en… rode Bert Anciaux laten zien dat zij haar op hun tanden hebben . Zij moeten die marok motorbendes uitnodigen voor een vergadering . Ze moeten dat krapuul duidelijk maken dat het zo niet meer verder kan . Indien zij niet willen luisteren , moeten die politieke kopstukken dreigen met een verbod om nog op hun partij te mogen stemmen . Het zal zonder twijfel indruk maken op dat straatschuim . Binnen de kortste keren laten zij zich inschrijven als koorknaapjes of als vrijwilliger om oudjes hulp te bieden

 2. “De”ideale biotoop voor hen! Advocaten zijn pro,burgemeester pro,grecht pro,allochtonen pro …

 3. Bangkok, Thailand (CNN)—Thai police have arrested a suspect in a bombing that killed 20 people and wounded scores more at a shrine in Bangkok this month, authorities said Saturday.

  The man, also suspected of involvement in a second blast a day later in Bangkok,However, he is not the man in a yellow T-shirt and dark-framed glasses who was identified from surveillance video as the chief suspect in the bombing, Prawut said.

  “The man we have is not the man in the sketch, but we believe he is part of the network which carried out the two bomb incidents,” he said.

  “At first we thought he is Turkish. But we just found out two Turkish passports he is holding are all fake.

  “We also found many empty fake passports, also various kinds of evidences.”

  Prawut said investigators hunting for clues had “also found the same type of ball bearings in this man’s apartment.”

  .

  The apartment is in the Nong Jok suburb, an area known to house a large Muslim community.

  The deadly explosion at Bangkok’s Erawan Shrine — a spot popular with tourists and locals — wreaked havoc on August 17. The second blast, which occurred at a pier on the Chao Phraya River that flows through Bangkok, did not cause any casualties.

 4. Het gaat hier over veel meer dan Marokkaanse motorbendes.
  Er in eerste instantie het gewone straat krapuul. (autochtoon en allochtoon). Vervolgens zijn er dan etnische georganiseerde bendes met naast de voormelde motorbendes ook o.a. de Afrikaanse bendes waarvan één met de gevleugelde benaming “Black demolition”!!
  Vervolgens zijn er dan tal van vooral extremistische islam “organisaties”(sic), waar de grens met de gewone misdaad flinterdun is.
  Belangrijker echter, maar minder zichtbaarder zijn de mafia’s(op etnische basis) van over de ganse wereld, die in brussel actief zijn waar ze gezien de “multikul” kunnen beschikken over een aangepaste “logistieke infrastructuur”, en in een “corrupte sfeer” ongehinderd kunnen “bloeien”.
  Hiermede hangt dan de “witteboorden criminaliteit” samen. Brussel is immers een paradijs voor fictieve en postbus vennootschappen. De bestrijding van zware internationale fraude is immers een “lachertje”!!
  Vervolgens zijn er dan nog tal van “geheime diensten” die brussel gebruiken voor hun “on -officiële” activiteiten..en waar de grens met de zuivere misdaad en politiek geïnspireerde misdaad door elkaar lopen. De Iran Contra -gate zaak is hier en voorbeeld van.
  Dit alles vormt dan een explosieve cocktail.
  Daar tegenover staat dan een administratie – politie en gerecht, die volledig onder controle zijn van de linkse en de loge mafia’s, en ondermijnd zijn via de diversiteit. (het paard van Troje zit dus al binnen). Deze liggen enkel wakker van extreem rechts en van “les flamins…”
  Het belangrijkste en dan ook het grootste probleem & gevaar zijn echter de politieke verantwoordelijke, in de rol van “verraders” die de rode loper uitrollen voor de voormelde fauna en flora, en dit voor rekening van hun “zetbazen”.
  Het “officiële gezag” heeft de facto reeds de controle verloren over Brussel.
  In de plaats is een ondergronds parallel systeem gekomen dat ontsnapt aan elke controle.(in de volksmond zou men zeggen : ze zijn op hun eigen begonnen!!!).
  Ik kan dan ook alleen maar aanraden om Brussel te verlaten, vooraleer het te laat is. Zet er vervolgens een muur rond. Als het ontploft zonder muur, wordt de rest van Vlaanderen ook meegesleurd in de ondergang.
  Ik verwijs in dit verband naar de publicatie met de tekst van Mathias Storme.(=met de wijze raad om de valies klaar te zetten)
  En ontploffen zal het … en zoals gewoonlijk zal het startsein gegeven worden in Frankrijk!!
  Een zeer grondige analyse :
  http://freies-oesterreich.net/2014/07/24/immigration-islam-buergerkrieg/
  door :
  Zum Autor: Guillaume Faye (* 1949) ist Journalist und einer der führenden Theoretiker der Neuen Rechten in Frankreich. Sein Blog: guillaumefayearchive.wordpress.com/
  De originele franse versie is te vinden op :
  Französischer Originaltext: fr.novopress.info/172508/immigration-islam-vers-guerre-civile-analyse-polemologique-guillaume-faye/
  Zijn analyse is eveneens van toepassing(op enkele details na) op belgië en zeker op brussel :
  Gemakshalve enige citaten :
  1.”Die Machthaber verfügen demgegenüber über keine Antwort, da es die offizielle Strategie ist, die Realität zu leugnen. Sie agieren damit ähnlich weltfremd wie dereinst Marie Antoinette… (3)(=einde citaat)
  2.”Mit Orwellscher Fabulierungskunst versucht die Oligarchie noch, uns die Immigration als eine „Chance für Frankreich“ zu verkaufen, wo der gesunde Menschenverstand sagt, dass uns eine Katastrophe bevorsteht”(=einde citaat)
  3. Een citaat met een verwijzing naar een onverdachte bron =Aristoteles :
  “Von Aristoteles stammen umfangreiche Schriften, die wir leider heute nicht genug lesen, in denen er erklärt, dass jede multiethnische, multikulturelle, heterogene Stadt zum Bürgerkrieg, zur Anarchie und zur Despotie verurteilt ist, um auf diese Weise zu versuchen, die Scherben wieder aufzusammeln. “(=einde citaat).
  4.Een “dodelijke” analyse in één zin :
  “Carl Schmitt sagte, dass ein Feind niemals im Recht oder Unrecht ist, sondern entweder Sieger oder Verlierer, und damit basta.(=einde citaat).
  Als wij de verliezer zijn… dan is het definitief gedaan.
  In feite is de ganse tekst van Guillaume Faye belangrijk !!!
  Het feit dat de juiste analyses van het gevaar en de dreigende ramp beschikbaar zijn, maakt het “(hoog)verraad” van de politieke verantwoordelijken nog zoveel te erger.

 5. Allahschreeuwers die motoren bezitten?
  Volgens mij mag dat niet van allah.
  Zie verder de citaten van Khomeini.*
  * In Amsterdam zijn er een paar die last hebben van een
  zonnesteek…
  http://tinyurl.com/opus8s2

Reacties zijn gesloten.