Alle wegen leiden wèg van Mekka

KirkenesSyriërs vinden nieuwe route naar Europa: via de noordpoolcirkel

De Balkan en de Middellandse Zee zijn niet de enige toegangswegen voor ontheemde Syriërs naar Europa. Een groepje doorzetters is erin geslaagd om door Rusland en de noordpoolcirkel Noorwegen te bereiken.

Het lijkt een onwaarschijnlijk verhaal uit een film, maar volgens de Britse krant The Guardian is het toch echt de realiteit: tientallen Syrische vluchtelingen zijn erin geslaagd om via Turkije en Rusland het Noorse grensplaatsje Kirkenes te bereiken.  Lees verder…

7 gedachten over “Alle wegen leiden wèg van Mekka

 1. Is hen beslist door Brussel of Berlijn ingefluisterd, want Allah had geen idee van de noordpool.

  • Natuurlijk had a*** geen idee van de Noordpool, want de aarde is ènkel een platte schijf: een soort van longplay fonoplaat met als middenpunt Mekka.
   Dààop vérderbordurend hebben die Siriërs wél hun vel geriskeerd door zo “vlak nààst de rand van de wereld” hun tocht naar het Westen te maken… 😉 ge moet maar durven, nietwaar ?

 2. Iedereen die in deze ontwikkeling voldoende vooruit ziet wordt voor rechts, nazi, racist en vreemdelingenhater uitgescholden, of tuig. Politici en media ageren genadeloos tegen het eigen volk.
  Daarbij is in de hele wereld – zou onze historicus BDW en broer toch moeten weten – geen enkel voorbeeld waar een massieve inwijkelingen toevloed vredig geëindigd is. Of de indringers worden gedood en verdreven of de oorspronkelijke bewoners onderworpen en aan de ondergang uitgeleverd. Het zal nu niet anders zijn. Wat nu in het land komt is de burgeroorlog van morgen of de volksdood in de praktijk gebracht.

  Natuurlijk is dat geen toeval. Doorgedreven pogingen van Zionisten om Europa mee in de afgrond te storten, zoals zich dat in de USA al voordoet zijn ons deel, waarbij Zionisten niet noodzakelijk joden moeten zijn en joden niet noodzakelijk Zionisten. Zionisten, vrijmetselaars, jihadisten er zijn genoeg groepen om ‘God’s plan’ te vervullen. Deze groepen willen de wereld in chaos storten, in de waanzinnige hoop uit die chaos hun eigen wereldordening op te richten. Wereldwijd hebben ze elke oorlog begonnen en nu met het versassen van vluchtelingen naar Europa. Zonder deze invasie zou Europa zich aan de chaos kunnen onttrekken en veel sneller een eigen ordening vinden.

  • Anna,
   Een juiste analyse. Geronimo ging ook al in dezelfde richting in een andere reactie. Stilaan beginnen meer en meer “moedigen” te zien wat er zich werkelijk afspeelt, en durven ze het aan om de “verborgen agenda’s” op tafel te gooien.
   Het is dus niet alleen voldoende om het probleem op tafel te gooien, maar het zijn vooral de verraders en hun “zetbazen” die moeten ontmaskerd worden.
   Over wat ons te wachten staat herhaal ik een citaat uit één van mijn eerdere reacties :
   “Een citaat met een verwijzing naar een onverdachte bron =Aristoteles :
   “Von Aristoteles stammen umfangreiche Schriften, die wir leider heute nicht genug lesen, in denen er erklärt, dass jede multiethnische, multikulturelle, heterogene Stadt zum Bürgerkrieg, zur Anarchie und zur Despotie verurteilt ist, um auf diese Weise zu versuchen, die Scherben wieder aufzusammeln. “(=einde citaat).
   .Een “dodelijke” analyse in één zin :
   “Carl Schmitt sagte, dass ein Feind niemals im Recht oder Unrecht ist, sondern entweder Sieger oder Verlierer, und damit basta.(=einde citaat).
   Een analyse van het verraad in Duitsland : zie bruggetje :
   http://buergerstimme.com/Design2/2015/08/mayday-mayday-hier-spricht-das-pack/
   Het gaat hier om een striemende aanklacht tegen de verraders, met IM Erika in de hoofdrol!!

   • @ Lovenaar,

    in de grond is het vrij eenvoudig om die zetbazen te herkennen, gewoon oren en ogen open : ieder die, om zich te kunnen handhaven, speculeert op zogezegd Vlaams fanatisme, nationalisme, racisme, fascisme en andere broodjes van hetzelfde deeg, behoren tot de club.

    Andere constatatie van Aristoteles : Sparta ging zijn ondergang tegemoet toen de vrouwen het daar meer en meer voor het zeggen kregen.

 3. Heb ik ook gevreesd toen ik gisteren de extreemlinkse Maaike Cafmeyer bezig hoorde tegen Gwendolyn Rutten. Ook de overmacht aan vrouwen bij linkse manifestaties duidt in die richting. Zij hebben het makkelijk: zij kunnen een land naar een oorlog stemmen maar ze moeten zelf niet meevechten.

Reacties zijn gesloten.