Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Ik sta ervan versteld dat politici zoals de president van de VSA en Frankrijk degenen die zich in Syrië bevinden ‘democratiestrijders’ noemen, die ondersteund moeten worden en degenen die zich in Irak bevinden voor ‘terroristen’ houden, die door luchtaanvallen moeten vernietigd worden. En ze willen vooral hun kiezers daarvan overtuigen. 

Er werd meermaals aangetoond dat religieuze fanatici van de Amerikaanse hulp voor de Syrische ‘gematigde oppositie’ profiteren.

 

Het probleem is dat de westerse politici niet luisteren naar de stem van het verstand.  Wellicht is hun bijzondere relatie tot de Golfstaten daaraan niet vreemd.  Het zou er ook kunnen aan liggen dat ze hun zgn. democratische waarden veel te letterlijk nemen en geloven dat dictators met alle middelen moeten ten val gebracht wordt.  In dit geval is het een vraag over de psychische toestand.”

Sergej Lawrow, Russische minister buitenlandse zaken bij de internationale conferentie over terrorisme in Parijs, waaraan 30 landen deel namen.  Lees hierover ook ons vorig artikel https://www.golfbrekers.be/het-zijn-geen-moslims/

FT

3 gedachten over “Zogezegd

  1. Spijtig dat Erasmus niet ook ‘Lof der Boosheid’ geschreven heeft, want wat we nu waarnemen kan je zelfs geen ‘Lof der Zotheid’ meer noemen.

  2. Al die knappe wereldleiders hebben Lybie ook aan een democratie willen helpen met het gekend resultaat. Het merendeel van die Allah neukers zijn nog niet rijp voor een democratie . Zij hebben een harde hand nodig . Egypte heeft dat begrepen en die middeleeuwse “troep” naar exit geschoven . Bijna alle Europese landen hebben een poging gedaan om die “troep” te leren leven in een “democratie” met bovendien , een enorme verdraagzaamheid , begrip , naastenliefde , bepampering , ten nadele van hun eigen volk. Woordjes zoals , racist , Islamofoob en liedjes zoals ” Bange Blanke Man ” , zelfs een centrum voor gelijke kansen zagen het levenslicht . Resultaat …….een regelrechte ramp . We zitten ermee en we geraken er niet meer vanaf . Stank voor Dank , Grote Smoel , Appartheidspolitiek , Getto,s , verboden zone’s , stijging criminaliteit , plunderen van sociale gelden enz enz . Als orgelpunt gaan we nu die” nieuwe ” dubbele indentiteit Europeanen proberen uit te roeien samen met die IS idioten . Het verstand van onze diverse regeringen samen met hun beslissingen kun je vergelijken met het achterwerk van een varken. Het begon allemaal mooi en zielig hier en daar een paar gastarbeiders in soepjurk en zot potske.

  3. @Rene, je schrijft uit het diepst van mijn hart, dit had ik nooit beter gekund!
    en als de dag komt, dat die laffe importeurs niet meer verder weten, dan zullen
    wij wel weer aan de beurt zijn, om hete kastanjes uit het vuur te halen.
    Trouwens daar is de kleine man altijd goed voor, eender waar!!

Reacties zijn gesloten.