Minder….in Denemarken

MarnixlogoNaar verluidt zou de Deense regering de immigratie uit moslimlanden naar Denemarken grotendeels stop gezet hebben. Dit werd kond gedaan in een mededeling van het ministerie van justitie.

Volgens ICE News zouden er quasi geen moslim ‘vluchtelingen’ in het jaarlijkse aantal (500), dat Denemarken opneemt, voorkomen.

Een woordvoerder van de Deense immigratieoverheid stelt dat het land wel tegemoet komt aan het opgelegde aantal toegelaten opvangzoekers maar slechts asiel biedt aan vluchtelingen die bescherming nodig hebben.

Volgens de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties  (UNHCR) is de maatgevende factor hun nood aan bescherming en niet welke religie ze beoefenen.
In de 1990-ger jaren waren het hoofdzakelijk moslim vluchtelingen, maar de richtlijnen voor asiel zijn sinds 2001 veranderd. Sinds 2005 werd de integratiegraad, resp. -bereidheid, van maatgevend belang.

Marnix

Bron: Ice News

 

3 gedachten over “Minder….in Denemarken

  1. Ik vrees dat dit alleen slaat op het jaarlijkse contingent vluchtelingen uit VN-vluchtelingenkampen waartoe alle westerse landen zich hebben verplicht. Ik zie niet in dat een links bewind het aantal moslim immigranten zou beperken.

  2. Ik vraag me af , als die heldhaftige struikelbaard Syrie-strijders die zo graag hoofden afsnijden . Komen die ook in aanmerking van de UNHCRVSNDLZBRT of kortweg mensenrechtenraad , als zij moeten gaan lopen wegens te gevaarlijk geworden.. Want tenslotte hebben zij dan nood aan bescherming . Misschien komt Boke Harem wel in aanmerking voor die rechteraadmensen . Tenslotte zij vochten maar voor hun overtuiging , wat is daar mis mee , zij worden spijtig genoeg niet door iedereen begrepen dus een beetje meer verdraagzaamheid door onze strot duwen , als het moet afhangen van de raadrechtenmensen .

Reacties zijn gesloten.