9 gedachten over “Nog een stemtest

 1. Met hunne zever . Ik heb mijn antwoorden gegeven zoals het past bij een BV-er . De vraag , of Vlaamse overheidsbedrijven zouden verplicht worden personen met een handicap in dienst te nemen , was voor mij niet erg duidelijk .
  Bedoelen ze personen met een lichamelijke handicap of bedoelen ze Moslims want die zijn geestelijk gehandicapt door hun godsdienst en dat geeft soms veel meer problemen !

  • Wij kunnen je met deze gewetensvraag niet helpen. Ga er gewoon vanuit dat een handicap een handicap is. Als er geen verdere details bij staan, dan staat het je vrij te interpreteren zoals jij het meent te moeten verstaan.

 2. Ik blijk voor 59 % een Open VLD’er te zijn en maar voor 57 % een VB’er. Ben blijkbaar dringend aan herscholing toe. Zomaar vereenzelvigd te worden met Karel de mestkever. Maggie de repatrieerster en O gruwel Guy van Kiev. Je zou van minder depressief worden. Mijn dag komt niet meer goed.

  • Dat gevoel moet verschrikkelijk zijn Willy , ik voel met U mee ! Vooral die link met De Gucht , VHFSTD en Maggy Den Blok is onverteerbaar . Bel eens met de hulplijn “zelfmoordpreventie” Ge zult niet de enigste zijn die deze stemtest heeft gedaan !

  • Dag Willy,
   Ook ik behoor tot de VLD, is de conclusie van de staatszender, gemanipuleer voor de verkiezingen, niet meer dan dat!

 3. Ik kwam ook bedrogen uit. VB slechts op de 3e plaats, na NVA en de blauwe smurfen. Opletten en naar het bord kijken moet ik doen, anders komt dat nooit meer goed!

 4. Heb de stemtest nog eens overgedaan en op geen enkele vraag had ik een mening,( geen mening) vervolgens alle vragen beantwoord met heel onbelangrijk, en kijk…
  66% SPa en 58% Vlaams Belang
  Men kan zich hier heel wat vragen over stellen.

Reacties zijn gesloten.