Zwijgen wordt de norm in Zweden

Zweden zal elke kritiek op immigratie vervolgen

Na Kerstmis van dit jaar zal in Zweden een nieuwe wet in kracht treden, die moet toestaan mensen, die kritiek hebben op de immigratie, voor de rechtbank te dagen.

Het voorstel van de Grondwetscommissie werd in het parlement goedgekeurd. Andrew Norlén, parlementslid en lid van de b.g. commissie, gaf tijdens een eenzijdig ‘debat‘ deze uitsmijter: “Ik denk niet dat er vele vervolgingen zullen nodig zijn vooraleer het signaal door de samenleving zal begrepen worden dat het internet geen land is waar er wetteloosheid heerst, the sheriff is back in town. “

De bedoeling is dat deze nieuwe wet ervoor moet zorgen dat de Zweedse bevolking moet ophouden met klagen over het feit dat hun land in een derde wereldnatie veranderd wordt.

Zweden, waar de vrijheid van meningsuiting gewoon uitgegomd wordt. Niet veel anders dan in  Turkije, waar Erdogan nu zelfs de mogelijkheid onderzoekt om het internet helemaal uit te schakelen.

We verzamelden enkele video’s over de immigratiepolitiek (zo zijn er tientallen te vinden op het internet) en de gevolgen ervan in Zweden.  Weldra zullen dergelijke films verboden zijn.

Hier een video waarbij Nieuwe-Zweden grotere huizen eisen:

En hier nog een impressie van de verrijking:

En hoe de Joden bedreigd worden:

En deze video toont het gevaar van de moslim infiltratie:

Pat Condell klaagde de situatie in Zweden al aan in 2012:

Enz.

FT

8 gedachten over “Zwijgen wordt de norm in Zweden

 1. De volgende stap….als een Zweedse vrouw verrijkt wordt met een verkrachting en enige kritiek heeft op dat gebeuren , geen begrip toont of verdraagzaamheid noch het plezant vond kan vervolgd worden ! door een Reutekenteut Rechter ……Het is nu bewezen , Collectieve dementie bestaat echt !

  • Niet “als”, René, telkens het gebeurt. Ook daarover zijn er cijfers en video’s, maar we kunnen onmogelijk alles plaatsen. Google eens “Sweden rape “

 2. En ze blijven hun kop maar in het zand steken!!

  Radicale moslims nemen Britse scholen over

  Radicale moslims nemen Britse scholen over

  Door Pieter Immerzaal – dinsdag 22 april 2014, 07:50 in categorie: Samenleving

  In Birmingham hebben radicale moslims het gezag overgenomen over een aantal openbare en zelfs Christelijke scholen. Meisjes mogen maar een beetje meedoen en moeten achterin de klas zitten, het godsdienstonderwijs gaat slechts over de islam, er zijn verplichte lessen Arabisch, ook voor autochtonen, op een school krijgen ‘christenen’ helemaal geen les – die moeten zichzelf vermaken – en op een school is zelfs een gastles gegeven door een haatprediker die onder meer pleit voor het doden van homo’s.

  Volgens de Sunday Telegraph is er sprake van een gecoördineerde actie onder de naam Trojaans Paard die zoveel mogelijk scholen in Birmingham onder de controle van de radicale Islam te krijgen.

  De regering heeft een onderzoeker aangesteld die de situatie in kaart brengt

  Publiceer op Facebook

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  Publiceer op Twitter

  10

  10

  10

  10

  10

  10

  10

  10

  10

  Publiceer op Google+

  Stuur in op NUjij

  Verzend met E-mail program

 3. Zolang de Zweden zelf niet reageren en blijven stemmen voor dezelfde politici hoeven ze van mij geen begrip. De kruik kan maar zo diep gaan tot ze barst. Ik ben verder van mening dat zelfs hier in België, de NVA-kiezers die verklaren dat de toevloed van verrijkers zal stopgezet worden, beter naar de uitspraken en hun kiesgedrag in de EU van de NVA-mandatarissen zouden moeten nagaan. Waar ze een andere partij van volksmanipulatie beschuldigen zouden ze beter aan introspectie doen.

 4. Het zou dus specifiek op het internet gericht zijn.

  “One of Sweden’s biggest newspapers, Expressen, used criminal hackers to break into Disqus and get the email addresses and identities of commenters online, and to reveal the persons behind the nicknames or anonymous user IDs. The newspaper sent a reporter and a cameraman to one person’s home and asked them about things they had written on different websites. Expressen published the names and photos of some people, which led to at least one person losing his job.”

  Let vooral op de laatste zin(arme Zweden)
  “Sweden’s immigration model is failing miserably … test scores in Swedish schools are plummeting … [and] crime in some areas has skyrocketed. Immigrants burned the Stockholm suburb of Husby for over a week last year.Many Jews now live in fear of attacks by Muslim immigrants and are leaving.Amun Abdullahi, a journalist for Swedish radio, left last year and returned to her native Somalia after she was attacked in the Swedish media over her news report about radical Muslim immigrants in Sweden

  .She told Swedish television that Mogadishu was safer than immigrant areas in Stockholm.
  http://pamelageller.com/2014/04/sharia-sweden-new-law-criminalizes-criticism-islam.html/

Reacties zijn gesloten.