7 gedachten over ““Zorg dat je Europa kunt verlaten”

 1. Enkele bemerkingen :
  1. Wat Mathias Storme schrijft is niet nieuw. Als men de webstek Hartgeld raadpleegt , dan leest men er bijna dagelijks publicaties over de “Krisenvorbereitung” en over “Fluchtburgen” . De vraag is waar naartoe??? Ik zie geen oplossing, en als er toch ergens veilige oorden zijn, dan zal het heel veel geld kosten, en als dit laatste op is, dan vliegt men buiten!!
  2.Mathias Storme heeft het over “…er niet in slagen….”. Blijkbaar heeft Mathias Storme het ook niet door dat deze “invasie” gepland is, en dan ook moet doorgaan.
  De verraders en hun zetbazen hebben helemaal niet de bedoeling dit “probleem” op te lossen, wel integendeel. Alles verloop momenteel volgens plan, het Coudenhove Kalergi plan.
  Een plan dat er op gericht is onze westerse beschaving te vernietigen.
  Met de verwijzing naar deze vernietiging heeft Mathias Storme het in de inleiding van zijn tekst het wel bij het rechte eind. In tegenstelling tot zovele anderen, is dit al een goed begin. Zijn zeer onrustwekkende toekomst voorspelling is ook juist.
  Het enige wat nog ontbreekt is de verborgen agenda en identiteit van de verraders en hun zetbazen.
  Ik verwijs opnieuw naar een recent bruggetje (met onderaan een beschikbare Nederlandstalige versie) :
  http://www.informationclearinghouse.info/article42742.htm
  met als titel :”Europe in free fall”!
  Hopelijk gaat men in rechtse en nationalistische middens de voormelde tekst van een autoriteit als Mathias Storme gebruiken om de “stormklok” te luiden.
  Het eerste wat nu te doen staat is het verspreiden van de “waarheid” om het “klootjesvolk” alsnog wakker te schudden. Alles is hierbij toegelaten onder het motto “nood breekt wet”. De tekst van Mathias Storme is daarvoor zeer bruikbaar.
  Bv voor een campagne met de slogan ” Staat je valies ook al klaar….!”. Bij de ouderen kan hierbij verwezen worden naar mei 1940!!!

  • We kunnen nu al voorspellen hoe de N-VA-top zal reageren. Matthias allicht ook. Ter herinnering: na de uiteindelijke veroordeling van het Vlaams Blok in 2004 door het Hof van Beroep in (niet toevallig) Gent was hij het die erop reageerde met “het bijna een morele plicht was op die partij te stemmen”. Waarop hij uit het partijbestuur van de N-VA verwijderd werd en geen verkiesbare plaats op een lijst nog mocht bekleden. Zelfs jaren later, nadat de N-VA senatoren mocht coöpteren, werd hem – als een eminent deskundige – dit niet gegund maar opteerde de N-VA voor de inmiddels omstreden Pol Van den Driessche en Jan Becaus, illustere journalisten van de resp. even illustere zenders. Liever dit tweetal, zonder enige kennis, dan een beslagen Vlaams-nationalist. … Of mogen we even stout zijn?… Juist daarom!

   Nog dit: kan er iemand de volledige tekst van het artikel in een reactie bezorgen? Waarschijnlijk zit het verpakt in een betalend artikel: opiniestuk http://www.standaard.be/cnt/dmf20150828_01839013 . Het zou dit weekeinde gepubliceerd zijn.

  • Op Groenland is nog heel veel plaats en gezien de berichten dat het ijs daar smelt en je daar binnen enkele jaren in zomerse kledij kunt rondlopen, kan niemand ons nog tegenhouden.
   Ijsland biedt ook een alternatief en vermits dat land ‘het geheugen van germania’ is met zijn Edda, zijn we daar nog beter op onze plaats. We kunnen onze droogkast buiten gooien omdat je was daar droogt in de wind, zelfs als het regent + onze bulex want je hebt er warm water bronnen. Stofdoeken heb je evenmin nodig want het is een stofvrij eiland, zoals Rügen, wat het werk van de vrouw en de nieuwe man aanzienlijk verlicht en niet te verwaarlozen, je gaat gezonder eten op alle drie die eilanden omdat de vissen uit de zee recht in je mond springen. Op Rügen krioelt het dan nog van de paling en kan je een restaurant opstarten met ‘paling in ‘t groen’ en andere bourgondische specialiteiten.
   Vraag is : hoe makkelijk kom je er binnen?

   • Om er binnen te geraken is Rügen, denk ik, geen probleem. Maar ik vrees dat ook daar binnen kort veel nieuwe ‘vakkrachten’ zullen toestromen… 🙁

 2. Zorg dat je Europa kunt verlaten ( maar dan zonder Europees parlement ) Het lijkt me een goed idee om niet te worden onderworpen aan middeleeuwse leefregeltjes . Goed , maar waarnaartoe ? Ik zie ons niet in rubberbootjes den Atlantic oversteken . De oplossing , ik heb het reeds geschreven , vluchten naar de leeggelopen prachtlanden van het MO . Nadat we daar Allah met bruine zeep aan zijn buik naar richting “exit” hebben geschoven , zouden we inderdaad opnieuw een beschaving kunnen opbouwen , terwijl Europa totaal in verval geraakt door hunne plezante Godsdienst . Het gevaar is niet denkbeeldig dat zij opnieuw met vluchtelingenbootjes de oversteek wagen naar hun vroegere thuislanden . Opnieuw een gouden tijdperk voor mensensmokkelaars . Opnieuw gedwongen naastenliefde door De Verenigde Staten van het Midden Oosten. Opnieuw zouden die sukkelaars een taxi eisen om naar hun hotel te worden gebracht , Opnieuw onlusten , vandalisme , betogingen , verkrachtingen en dergelijk Islam geneugten . Want alles wat wij hebben opgebouwd is “opnieuw” bezit van Allah en zijn slaafjes

 3. Lap, het is toch God geklaagd. Heb enkele uren geleden Groenland, Ijsland en Rügen in beeld gebracht en wat gebeurd er? Syriërs komen langs de Noordpool Europa binnen.
  Ropie zag het al aankomen, hij schreef zijn vrees voor die nieuwe ‘vakkrachten’ al neer.

Reacties zijn gesloten.